Toronto – NY Rangers 1:2 (po pr.) | Calgary – Anaheim 2:3 (po pr.) | Arizona – St. Louis 4:7 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
4:7 (1:1, 1:5, 2:1)
St. Louis Blues
cz Utorok 19.10.2021, 04:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:25 Ivan BARBAŠEV - 4:7
     
    52:25
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues zničehonic skórují, čímž nejspíš utlumí vzestup domácího celku! IVAN BARBAŠEV operoval v předbrankovém prostoru, kde nejprve tečoval přihrávku těsně mimo tři tyče. Po další přihrávce už se ale do kotouče tvrdě opřel a dostal ho až do sítě. Asistence: Robert Thomas, Vladimir Tarasenko.
    48:23 Travis BOYD - 4:6
     
    48:23
    Arizona právě vstřelila branku!
    Je to jen o dva góly a Arizona je ještě klidně může dát! Jordan Binnington nedokázal schovat kotouč po svém zákroku, toho tak využil Ilja Ljubuškin , který následně zakončil z mezikruží přímo k levé tyči. Gól ale nakonec zapíše TRAVIS BOYD, který pokus svého spoluhráče tečoval. Asistence: Ilja Ljubuškin, Loui Eriksson.
    45:25 Christian FISCHER - 3:6
     
    45:25
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí snižují a možná se ještě pokusí o comeback! Obrana St. Louis byla málo důrazná, čehož využil CHRISTIAN FISCHER, který se z pravé strany protlačil až před branku, z tohoto prostoru pak překonal Jordana Binningtona nadvakrát. Asistence: Clayton Keller, Shayne Gostisbehere.
    36:17 Jordan KYROU - 2:6
     
    36:17
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné, St. Louis skóruje počtvrté během čtyř minut! JORDAN KYROU další branku přidal individuálně, a to když si projel kolem obou obránců Arizony a v přímém souboji s domácím gólmanem zakončil pod horní tyč. Asistence: Ryan O'Reilly, Jake Walman.
    35:27 Klim KOSTIN - 2:5
     
    35:27
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    To je naprostá katastrofa pro Arizona, která po další chybě v obranném pásmu dostává další gól! Kotouč tentokrát vybojoval Jake Neighbours, který poté před bránou našel úplně volného KLIMA KOSTINA, který opět Cartera Huttona velmi jistě prostřelil. Asistence: Jake Neighbours, Robert Bortuzzo.
    34:40 Klim KOSTIN - 2:4
     
    34:40
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hrozné chvíle pro domácí mančaft, který zničehonic ztrácí dva góly! Opět za to mohou individuální chyb v obranném pásmu, domácí hráč totiž nedokázal zkrotit nepřesné zakončení Justina Faulka. Puku se tak chopil Robert Thomas, který okamžitě k zakončení vyzval KLIMA KOSTINA, který domácímu brankáři nedal žádnou šanci k zákroku. Asistence: Robert Thomas, Justin Faulk.
    32:46 Jordan KYROU - 2:3
     
    32:46
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues dokonávají obrat a poprvé v utkání jdou do vedení! JORDAN KYROU po dvou asistencích přidává i gól, a to když Ryan Dzingel selhal při rozehrávce a naservíroval mu kotouč. Útočník St. Louis se následně trefil přesně nad rameno Cartera Huttona. Bez asistence.
    31:10 Justin FAULK - 2:2
     
    31:10
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté přece jen přesilovku využili a opět platí vyrovnaný stav! Carter Hutton sice chytal v oslabení velmi dobře, při zákroku ale přišel o hůl, čehož následně dokonale využil JUSTIN FAULK, který si našel ideální střeleckou pozici a následně skóroval přesnou střelou vedle vyrážečky brankáře. Asistence: Jordan Kyrou, Tyler Bozak.
    23:58 Lawson CROUSE - 2:1
     
    23:58
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti nakonec přesilovku využívají v posledních vteřinách! Shayne Gostisbehere na modré čáře naznačil zakončení, avšak šel do přihrávky na Phila Kessela, který poté bleskově našel v mezikruží LAWSONA CROUSE, který ještě rychleji vystřelil do odkryté klece St. Louis. Asistence: Phil Kessel, Shayne Gostisbehere.
    07:05 Pavel BUČNĚVIČ - 1:1
     
    07:05
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    PAVEL BUČNĚVIČ dává první branku ve svém novém působišti a srovnává skóre utkání! Ruský forvard to měl dost jednoduché, protože společně s Jordanem Kyrouem byl v přečíslení dva na jednoho, které bez problémů proměnil po šikovné přihrávce spoluhráče. Asistence: Jordan Kyrou, Torey Krug.
    05:26 Clayton KELLER - 1:0
     
    05:26
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes využívají úvodní přesilovku a brzy se tedy ujímají vedení! Jordan Binnington sice pokryl střele Phila Kessela, ale kus gumy odrazil jen před odkrytou branku, kde už byl připravený CLAYTON KELLER, který rozvlnil síť rychlou dorážkou. Asistence: Phil Kessel, Shayne Gostisbehere.

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 6. Keller (Kessel, Gostisbehere), 24. Crouse (Kessel, Gostisbehere), 46. Ch. Fischer (Keller, Gostisbehere), 49. T. Boyd (Ljubuškin, L. Eriksson) – 8. Bučnevič (Kyrou, Krug), 32. Faulk (Kyrou, Bozak), 33. Kyrou, 35. K. Kostin (R. Thomas, Faulk), 36. K. Kostin (Neighbours, Bortuzzo), 37. Kyrou (R. O'Reilly, Walman), 53. I. Barbašev (R. Thomas, Tarasenko)


    Arizona Coyotes: C. Hutton (37. K. Vejmelka) – Chychrun (A), Strälman, Gostisbehere, V. Söderström, Ljubuškin, Timmins – L. Eriksson, N. Schmaltz, Kessel – Ladd (A), Johan Larsson, Dzingel – Crouse, T. Boyd, Keller – Roussel, Beagle (A), Ch. Fischer.
    St. Louis Blues: Binnington (Husso) – M. Scandella, Parayko (A), Krug, Faulk, Walman, Bortuzzo – Saad, R. O'Reilly (C), Perron – Kyrou, B. Schenn, Bučnevič – I. Barbašev, R. Thomas, Tarasenko (A) – Neighbours, Bozak, K. Kostin.

    Rozhodca: Joannette, Walsh – Cherrey, Shewchyk