Florida – Boston 4:1 (kon.) | Washington – Detroit 2:3 (po pr.) | Chicago – Toronto 2:3 (po pr.)
Dallas – Vegas 2:3 (po pr.) | Edmonton – Philadelphia 3:5 (kon.)
koniec po predl.
Dallas Stars
2:3 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:1)
Vegas Golden Knights
cz Štvrtok 28.10.2021, 02:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:59 Jevgenij DADONOV - 2:3
     
    61:59
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto, hosté dokonali obrat a berou druhý bod. V útočném pásmu obral Roy Klingberga o puk, přihrál před branku na JEVGENIJE DADONOVA a ten zblízka prostřelil Chudobina – 2:3. Asistence: Nicolas Roy.
    58:58 Jonathan MARCHESSAULT - 2:2
     
    58:58
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Tak to hostům vyšlo a v power-play srovnávají. Chudobin nezastavil za svou brankou puk, hosté se jej zmocnili a po přihrávce na kruh pro vhazování se střelou z první trefil JONATHAN MARCHESSAULT – 2:2. Asistence: Shea Theodore, Chandler Stephenson.
    26:56 Alexandr RADULOV - 2:1
     
    26:56
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí opět vedou. Po krátkém tlaku v útočném pásmu a jedné nepřesné střele se puk dostal na modru čáru, odkud nahodil Hakanpää a jeho švih perfektně tečoval ALEXANDR RADULOV. Brossoit zakročit nedokázal a je to 2:1! Asistence: Jani Hakanpää, Jamie Benn.
    03:47 Shea THEODORE - 1:1
     
    03:47
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    TO se ale moc nepovedlo, jeho spoluhráči ztratili puk, od modré čáry si blíže brance sjel SHEA THEODORA a jeho nahození nakonec brankáři Dallasu proklouzlo přes stínění dvou hráčů za záda do sítě – 1:1. Bez asistence.
    02:20 Luke GLENDENING - 1:0
     
    02:20
    Dallas právě vstřelil branku!
    No a první přerušení hry znamená první gól v síti hostujícího týmu. Po krátkém boji o puk u mantinelu za branku se hra posunula k modré čáře, odkud vystřelil Heiskanen a jeho prudký pokus tečoval za Brossoitova záda LUKE GLENDENING – 1:0. Asistence: Miro Heiskanen, Joel Kiviranta.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 3. Glendening (M. Heiskanen, Kiviranta), 27. A. Radulov (Hakanpää, Jamie Benn) – 4. Theodore, 59. Marchessault (Theodore, Stephenson), 62. Dadonov (N. Roy)


    Dallas Stars: Chudobin (Holtby) – J. Klingberg, R. Suter, M. Heiskanen, Lindell (A), Hakanpää, Sekera – Pavelski, Hintz, J. Robertson – A. Radulov, Jamie Benn (C), Gurianov – Glendening, Seguin (A), Kiviranta – Comeau, Faksa, M. Raffl.
    Vegas Golden Knights: Brossoit (Lehner) – Pietrangelo (A), Hague, Theodore, Martinez (A), Coghlan, McNabb, Miromanov – Krebs, Stephenson, W. Carrier – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault – Kolesar, N. Roy, Dadonov – Leschyshyn, B. Howden.

    Rozhodca: McIsaac, MacDougall – Baker, Suchánek

    Diváci: 18 114