S. Moskva – Leicester 3:4 (kon.)
koniec
Spartak Moskva
3:4 (2:1)
Leicester City
cz Streda 20.10.2021, 16:30 • Otkrytie Arena, Moskva • Európska liga • Skupina C
Predzápasové kurzy
    86. Alexandr SOBOLEV - 3:4
     
    86
    Spartak právě vstřelil branku!
    Ještě to může být zajímavé! Quincy Promes měl před sebou zavřeno, takže se rozhodl roztáhnout hru na pravou stranu. Moses přihrával do ohně k noze ALEXANDRA SOBOLEVA a Schmeichel byl na střelu z jedné krátký.
    79. Patson DAKA - 2:4
     
    79
    Leicester právě vstřelil branku!
    Soumaré vytáhl míč na půlku, kde už ho přenechal Maddisonovi. Tomu se zase nabízela přihrávka na nebráněného PATSONA DAKU, jenž zužitkoval svůj únik a čtvrtým gólem v zápase si opravdu hlasitě říká o větší herní čas i v Premier League.
    54. Patson DAKA - 2:3
     
    54
    Leicester právě vstřelil branku!
    Nějakých deset minut stačilo liškám k parádnímu comebacku z 0:2 na 3:2! Maddsion vyslal na zteč Tielemanse a ten zase PATSONA DAKU, jenž se schoval za Rasskazova. Parádní přímočarou akci nezastavil ani Alexandr Maximenko, jemuž prošla přízemní střela mezi nohama. Hattrick!
    48. Patson DAKA - 2:2
     
    48
    Leicester právě vstřelil branku!
    Anglický klub krátce po změně stran maže i druhou polovinu původní ztráty! Kelechi Iheanacho si po skvělé nahrávce ze středového kruhu odmítl Rasskazova a zleva nachystal lukrativní možnost pro PATSONA DAKU, kterého si špatně hlídal Džikija. Samotné zakončení bylo formalitou, protože Maximenko už dávno vybíhal proti asistentovi.
    45. Patson DAKA - 2:1
     
    45
    Leicester právě vstřelil branku!
    Spartak si opět nepohlídal akci z rozehrávky ve středovém kruhu a teď už za to byl potrestán inkasovaným gólem! Maddison sklepl ztečovanou přihrávku Tielemanse k Iheanachovi, který sladil průnikovku s náběhem PATSONA DAKY. Zambijský útočník ukázal všem záda a chladnokrevně vystřelil do mezery mezi Maximenkem a jeho levou tyčkou.
    44. Jordan LARSSON - 2:0
     
    44
    Spartak právě vstřelil branku!
    Liškám se ještě více komplikuje cesta za postupem ze skupiny! Sobolev nezkrotil poskakující míč na okraji vápna. Uzmul si ho Söyüncü, nicméně hosté při riskantní kombinaci ztratili balon a Moses mohl zprava servírovat přihrávku do využité tutovky JORDANU LARSSONOVI.
    11. Alexandr SOBOLEV - 1:0
     
    11
    Spartak právě vstřelil branku!
    Moskvané otevírají skóre! Po své sražené střele se Bakajev rozhodl přenechat balon ALEXANDRU SOBOLEVOVI. Ten to zkusil z rohu vápna a tečovaný pokus se nečekaně odrazil k bližší tyči. Schmeichel už neměl šanci reagovat.

    Michal Břuchanský

    Góly: 11. Sobolev (Z. Bakajev), 44. J. Larsson (Moses), 86. Sobolev (Moses) – 45. Daka (Tielemans), 48. Daka (Iheanacho), 54. Daka (Tielemans), 79. Daka (Maddison)

    Karty:   33. Litvinov (SPM), 90+5. Lomovickij (SPM) – 30. R. Pereira (LEC), 88. Soumaré (LEC)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 2:9. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 18:12.
    Spartak Moskva: Maximenko – Rasskazov, Gigot, Džikija (C) – Moses, Zobnin (68. Ignatov), Litvinov, Lucas – Z. Bakajev (68. Promes), Sobolev, J. Larsson (89. Lomovickij).
    Náhradníci: Selichov, Rebrov – Lomovickij, Ignatov, Promes, Kutěpov, A. Ješčenko, Gaponov, Melnikov.

    Leicester City: Schmeichel (C) – Amartey, J. Evans (82. Vestergaard), Söyüncü – R. Pereira (59. Albrighton), Soumaré, Tielemans (65. Choudhury), Maddison, Thomas (82. Bertrand) – Iheanacho, Daka.
    Náhradníci: D. Ward, Jakupović – Bertrand, H. Barnes, Albrighton, Choudhury, Dewsbury-Hall, Vestergaard, Castagne, Benković, Lookman, Vardy.

    Rozhodca: Sidiropoulos – Kostaras, Dimitriadis (GRE)