Sigma Olomouc – Karviná 2:0 (kon.) | Zlín – Hr. Králové 2:3 (kon.) | Teplice – Plzeň 0:1 (kon.)
Pardubice – Sparta Praha 2:4 (kon.)
koniec
FK Pardubice
2:4 (0:3)
AC Sparta Praha
cz Nedeľa 17.10.2021, 19:00 • Ďolíček, Praha-Vršovice • Česká FORTUNA:LIGA • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    87
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí ještě v závěru zápasu snižují skóre! Po rohovém kopu Tomáše Čelůstky se k míči dostal DAVID HUF, který ho uklidil do sítě! Asistence: Cadu.
     
    85
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Jakub Pešek, přichází Andreas Vindheim.
     
    78
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Adam Hložek, přichází Adam Karabec.
     
    76
    Adam Hložek byl faulován na půlící čáře, i tak se ale zvedl a chtěl pokračovat v akci. Jeho přihrávka byla nepřesná, Pechanec se k faulu vrátil a ukázal Martinu Šejvlovi (FK Pardubice) žlutou kartu.
     
    75
    Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Matěj Vít, přichází David Huf.
     
    68
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Martin Minčev, přichází Matěj Pulkrab.
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Lukáš Haraslín, přichází Matěj Polidar.
     
    65
    Pardubice měly roh, z toho ale nezahrozily. Naopak o chvíli později běžel sám na bránu Adam Hložek, kterému poslal skvělou přihrávku Jakub Pešek. Supertalent Sparty ale navázal na svou špatnou střeleckou formu z klubu a tváří v tvář s Boháčem tak trefil jenom tyč!
     
    62
    Lukáš Červ (FK Pardubice) sice skluzem získal míč pro svůj tým, podle rozhodčí ovšem odpískal nedovolený zákrok a domácí hráč, který zde hostuje ze Slavie, navíc dostává žlutou kartu.
     
    60
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané si berou zpět tříbrankové vedení! Dnes velmi aktivní Martin Minčev znovu dostal přihrávku za obranu. Tentokrát byl ale až v příliš velkém úhlu a tak ještě centroval před bránu, kde netradičně hlavou zakončil JAKUB PEŠEK. Asistence: Martin Minčev.
     
    56
    Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Lukáš Matějka, přichází Adam Lupač.
     
    55
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Z ničeho nic je sníženo! Na polovině soupeře se k míči jako první dostal Tomáš Čelůstka. Ten přihrávkou našel CADUA, jehož přízemní střelu Florin Nita pouze sledoval očima. Asistence: Tomáš Čelůstka.
     
    46
    Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Dominik Kostka, přichází Lukáš Matějka.
     
    45+3
    Sparta právě vstřelila branku!
    Krátce před přestávkou je tu třetí úder Sparty! V nastaveném čase první půle se k míči dostal MARTIN MINČEV, jenž podruhé v utkání prostřelil Marka Boháče! Bez asistence.
     
    45+1
    Obrovská šance Pardubic! Bořek Dočkal poslal míč do obtížné situace Filipu Panákovi a stoper hostů o něj přišel. Domáci Mojmír Chytil tak získal míč, který následně dostal Cadu. Ten si dal načas, svou střelu ale poslal trestuhodně mimo!
     
    40
    Martin Minčev mohl udeřit podruhé! Tentokrát dostal přihrávku od Jakuba Peška a na Marka Boháče šel z pravé strany. Domácí brankář znovu zaváhal s výběhem a bulharský útočník Sparty zkoušel technický obstřel, trefil ale jen boční síť!
     
    26
    Sparta právě vstřelila branku!
    už je to o dvě branky! Celá akce znovu začala u Adama Hložka, jehož přihrávku dostal Jakub Pešek. Ten na pravé straně ještě posunul balón k TOMÁŠI WIESNEROVI, jehož tvrdá rána na přední tyč skončila v bráně! Asistence: Jakub Pešek.
     
    20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je tu první gól zápasu! Vše začalo u domácího hráče, který hlavou zahrál jen na Hložka. Ten přesnou kolmicí našel za obranou MARTINA MINČEVA, jenž zachoval klidnou hlavu a přesným technickým zakončením dává svůj druhý ligový gól v sezoně! Asistence: Adam Hložek.
     
    10
    Velkou chybu nyní vyrobil domácí Jan Prosek. Jeho malou domů vystihl Adam Hložek, který ještě před bránou našel Jakub Pešek, ten se nedostal do pořádného zakončení!
     
    10
    Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Tomáš Solil, přichází Matěj Vít.

    David Klier

    Góly: 55. Cadu (T. Čelůstka), 87. Huf (Cadu) – 20. Minčev (Hložek), 26. Wiesner (Pešek), 45+3. Minčev, 60. Pešek (Minčev)

    Karty:   62. Červ (PCE), 76. Šejvl (PCE)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 3:3. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 15:11.
    FK Pardubice: Boháč – Prosek, Šejvl (C), Toml, T. Čelůstka – Červ – D. Kostka (46. L. Matějka, 56. Lupač), Tischler, Solil (10. Vít, 75. Huf), Cadu – Chytil.
    Náhradníci: Markovič – Halász, P. Černý, L. Matějka, Huf, Vít, Lupač.

    AC Sparta Praha: Nita – Wiesner, Panák, O. Čelůstka, Hancko – Pešek (85. Vindheim), Sáček, Dočkal (C), Hložek (78. Karabec), Haraslín (68. Polidar) – Minčev (68. Pulkrab).
    Náhradníci: Holec – Drchal, Pulkrab, Štetina, Polidar, Vindheim, Karabec.

    Rozhodca: Pechanec – Nádvorník, Vodrážka

    Diváci: 3537