Florida – NY Islanders 5:1 (kon.) | Toronto – Ottawa 3:1 (kon.) | Detroit – Vancouver 3:1 (kon.)
Pittsburgh – Chicago 5:2 (kon.) | Washington – Tampa Bay 1:2 (po pr.) | Boston – Dallas 3:1 (kon.)
Montreal – NY Rangers 1:3 (kon.) | Nashville – Carolina 2:3 (kon.) | Colorado – St. Louis 3:5 (kon.)
San Jose – Winnipeg 4:3 (kon.) | Edmonton – Calgary 5:2 (kon.) | LA Kings – Minnesota 2:3 (kon.)
Ottawa – Dallas 3:2 (kon.)
koniec
Florida Panthers
5:1 (1:0, 2:0, 2:1)
New York Islanders
cz Nedeľa 17.10.2021, 00:08 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:22 Aleksander BARKOV - 5:1
     
    52:22
    Florida právě vstřelila branku!
    Parádní představení domácího mužstva pokračuje. Verhaeghe nastartoval ALEKSANDERA BARKOVA, jenž se prohnal za záda Cháry a tváří v tvář brankáři zamířil nechytatelně do levé šibenice. Asistence: Carter Verhaeghe a Gustav Forsling.
    49:39 Sam BENNETT - 4:1
     
    49:39
    Florida právě vstřelila branku!
    Čepice na led, hattrick je na světě! Před SAMEM BENNETTEM se otevřel volný střed kluziště, jehož využil k najetí mezi kruhy a svižnou ránu zápěstím nad levé rameno brankáře, ten s povedeným projektilem nemohl dělat vůbec nic. Asistence: Matt Kiersted.
     
    47:35
    U domácí střídačky došlo k pěstní výměně názorů mezi Huberdeauem a Wahlstromem. Rozhodčí přerušili hru a oba hráče vykázali na dvě minuty na trestnou lavici.
    43:30 Oliver WAHLSTROM - 3:1
     
    43:30
    Islanders právě vstřelili branku!
    Bleskově využitá přesilová hra, Isles bojují! Po výborné práci Pariseho se k puku dostal před bránou OLIVER WAHLSTROM, jenž zamířil neomylně mezi Bobrovského betonu, ruský fantom reagoval příliš pozdě. Bez asistence.
     
    43:20
    Pokud ještě chtějí hosté pomýšlet na body, měli by následující přesilovou hru využít. Dvě minuty za zdržování hry inkasoval Radko Gudas, když vyhodil kotouč přes tvrzené sklo.
    38:57 Anthony DUCLAIR - 3:0
     
    38:57
    Florida právě vstřelila branku!
    Gól do šatny ještě o něco více přibližuje Pantery druhému sezónnímu vítězství! Weegar vymyslel fantastickou nahrávku mezi beky a ANTHONY DUCLAIR si nejprve skvěle poradil s těžkým zpracováním, ještě lépe pak provedl blafák do bekhendu, puk poslal do sítě podél Sorokinova levého betonu. Asistence: MacKenzie Weegar.
     
    30:40
    Hra dlouho v plném počtu nevydržela. Proti pravidlům hrál právě navrátilec z trestné lavice Sam Reinhart, když z obranného pásma vyhodil puk přes tvrzené sklo bez doteku plexiskla.
     
    28:06
    New Yorku Islanders neuznali gól, drobnou kompenzací může být alespoň dvouminutová přesilová hra. Rozhodčí totiž trestali potyčku mezi Gudasem a Leem po přerušení hry, přičemž český obránce dostal dvě minuty navíc.
    28:06 Neuznaný gól Pulocka
     
    28:06
    Trenérská challenge úspěšná! Konzultace hlavních rozhodčích u videa netrvala příliš dlouho a společně došli k závěru, že Lee skutečně najel do Bobrovského bez přičinění Gudase.
     
    28:06
    Očekávané přišlo, domácí kouč Quenneville si bere trenérskou výzvu!
     
    28:06
    Islanders právě vstřelili branku!
    RYAN PULOCK vstřelil gól, bude ale platit? Bobrovského totiž Lee atakoval v brankovišti a nezdálo se, že by Radko Gudas protihráče do brankoviště natlačil.
     
    24:56
    Trápení Isles pokračuje, poprvé se budou bránit ve čtyřech bruslařích. Dvouminutový trest vyfasoval Leo Komarov za podražení Reinharta.
    23:48 Sam BENNETT - 2:0
     
    23:48
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla paráda v podání SAMA BENNETTA! Pětadvacetiletý forvard převzal puk od Huberdeaua, načež odvážně obkroužil bránu a kotouč zasunul neomylně k bližší tyči, Sorokin přirazil levý beton ke konstrukci brány pozdě. Asistence: Jonathan Huberdeau a Aaron Ekblad.
     
    16:13
    První přesilovou hru zápasu si vyzkouší hosté. Na trestnou lavici nedobrovolně odjíždí Aleksander Barkov, jenž v obranném pásmu podrazil Cizikase.
    09:10 Sam BENNETT - 1:0
     
    09:10
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři se ujímají vedení! Nahození Radka Gudase vyrazil Sorokin pouze do SAMA BENNETTA, jemuž spadl puk ideálně do hokejky, uklizení puku do prázdné brány nebyl pro kanadského útočníka žádný problém. Asistence: Radko Gudas a Gustav Forsling.
     
    05:36
    Nyní měl Ilja Sorokin velkou porci štěstí. Matthew Barzal totiž vymyslel parádní nahrávku před bránu na Kylea Palmieriho, jenž v gólové pozici netrefil bránu.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 10. S. Bennett (Gudas, Forsling), 24. S. Bennett (Huberdeau, Ekblad), 39. Duclair (Weegar), 50. S. Bennett (Kiersted), 53. Barkov (Verhaeghe, Forsling) – 44. Wahlstrom


    Florida Panthers: Bobrovskij (S. Knight) – Ekblad (A), Weegar, Gudas, Forsling, Montour, Kiersted – S. Reinhart, Barkov (C), Verhaeghe – Tippett, S. Bennett, Huberdeau (A) – Hörnqvist, A. Lundell, Vatrano – Duclair, J. Thornton, Lomberg.
    New York Islanders: Sorokin (Cory Schneider) – Pulock, Pelech, Dobson, Z. Chára, Mayfield, A. Greene – Palmieri, Barzal, A. Lee (C) – Josh Bailey, B. Nelson, Beauvillier – Wahlstrom, Pageau, Parise (A) – Clutterbuck (A), Cizikas, L. Komarov.

    Rozhodca: Sutherland, Kozari – Fournier, MacPherson

    Diváci: 12 936