Monaco – Lille 2:2 (kon.)
koniec
AS Monaco
2:2 (1:2)
Lille OSC
cz Piatok 19.11.2021, 21:00 • Stade Louis-II, Monaco • Ligue 1 Uber Eats • 14. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+5
    Burak Yılmaz vnesl do hry Lille nápad a chtíč. Turecký matador vystřelil do míst, kde byl připravený Alexander Nübel. Po chvíli hosté vybojovali rohový kop, ale Tiago Djaló zamířil do rukavic německého brankáře.
     
    90
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Xeka, přichází Burak Yılmaz.
     
    87
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Kevin Volland, přichází Guillermo Maripán.
     
    86
    Dalším hříšníkem proti pravidlům je Cheikh Niasse (Lille), který zastavil Gelsona Martinse a poté ještě zakopl zbytečně balon.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Youssouf Fofana (AS Monaco FC).
    83. Wissam Ben Yedder - 2:2
     
    83
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Kdo jiný by mohl dát gól než WISSAM BEN YEDDER a Monaco v deseti lidech vyrovnává! Po vhazování se pěkně uvolnil Kevin Volland, který míč pěkně prostrčil do prostoru. Monacký kapitán pak přesně vypálil na první tyčku – 2:2. Asistence: Kevin Volland.
     
    80
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Jonathan David, přichází Isaac Lihadji.
     
    78
    Druhou žlutou kartu v utkání uviděl Strahinja Pavlović (Monaco), který tak musí předčasně pod sprchy. To je pro knížecí klub obrovská komplikace.
    74. Po pěkném centru Volland hlavou nevyrovnal
     
    74
    Krásný centr letěl před branku z levé strany. Do vzduchu se pověsil Kevin Volland, jehož razantní hlavička mířila blízko brankáři, jenž stihl zasáhnout!
     
    73
    OU, to nebylo hezké! Timothy Weah (Lille) šel do souboje trochu neohrabaně a loktem trefil do hlavy Strahinja Pavloviće. To už je další žlutá karta pro hráče Lille.
     
    73
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Caio Henrique, přichází Ismail Jakobs.
     
    72
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Myron Boadu, přichází Wissam Ben Yedder.
     
    70
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Yusuf Yazıcı, přichází Cheikh Niasse.
     
    68
    Dalším potrestaným hráčem je Yusuf Yazıcı (Lille), který zezadu podrazil soupeře, jenž mířil do šestnáctky. Také turecký reprezentant už ví, jak vypadá žlutá karta.
     
    66
    Po rozehrání rohového kopu se Monaco dočkalo branky, která pro útočný faul neplatila. Do vzduchu se vyšplhal Axel Disasi, jenž si pomohl nedovoleným způsobem. Lille dostalo od knížecího klubu další varování.
     
    55
    Centr z pravé strany zpracoval pro spoluhráče Myron Boadu. Ačkoliv byl Gelson Martins tísněn, měl ze situace vytěžit daleko více. Vždyť téměř z malého vápna zamířil nad branku.
     
    49
    Z pravé strany postupoval před branku Kevin Volland, který přehodil brankáře. Balon už putoval do branky, jenomže na brankové čáře skvěle zapracoval Tiago Djaló.
     
    46
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Krépin Diatta, přichází Gelson Martins.
    41. Krépin DIATTA - 1:2
     
    41
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Knížecímu klubu se povedlo zdramatizovat výsledek ještě v prvním poločasu! Monaco se vydalo do otevřené obrany a ze středu přihrával napravo Youssouf Fofana. KRÉPIN DIATTA využil toho, že před ním ustupoval Domagoj Bradarić a zamířil do bližšího spodního rohu branky – 1:2. Asistence: Youssouf Fofana.
     
    39
    Jonathan Ikoné prostrčil míč mezi obránce a sám na branku šel Jonathan David, který odmítl vstřelit hattrick! Německý brankář dobře vyběhl a vrhl se kanadskému útočníkovi pod nohy!
     
    37
    Dalším hříšníkem, který bude hrát pod hrozbou žluté karty je Jonathan David (Lille), jenž zastavil soupeře zatažením za dres.
    33. Diopova skákavá střela zamířila vedle branky
     
    33
    Z velké dálky se napřáhl Sofiane Diop, jehož pokus několikrát skočil. Ovšem zamířil jen kousek vedle levé tyče, ovšem dost možná by jej pohlídal chorvatský brankář.
     
    12
    Z pravé strany postupoval do pokutového území Jonathan Ikoné, který se pokusil překvapit brankáře střelou po zemi na první tyčku. Ovšem Alexander Nübel rychle reagoval a zachránil Monaco od další pohromy.
    9. Jonathan DAVID - 0:2
     
    9
    Lille právě vstřelilo branku!
    Tohle je krutý budíček pro domácí mužstvo, které prohrává už o dva zásahy! Tiago Djaló vyslal pas za obranu, kam si naběhl JONATHAN DAVID. Kanadský útočník trochu bojoval se zpracováním, avšak následně zamířil mezi nohy německého brankáře a dává druhý gól v utkání. Asistence: Tiago Djaló.
     
    7
    Začalo se pořádně od podlahy, jelikož na levé straně se těsně před vápnem položil do skluzu Zeki Çelik (Lille), jenž trefil soupeře.
    5. Jonathan DAVID - 0:1
     
    5
    Lille právě vstřelilo branku!
    K pokutovému kopu se postavil JONATHAN DAVID, který zamířil přesně k pravé tyči. Naopak německý brankář se vydal na druhou stranu, a tak poprvé tahá míč z branky.
    3. Pavlović fauloval ve vápně, Xeka vybojoval pro Lille pokutový kop
     
    3
    První žlutou kartu dostává Strahinja Pavlović (Monaco), který šlapákem dohrál soupeře. Rozhodčí právem nařizuje pokutový kop.
     
    3
    Yusuf Yazıcı přihrával více do strany, odkud nepřesně přihrál Zeki Çelik. Po chvíli se Lille ocitlo v šestnáctce a Xeka vybojoval pokutový kop!

    Michal Luxa

    Góly: 41. Diatta (Y. Fofana), 83. Ben Yedder (Volland) – 5. David (pen.), 9. David (Djaló)

    Karty:   3. Pavlović (ASM), 84. Y. Fofana (ASM) – 7. Çelik (LIL), 37. David (LIL), 68. Yazıcı (LIL), 73. Weah (LIL), 86. Niasse (LIL)   78. Pavlović (ASM)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 8:8. Střely mimo: 6:4. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:16.
    AS Monaco: Nübel – R. Aguilar, Pavlović, Disasi (C), Caio Henrique (73. Jakobs) – Y. Fofana, Tchouaméni, Diatta (46. G. Martins), Diop – Boadu (72. Ben Yedder), Volland (87. Maripán).
    Náhradníci: Majecki – Ben Yedder, Isidor, Jakobs, Jean Lucas, Lemaréchal, Maripán, G. Martins, Sidibé.

    Lille OSC: Grbić – Çelik, J. Fonte (C), Djaló, D. Bradarić – Ikoné, B. André, Xeka (90. Burak Yılmaz), Yazıcı (70. Niasse) – David (80. Lihadji), Weah.
    Náhradníci: Jakubech – Dabila, Gomes, Lihadji, Niasse, Pied, Burak Yılmaz, Boula.

    Rozhodca: Delajod – Jeanne, Léonard