Fínsko – Švajčiarsko 9:3 (kon.) | Česko – Švédsko 6:3 (kon.)
koniec
Česko
6:3 (1:1, 3:1, 2:1)
Švédsko
cz Sobota 16.10.2021, 18:30 • Sportovní areál TJ Lokomotiva, Plzeň • Euro Floorball Tour (mužov)
Predzápasové kurzy
    59:36 KRBEC - 6:3
     
    59:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je fantazie! Švédové nechali brankáře na střídačce a MIKULÁŠ KRBEC využil příhodného odrazu pro další střelu do odkryté klece. Švédové už nevyrovnají. Asistence: Matěj Havlas.
    59:33 LANGER - 5:3
     
    59:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Prázdnou branku trefuje FILIP LANGER! Výborně, Filipe! Češi jsou blízko druhému skalpu Švédů v historii, za dnešní výkon by si to tedy rozhodně zasloužili. Bez asistence.
     
    57:48
    Švédové už posílají brankáře na střídačku, zkoušejí to v šesti.
    55:03 VÍTOVEC - 4:3
     
    55:03
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Vlastní gól vrací Švédy do hry. ONDŘEJ VÍTOVEC se nechtěně vložil do švédské kombinace, to když se Markus Jonsson snažil přehrát míček před bránu. Tam už ale míček nedoputoval, přesto končí zdárně v síti.
     
    47:07
    Do fantastické pozice se dostal Hampus Ahrén, ale Lukáš Bauer se roztáhl jak široký, tak dlouhý a situaci s vypětím všech sil zvládnul.
     
    39:59
    V závěru periody ještě pálil Alexander Galante Carlström. Český výběr zachraňuje tyč!
    38:10 LANGER - 4:2
     
    38:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Napoprvé FILIP LANGER ještě neuspěl, ale David Šimek mu míček vrátil a český útočník výjezdem na střed šokoval Švédy. Parádní rána zakotvila nad ramenem brankáře a spouští euforii v plzeňské hale. Česko vede už o dva góly. Asistence: David Šimek.
    35:48 HAVLAS - 3:2
     
    35:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nádherná kombinace, kterou si dá třetí česká formace za rámeček. Dlouhá přihrávka Martina Kisugiteho našla Adama Hemerku, který neuvěřitelně z první našel MATĚJE HAVLASE. Ten už musel dát, protože tak krásná akce se nepovede každý den. Češi poprvé v utkání vedou. Asistence: Adam Hemerka.
     
    30:26
    Dobrá střela Filipa Langera! I když se Hedlund roztahoval na čáře, zřejmě by nedosáhl na ránu, která zazvonila o tyč.
     
    29:17
    Vyloučení v týmu Česko (Lundmark – 2 min., hra rukou).
    28:26 NĚMEČEK - 2:2
     
    28:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi si připravili rychlou reakci! Na brance měl velký podíl David Šimek, který míček zřejmě ještě tečoval do horního rohu. Zatím je jako autor branky označen ONDŘEJ NĚMEČEK, jehož rázná střela položila základ tohoto gólu. Asistence: Josef Rýpar.
    28:08 SANKELL - 1:2
     
    28:08
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Osamocený JESPER SANKELL posílá Švédům vítr do plachet. Výborně si vysunutého útočníka všiml Oskar Hovlund, jednoduchá přihrávka ke gólu naprosto stačila. Pro Čechy jistě škoda, ve druhé třetině byli zatím možná i mírně nebezpečnějším celkem. Asistence: Oskar Hovlund.
    16:02 VÍTOVEC - 1:1
     
    16:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Výborná česká akce. Střela Josefa Rýpara ještě do branky neprošla, ale technicky složitou dorážku perfektně zvládnul ONDŘEJ VÍTOVEC. Jednou rukou plácnul do míčku z první a Jon Hedlund se stal divákem. Asistence: Josef Rýpar.
    11:41 JONSSON - 0:1
     
    11:41
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédský kolotoč končí brankou. Křižná přihrávka prošla přes celou českou obranu, skvěle to vymyslel Albin Sjögren. Pak už MARKUSI JONSSONOVI stačilo pouze trefit branku a to se mu povedlo znamenitě. Asistence: Albin Sjögren.
     
    11:18
    Vyloučení v týmu Česko (J. Bauer – 2 min., Sekání).

    Patrik Czepiec

    Góly a asistencie: 17. Vítovec (Rýpar), 29. Němeček (Rýpar), 36. Havlas (Hemerka), 39. Langer (Šimek), 60. Langer, 60. Krbec (Havlas) – 12. Jonsson (Sjögren), 29. Sankell (Hovlund), 56. Vítovec (vla.)


    Česko: L. Bauer (Martin Beneš) – Němeček, Vítovec, J. Bauer, Besta, Punčocháře, Kisugite – Rýpar, Langer, Marek Beneš – Gruber, Šindler, Krbec – Havlas, Forman, Hemerka – D. Beneš, Ondrušek, Šimek
    Švédsko: Hedlund (Parsjö-Tegnér) – Backby, Samuelsson, Jonsson, Nilsen, Andersson, Hovlund, Nilsberth, Gustafsson – Enström, Holmgren, Galante Carlström – A. Sjögren, Ahrén, Aldeeb – Lundmark, Svahn, Sankell – Haglund

    Rozhodca: Ellis, J. Sjögren

    Diváci: 814