Moldavsko – Škótsko 0:2 (kon.) | Taliansko – Švajčiarsko 1:1 (kon.) | Sev. Írsko – Litva 1:0 (kon.)
Rakúsko – Izrael 4:2 (kon.) | Dánsko – Faerské ostrovy 3:1 (kon.) | Andorra – Poľsko 1:4 (kon.)
Anglicko – Albánsko 5:0 (kon.) | Maďarsko – San Maríno 4:0 (kon.)
koniec
Andorra
1:4 (1:3)
Poľsko
cz Piatok 12.11.2021, 20:45 • Estadi Nacional, Andorra la Vella • Kvalifikácia MS (Európa) • Skupina I
Predzápasové kurzy
    73. Robert LEWANDOWSKI (POL) - 1:4
     
    73
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Poláci se dočkali branky i ve druhém poločase! Na Zielińského centr z rohu si na přední tyči naběhl ROBERT LEWANDOWSKI a i když ho držel obránce Andorry, tak polský kapitán hlavou dokázal míč usměrnit přesně ke vzdálenější tyči Álvarezovy branky. Asistence: Piotr Zieliński.
    45+2. Arkadiusz MILIK (POL) - 1:3
     
    45+2
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Poláci rychle odpovídají na gól Andorry a do šatny půjdou s dvoubrankovým náskokem! Po centru Rybuse z levé strany se ze souboje na zadní tyči odrazil míč na opačnou stranu k Lewandowskému. Kanonýr Bayernu Mnichov pak míč z první sklepl pro dobíhajícího ARKADIUSZE MILIKA a ten ho pohotově poslal do domácí branky. Asistence: Robert Lewandowski.
    45. Marc VALES (ANR) - 1:2
     
    45
    Andorra právě vstřelila branku!
    Domácí snižují „gólem do šatny“! Cervós zakroutil míč ze standardky z pravého křídla tak, že letěl k zadní tyči. Ještě na přední tyči ho ale hlavou jemně tečoval MARC VALES a polský gólman Szczęsny už na míč nedosáhl. Asistence: Joan Cervós.
    11. Kamil JÓŹWIAK (POL) - 0:2
     
    11
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Poláci vedou už o dvě branky! Frankowski nacentroval do šestnáctky Andorry z levého křídla. Na zadní tyči při náběhu na tento centr pak dokázal KAMIL JÓŹWIAK odskočit od svého strážce a zblízka z první poslal míč za záda bezmocného brankáře Ikera Álvareze. Asistence: Przemysław Frankowski.
    5. Robert LEWANDOWSKI (POL) - 0:1
     
    5
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Poláci rychle otevírají skóre! Jóźwiak dostal přihrávku na pravou stranu šestnáctky Andorry, odkud míč z první posouval na Lewandowského. Jóźwiakovu přihrávku ještě tečoval domácí obránce Cervós, i tak se ale míč dostal k ROBERTOVI LEWANDOWSKÉMU, který ho z první nekompromisně uklidil ke vzdálenější tyči Álvarezovy branky. Asistence: Kamil Jóźwiak.

    Michal Sadlek

    Góly: 45. Vales (Cervós) – 5. Lewandowski (Jóźwiak), 11. Jóźwiak (Frankowski), 45+2. Milik (Lewandowski), 73. Lewandowski (P. Zieliński)

    Karty:   22. Pujol (ANR), 23. trenér K. Álvarez (ANR), 37. Aláez (ANR), 40. M. Vieira (ANR) – 22. Klich (POL), 61. Krychowiak (POL)   1. Fernandez (ANR)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 1:8. Střely mimo: 1:7. Rohy: 0:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 17:17.
    Andorra: Iker Álvarez – San Nicolás (84. De Pablos), Llovera, Vales (65. Ch. García), Alavedra, Cervós – Clemente (65. A. Martínez), M. Vieira, Pujol (C) (61. Rosas), Aláez (84. Marc García) – Fernandez.
    Náhradníci: J. Gómes, Pires – C. Martínez, Reyes, X. Vieira, S. Moreno, A. Martínez, De Pablos, Rosas, Marc García, Ch. García, Rodrígues.

    Poľsko: Szczęsny – Bereszyński, Glik, Rybus – Jóźwiak, Krychowiak (63. Linetty), Klich (64. K. Piątek), Frankowski (63. Cash) – P. Zieliński (86. D. Szymański) – Lewandowski (C), Milik (77. Świderski).
    Náhradníci: Skorupski, Grabara – Cash, Dawidowicz, Kędziora, Płacheta, Helik, Linetty, Świderski, Moder, D. Szymański, K. Piątek.

    Rozhodca: Beaton – Roome, Mulvanny (SCO)