Barys – Dinamo Minsk 3:2 (2:0 po s.n.) | Ufa – Novgorod 0:1 (kon.) | Nižnekamsk – Petrohrad 2:8 (kon.)
Kazaň – Riga 4:2 (kon.)
po s.n. (2:0)
Barys Nur-Sultan
3:2 (1:2, 1:0, 0:0 - 0:0)
HC Dinamo Minsk
cz Utorok 23.11.2021, 14:30 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Barys Nur-Sultan.
    Autorem vítězné branky je NIKITA MICHAJLIS.
    36:28 Nikita MICHAJLIS - 2:2
     
    36:28
    Barys právě vstřelil branku!
    Ideální revanš prožívá NIKITA MICHAJLIS, který byl předtím důvodem, proč neplatila branka Curtise Valka. Tentokrát si role prohodili, Valk nádherně našel volnou čepel svého kolegy z útoku i jedné přesilovkové formace, Rybár neměl na změnu směru šanci reagovat. Gól padl zhruba tři vteřinky před uplynutím početní převahy a je tedy započítán jako přesilovkový. Asistence: Curtis Valk.
    15:26 Tyler GRAOVAC - 1:2
     
    15:26
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Nyní se dokázali prosadit z přesilovky pro změnu hosté. Na svou šanci vedle brány vyčkával TYLER GRAOVAC, který si pak sjel před brankoviště a šikovně tečoval rychlé nahození Jakuba Krejčíka na Borjakina. Minsk v tuto chvíli otáčí průběh utkání a raduje se z vedení. Asistence: Jakub Krejčík a Pavel Varfolomejev.
    09:51 Sergej SAPEGO - 1:1
     
    09:51
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Parádní kombinace dvou obránců otevírá cestu k vyrovnání. Adam Almqvist si najel mezi kruhy, rozhozená obrana se k němu musela stáhnout a místo se tak uvolnilo SERGEJI SAPEGOVI. Ten měl i z velké dálky dostatek prostoru ke střele do zpola odkryté brány. Asistence: Adam Almqvist a Taylor Beck.
    05:06 Linden VEY - 1:0
     
    05:06
    Barys právě vstřelil branku!
    Od modré čáry nahodil kotouč do ohně Joe Morrow a způsobil před brankářem velký zmatek. Dorážet se snažil Tomáš Jurčo, ale jako autor gólu je prozatím označen LINDEN VEY, který zřejmě ještě po puku také sáhnul. Na každý pád musí Patrik Rybár poprvé kapitulovat. Asistence: Tomáš Jurčo.

    Patrik Czepiec

    Góly a asistencie: 6. Vey (Jurčo), 37. Michajlis (Valk), rozh. náj. Michajlis – 10. Sapego (Almqvist, T. Beck), 16. Graovac (J. Krejčík, Varfolomejev)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Jakob Lilja (AST)
    0:0   Roman Gorbunov (MIN)
    2. séria:
    0:0   Curtis Valk (AST)
    0:0   Mattias Tedenby (MIN)
    3. séria:
    1:0   Nikita Michajlis (AST)
    1:0   Dmitrij Bujnickij (MIN)
    4. séria:
    1:0   Roman Starčenko (AST)
    1:0   Pavel Varfolomejev (MIN)
    5. séria:
    2:0   Linden Vey (AST)


    Barys Nur-Sultan: Bojarkin (A. Šutov) – Martinsson, Morrow, R. Savčenko, Orechov, Šalapov, Samat Danijar – Vey, Jurčo, Frattin – Michajlis, Valk, J. Lilja – Kunyk, R. Starčenko, Savickij – Šestakov, Gurkov, Šaichmeddenov – Sagadějev.
    HC Dinamo Minsk: Rybár (S. Bolšakov) – J. Krejčík, L. Bengtsson, Almqvist, Sapego, A. Lindholm, Šinkevič, V. Jerjomenko, D. Korobov – Alistrov, Strömwall, T. Beck – Mosaljov, Tedenby, Graovac – R. Gorbunov, Varfolomejev, Bujnickij – K. Voronin, Demkov, Suvorov.

    Rozhodca: Morozov, Sergejev Golovljov, Savenkov