Monaco – Lille 2:2 (kon.)
koniec
AS Monaco
2:2 (1:2)
Lille OSC
cz Piatok 19.11.2021, 21:00 • Stade Louis-II, Monaco • Ligue 1 Uber Eats • 14. kolo
Predzápasové kurzy
     
    86
    Dalším hříšníkem proti pravidlům je Cheikh Niasse (Lille), který zastavil Gelsona Martinse a poté ještě zakopl zbytečně balon.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Youssouf Fofana (AS Monaco FC).
     
    78
    Druhou žlutou kartu v utkání uviděl Strahinja Pavlović (Monaco), který tak musí předčasně pod sprchy. To je pro knížecí klub obrovská komplikace.
     
    73
    OU, to nebylo hezké! Timothy Weah (Lille) šel do souboje trochu neohrabaně a loktem trefil do hlavy Strahinja Pavloviće. To už je další žlutá karta pro hráče Lille.
     
    68
    Dalším potrestaným hráčem je Yusuf Yazıcı (Lille), který zezadu podrazil soupeře, jenž mířil do šestnáctky. Také turecký reprezentant už ví, jak vypadá žlutá karta.
     
    37
    Dalším hříšníkem, který bude hrát pod hrozbou žluté karty je Jonathan David (Lille), jenž zastavil soupeře zatažením za dres.
     
    7
    Začalo se pořádně od podlahy, jelikož na levé straně se těsně před vápnem položil do skluzu Zeki Çelik (Lille), jenž trefil soupeře.
    3. Pavlović fauloval ve vápně, Xeka vybojoval pro Lille pokutový kop
     
    3
    První žlutou kartu dostává Strahinja Pavlović (Monaco), který šlapákem dohrál soupeře. Rozhodčí právem nařizuje pokutový kop.

    Michal Luxa

    Góly: 41. Diatta (Y. Fofana), 83. Ben Yedder (Volland) – 5. David (pen.), 9. David (Djaló)

    Karty:   3. Pavlović (ASM), 84. Y. Fofana (ASM) – 7. Çelik (LIL), 37. David (LIL), 68. Yazıcı (LIL), 73. Weah (LIL), 86. Niasse (LIL)   78. Pavlović (ASM)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 8:8. Střely mimo: 6:4. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:16.
    AS Monaco: Nübel – R. Aguilar, Pavlović, Disasi (C), Caio Henrique (73. Jakobs) – Y. Fofana, Tchouaméni, Diatta (46. G. Martins), Diop – Boadu (72. Ben Yedder), Volland (87. Maripán).
    Náhradníci: Majecki – Ben Yedder, Isidor, Jakobs, Jean Lucas, Lemaréchal, Maripán, G. Martins, Sidibé.

    Lille OSC: Grbić – Çelik, J. Fonte (C), Djaló, D. Bradarić – Ikoné, B. André, Xeka (90. Burak Yılmaz), Yazıcı (70. Niasse) – David (80. Lihadji), Weah.
    Náhradníci: Jakubech – Dabila, Gomes, Lihadji, Niasse, Pied, Burak Yılmaz, Boula.

    Rozhodca: Delajod – Jeanne, Léonard