Jekaterinburg – Ufa 4:3 (po pr.) | Čeljabinsk – Soči 4:2 (kon.) | Novgorod – Chabarovsk 2:1 (po pr.)
Helsinki – Petrohrad 5:4 (po pr.) | CSKA Moskva – Vladivostok 2:1 (kon.) | Red Star Kunlun – Barys 1:2 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
Kunlun
1:2 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:0)
Barys Nur-Sultan
cz Piatok 15.10.2021, 18:30 • Arena Mytišči • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    KHL má před víkendem na programu šest duelů. V Mytišči si to mezi sebou rozdají Red Star Kunlun a Barys Nur-Sultan. Čínsko-kazašský souboj můžete s námi sledovat od 18:30.
     
    Kunlunu azyl v Mytišci evidentně neprospívá. Vidět to bylo už minulou sezonu, kdy ve své konferenci skončil beznadějně poslední. O moc lepší to není ani letos, rozdíl je jen v tom, že se Rudá hvězda na chvostu tabulky přetahuje s Vladivostokem o předposlední místo. A nutno podotknout, že zatím úspěšně, byť pouze o skóre – ve prospěch Kunlunu hovoří nastřílené branky. Že to čínskému klubu směrem dopředu jde, ukázal i úterní zápas v Bělorusku. Svěřenci Alexe Kovaljova tam nastříleli pět branek, přesto s Dynamem Minsk prohráli v prodloužení.
    Ty Schultz a Cliff Pu vstřelili své první góly v KHL
     
    Barys zatím balancuje na hraně play-off. Má sice stejně bodů jako sedmý Nižněkamsk, ale zato horší skóre. Ohlížet se musí hlavně za sebe, s jednobodovým odstupem mu dýchají na záda Chabarovsk s Novosibirskem (ten v době tvorby tohoto preview hraje v Helsinkách s Jokeritem a má tak možnost Barys přeskočit). Naposledy se Nur-Sultan představil na ledě Omsku a s Avangardem prohrál 1:4.
     
    Česko-slovenská stopa

    Zápas se odehraje bez česko-slovenské účasti.
     
    Vzájemná setkání v loňské sezoně

    Barys – Kunlun 3:2
    Barys – Kunlun 2:1
    Kunlun – Barys 1:2pp
    Kunlun – Barys 0:3
     
    Letošní příprava

    Srpnový přátelák byl jasnou záležitostí. Barys opanoval první dvě třetiny a zejména v té druhé se Kunlunu hodně vzdálil. Komfortní náskok už v závěrečné tercii jen kontroloval a na ledě svého soupeře si dokráčel pro hladké vítězství.

    Kunlun – Barys 2:6 (0:1, 1:4, 1:1)
    Branky a nahrávky:
    20. Foo (Bartley), 55. Squires (Joe, Wong) – 6. Frattin (Thomas, Kunyk), 33. Savickij (Beketajev), 34. Kunyk, 35. Michajlis (Alsing), 36. Frattin (Dietz), 56. Starčenko (Savickij).
    Průběh: 0:5, 2:5, 2:6.
     
    Dobrý podvečer! Dovolte mi vás ještě jednou srdečně přivítat u sledování zápasu KHL mezi Kunlunem a Barysem. Oba celky právě absolvují rozbruslení a to je ten správný čas prozradit vám sestavy.
     
    Úvodní sestavy:

    Red Star Kunlun: J. Smith (P. O'Brien) – Chelios, Sproul (A), Bartley (A), D. Osipov, N. Chlystov, Fram, Yuen, Jen – S. Foo, Lockhart, P. Foo – Yip (C), C. Kane, Nicholls – Werek, Tyler Wong, Pu – Riche, Squires.

    Barys Nur-Sultan: Ortio (A. Šutov) – R. Savčenko, D. Dietz (C), Šalapov, Alsing, Samat Danijar, Orechov – J. Lilja, Kunyk, Frattin – Michajlis (A), Valk, R. Starčenko (A) – J. Berglund, Šestakov, Savickij – Petuchov, A. Zubov, Asetov – Musorov, Kaijržan.

    Rozhodčí: Odinš, Sidorenko – Goljak, Kučava.
     
    Kunlun spoléhá především na Kanaďany. Jeho nejproduktivnějším hráčem a 36. celkově je Spencer Foo (6+7), do první stovky se ještě vejdou kapitán Brandon Yip (5+4) a Josh Nicholls (2+7).
     
    Barys táhne trio Kazachů. Týmovým lídrem a 11. celkově je Nikita Michajlis (7+10), do první padesátky se ještě vejdou Curtis Valk (5+11) a Darren Dietz (6+6). Pak už je za nimi velká propast.
     
    Důležitým faktorem jsou také brankáři. Američan Jeremy Smith má úspěšnost zákroků 88,80%, Joni Ortio z Finska drží svá čísla nad hranicí 90%.
     
    Hráči jsou na ledě a uslyší hned tři hymny – ruskou, kazašskou a nakonec čínskou.
     
    Kapitáni Brandon Yip a Darren Dietz se pozdravili s rozhodčími a podáním ruky mezi sebou potvrdili, že jsou jejich týmy připraveny se utkat ve férové hře.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:19
    První zákrok lapačkou má Jeremy Smith, domácího brankáře rozchytal Matt Frattin.
     
    00:41
    Po prvním zákroku tu máme i první šanci! Brandon Yip dostal geniální průnikovou přihrávku a tváří v tvář Ortiovi mířil mezi jeho betony. Finský gólman ve službách Nur-Sultanu se nenechal rozviklat a mezeru zavřel včas.
     
    01:59
    Domácí opět v útoku. Zprava křížem zakončující Ryan Sproul neměl přesnou mušku.
     
    02:48
    Volný puk ve středovém kruhu postrčil Jacob Berglund do vlastního pásma, Barys může rozehrát.
     
    03:51
    Roman Savčenko po překročení modré čáry od hrazení vyprášil Smithův pravý beton.
     
    05:00
    Poměrně dlouho se hraje bez přerušení. Nepřetržitá hra trvá už více jak tři minuty.
     
    05:28
    Po reklamní přestávce proběhne vhazování ve středním pásmu u obranného pásma Kunlunu.
     
    05:43
    Icing Nur-Sultanu.
     
    05:47
    Bezprostředně po buly lapil Joni Ortio ránu Parkera Foo. Tohle byl ukázkový semafor!
     
    06:19
    Domácí nahodili puk na Ortia a odešli střídat.
     
    06:54
    Dobrá práce vracejícího se Valerije Orechova, který v rohu kluziště stihl dobruslit jednoho z útočníků. Rychlý kontr Barysu pak zastavil ofsajd.
     
    07:11
    Savčenkovu ránu z pozice levého beka přizvedl Jeremy Smith na plexisklo za sebou.
     
    07:30
    Hosté pokračovali v útočné aktivitě a z ní vytěžili další dvě střely. Ta od Alexeje Zubova na bránu neprošla, ale proti té od Darrena Dietze už musel Smith zasáhnout. Střely na bránu prozatím 3:6.
     
    09:09
    Bratrská dvojice Fooových zakombinovala na levé straně kluziště, jejich souhra ale k zakončení nevedla.
     
    09:40
    Možná i proto se Spencer Foo později zkoušel do palebné pozice probít sám, hosté ale obsadili modrou čáru a nájezdníka čistě odzbrojili.
     
    11:19
    Joni Ortio se nejprve ohlédl za nepřesnou střelou a o pár chvil později už musel do střehu. Mezi jeho betony totiž mířil Nikita Chlystov. Po zákroku hostujícího gólmana je na programu televizní pauza.
     
    11:19
    Ještě před ní měl Kunlun relativně dobrou šanci. Kirill Savickij našel diagonální přihrávkou Darrena Dietze, který trefil Ortia z první někam pod masku.
     
    12:14
    Victor Bartley pálil z levého kruhu pro vhazování do Ortiovy výstroje. Vypadá to, že domácí se zvedají. A ono je to tak, aktuální poměr střel zní 7:7.
     
    13:21
    Nur-Sultan se osmělil až individuálním průnikem Nikity Michajlise. Toho na levém křídle ale zavřel obránce a znemožnil mu vystřelit.
     
    14:05
    A tak zaveleli k útoku domácí. Parker Foo na pravém kruhu přiťukl puk Spencerovi a ten přinutil Joniho Ortia rychle kleknout na led.
     
    14:26
    Au, Kirill Savickij ukázal svou obětavost pro tým, když se položil do tvrdé střely. Ránu bohužel schytal do choulostivých míst a podpírán odchází do útrob stadionu. Barys se tak na nějakou dobu musí obejít bez něj.
     
    15:12
    Využít toho chtěl Tyler Wong, ale na pravém křídle se kolem svého strážce neprotáhl.
     
    16:16
    Zach Yuen v útočném pásmu udržel na zádech Curtise Valka a rozehrál do středu. Přes velký nával hráčů v mezikruží se domácí hokejisté neuměli prosadit.
     
    17:37
    Hosté nezůstali pozadu a hned dvakrát během několika vteřin ohrozili Smithe. Poprvé po zpětné přihrávce Alexeje Zubov, podruhé při zakončení Olleho Alsinga taktéž mířícího doprostřed branky.
     
    18:15
    Na druhé straně dal o sobě vědět Cory Kane, ani on však skóre nerozhýbal.
     
    19:29
    Puk nahozený kunlunskými hráči dobruslil Jake Chelios a vyhnul se tak icingu.
     
    19:49
    Jenže v pásmu domácí dlouho nezůstali. Při následném brejku se do zakončení dostal Olle Alsing a jedenáct vteřin před sirénou ještě proběhne vhazování po Smithově pravé ruce.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Střely na branku: 11:14.
     
    Střelecky to nebyla špatná třetina, ale absence gólů mrzí. Prim hráli oba brankáři – Jeremy Smith a Joni Ortio. Právě gólman Barysu měl velké starosti hned v první minutě, kdy musel vychytat nájezd Brandona Yipa. Další zákroky už byly ze série jednodušších. A to především proto, že se hrálo ukázněně. Za celých dvacet minut nepadl jediný trest.
     
    Druhá třetina začne v 19:24.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:11
    Na úvod druhé třetiny pěkný bodyček Darrena Dietze, který přišpendlil na mantinel Spencera Foo. Tohle muselo kunlunského útočníka bolet!
     
    21:01
    Barys právě vstřelil branku!
    Dobrý vstup do druhé části hosté korunují gólem! NIKITA MICHAJLIS převzal ve středním pásmu puk od Curtise Valka a nabruslil s ním na vrchol pravého kruhu, odkud kolem couvajícího beka prostřelil Smithe pod jeho pravou rukou. Asistence: Curtis Valk a Olle Alsing.
    21:01 Nikita MICHAJLIS - 0:1
     
    22:41
    Je vyrovnáno? Není! Výbuch radosti vystřídalo zklamání! Po střele do zadního mantinelu přizvedl boční oblouk branky puk do jízdy dvěma útočníkům. Jason Fram ho ve vysoké rychlosti ještě přejel, ale Luke Lockhart už ne a dorazil ho do sítě. Podle rozhodčích však rukou! Jejich verdikt by teď mělo potvrdit video.
     
    22:41
    Je to tak, gól neplatí.
     
    23:39
    Hosté v nebezpečném přečíslení dva na jednoho! Kotouč na hůl dostal Roman Starčenko, podržel ho před padajícím obráncem a pak zakončoval Smithovi z očí do očí. Americký gólman zachoval chladnou hlavu, počkal si na pohyb soupeřovy ruky a zneškodnil jak jeho první pokus, tak betonem i bekhendovou dorážku.
     
    24:58
    Další riziko pro kunlunského brankáře. Buly bylo nařízeno po jeho pravé ruce.
     
    25:15
    Naštěstí pro něj se hra rychle přesunula na opačnou stranu. Tam ve vysoké rychlosti neudržel rovnováhu Jason Fram a po pádu vzad vychýlil branku z jejího ukotvení.
     
    25:29
    Dietzovi nesedla střela z otočky, přesto akce pokračovala dál a po kolmici z pravé strany trefil Kirill Savickij bližší tyč! Teď měli domácí velkou kliku.
     
    27:07
    Individuálně pronikající Jakob Lilja se nebyl schopen protáhnout kolem svého strážce.
     
    27:47
    Dopředu šli domácí, ale Jake Chelios po přihrávce na paty neudržel modrou čáru.
     
    28:20
    I následný brejk ztroskotal na nepřesné nahrávce, teď už se hraje v neutrální zóně.
     
    29:08
    Zach Yuen za sebou ucítil Romana Starčenka a naštěstí pro Kunlun splnil své obranné povinnosti na jedničku.
     
    30:29
    Už tři minuty hrajeme bez přerušení. Plynulá hra se podepisuje na únavě hráčů.
     
    31:22
    Hostující defenziva zaspala a v přečíslení dva na jednoho střílel po přihrávce Cory Kane! Joni Ortio se naštěstí pro Barys stihl ke své levé tyči přesunout včas a potom zneškodnil i ránu Joshe Nichollse.
     
    32:55
    Ethan Werek udržel nohu na modré čáře a jeho spoluhráč tak mohl vstoupit do pásma. U hrazení však nebyl dostatek místa vyvézt puk do střelecké pozice a celý útok Kunlunu tak měl krátké trvání.
     
    33:18
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Ethan Werek – 2 min., krosček).
     
    33:56
    Po sérii přihrávek v první přesilovce odzkoušel Jeremyho Smithe Roman Savčenko.
     
    34:33
    Rychlostně vybavený Nikita Michajlis se na pravém křídle mihl kolem obránce a naservíroval Starčenkovi puk na zadní tyč. Před kazašským útočníkem zívala poloprázdná brána, on ji ale trestuhodně minul!
     
    35:18
    Kunlun je kompletní.
     
    36:58
    A v plném počtu už se domácímu týmu hraje lépe. Kunlun momentálně obsadil strategické území, kde se vytvářejí střelecké příležitosti.
     
    37:30
    Jednu takovou měl na čepeli své hole Victor Bartley, jenže Joni Ortio mu nedovolil vyrovnat.
     
    38:20
    Dalším zakončovatelem byl Josh Nicholls, jeho rána od modré čáry na Ortia neprošla.
     
    38:53
    Tyler Wong uháněl s vítrem v zádech na Ortia! Puk si našteloval na forhend a zblízka mířil mezi nohy. Finský gólman šel do pokleku včas a udržel své barvy ve vedení.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Střely na branku: 21:30 (11:14, 10:16).
     
    V Mytišči otevřel skóre Nikita Michajlis. Na začátku druhé části převzal ve středním pásmu puk od Curtise Valka a nabruslil s ním na vrchol pravého kruhu, odkud kolem couvajícího beka prostřelil Smithe pod jeho pravou rukou. Rychlou odpověď našel Luke Lockhart, jenže jak se záhy ukázalo, puk do branky hodil a gól tak neplatil. Navýšit náskok Barysu mohl Kirill Savickij, ale trefil pouze tyč. Ještě hůř dopadl Roman Starčenko, který minul poloprázdnou branku. Před pauzou měl na hokejce vyrovnání Tyler Wong, ale při nájezdu na Ortia nevyzrál. Kunlun tak prohrává s Barysem po dvou třetinách 0:1.
     
    Třetí třetina začne ve 20:16.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:22
    Střelou ještě z neutrální zóny Matt Frattin vyzkoušel, zda Jeremy Smith dává pozor. Dává.
     
    41:25
    Na druhé straně se rozjel středem kluziště Ethan Werek, narazil však na nepropustnou obranu.
     
    41:44
    A tak se hra opět otočila. Šalapovovu ránu pak přizvedl jeden z domácích beků na ochrannou síť.
     
    42:32
    Valerij Orechov nemá kam spěchat. Jeho tým vede, spoluhráči potřebují dostřídat a za brankou je pohoda, tak proč tam nepodržet puk.
     
    43:07
    Domácí se nejprve provinili icingem, ale po vyhraném buly šli z vlastního pásma do brejku. Luke Lockhart ho zakončil z levého kruhu do výstroje Ortia.
     
    43:29
    Kontr měl i Barys. A pořádně nebezpečný! Nikita Michajlis uvolnil svou přihrávkou Romana Starčenka a ten pálil bez přípravy. Jenže při střelbě byl rozhozen vracejícím se obráncem, a proto nedokázal přesně zacílit.
     
    45:08
    Clifford Pu v ofsajdu. Prostor dostává televizní reklama.
     
    45:16
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Jegor Šalapov – 2 min., hákování).
     
    45:22
    Hosté se rychle osvobozují.
     
    45:59
    A znovu. Z kunlunské strany je to zatím trápení.
     
    46:22
    Do třetice Nur-Sultan vyhazuje své protivníky z pásma.
     
    46:42
    Nedaří se nedaří usadit se v pásmu.
     
    47:16
    Až s návratem vyloučeného hráče na led vyvolali domácí hokejisté haló! Krásně secvičená akce dostala do zakončení Clifforda Pu, ale Joni Ortio byl v brankovišti připraven. Musel být, protože se před ním utvořila velká skrumáž, on i tak uzamkl svou branku na dva západy.
     
    48:56
    Na druhé straně nepřekvapil z úhlu Smithe Curtis Valk.
     
    50:00
    50. minuta a stále fotbalové skóre 0:1.
     
    50:37
    Ethan Werek bekhendem u mantinelu vyšťoural puk zpod bruslí a v pokračující akci přišel faul. Kunlun zatím hraje ve výhodě. Dokáže ji využít?
     
    50:52
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (Cody Kunyk – 2 min., držení).
     
    51:38
    Stejný problém jako v předchozí přesilovce. Kunlun nedokáže udržet pásmo a navíc musí myslet i na zadní vrátka. Do nich totiž vešel Arkadij Šestakov a pozdravil Smithe střelou do betonů.
     
    52:38
    Další pokus o průnik přes modrou čáru zhatil ofsajd.
     
    52:52
    Ani v tomto oslabení neměl Barys starosti a už hraje v plném počtu.
     
    53:02
    Sproulovu dlouhatánskou přihrávku Ethan Werek nezachytil, je tady kunlunský icing.
     
    53:40
    Roman Savčenko zavezl puk za svou branku a tam předal Dietzovi. Barys hraje v optimální pohodě a může si dovolit natahovat čas.
     
    54:21
    Jako duch se před Jeremym Smithem zjevil Alichan Asetov a mohl rozhodnout! Kdyby mířil někde k tyči, asi by se mu to podařilo, ale takhle z toho byla střela přímo do Smithe. Škoda pro Barys.
     
    55:04
    Josh Nicholls si povodil puk hned kolem dvou soupeřů a chystal se zakončit. V tom sudí pískli ofsajd.
     
    55:35
    Novou příležitost dostal domácí tým jen o chvíli později. Jenže do střely ze slotu se položil Matt Frattin a zakročil za Ortia.
     
    56:12
    Gólman Barysu měl práci zanedlouho poté, kdy jeho vyrážečku zaměstnal Spencer Foo.
     
    57:28
    Jacob Berglund z boku nahodil puk na Smithe a ten ho schoval do výstroje. Kunlun potřebuje útočit a ne bránit.
     
    58:10
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Tak se dočkali i hokejisté Kunlunu! TYLER WONG před brankovištěm uplatnil svůj důraz a necelé dvě minuty před koncem základní hrací doby srovnal na 1:1. Tohle ještě bude zajímavé! Asistence: Ryan Sproul a Jake Chelios.
    58:10 Tyler WONG - 1:1
     
    59:22
    Bekhend Joshe Nichollse zničil Joni Ortio. Snaha o obrat tak vyšla vniveč a vše nasvědčuje tomu, že uvidíme nadstavbu.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Střely na branku: 33:42 (11:14, 10:16, 12:12).
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:10
    Jako první zaútočí Kunlun.
     
    60:21
    Spencer Foo postupoval sám na Ortia! Ten proti němu vystartoval z brány a na risk se mu vrhl pod nohy. Vyšlo to! Barys tak zůstává ve hře o bonusový bod.
     
    61:14
    V akci opět Spencer Foo. Tentokrát v přečíslení přihrával na druhou stranu, nahrávka však neprošla.
     
    62:40
    Cory Kane si hezky přehodil puk z forhendu na bekhend a zakončil na zadní tyč. Bohužel pro Kunlun mimo.
     
    63:49
    Na druhé straně rozkmital své nohy Roman Starčenko a přinutil Jeremyho Smithe k pádu na kolena.
     
    64:01
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Spencer Foo – 2 min., nedovolené bránění).
     
    64:01
    Juri Michajlis, trenér Barysu, si vzal oddechový čas. Podaří se jeho týmu rozhodnout?
     
    64:39
    Curtis Valk nabil na střed Dietzovi, jeho pokus srazil obránce na zadní mantinel.
     
    64:48
    Z brejku šel po levém křídle Luke Lockhart, nahodil puk na branku a pak ještě šťoural puk zpod Ortiovy lapačky. Marně.
     
    64:48
    Vyloučení v týmu Barys Nur-Sultan (2 min. – zdržování hry). Trest odpyká Maxim Musorov.
     
    64:48
    Po chybě hostující střídačky se prodloužení dohraje v rovnovážném počtu.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Začne Kunlun.
     
    1. séria
    0:0
    Tyler WONG neproměňuje.
    Tyler WONG
     
    1. séria
    0:0
    Jakob LILJA neproměňuje.
    Jakob LILJA
     
    2. séria
    0:0
    Josh NICHOLLS neproměňuje.
    Josh NICHOLLS
     
    2. séria
    0:1
    Curtis VALK proměňuje.
    Curtis VALK
     
    3. séria
    0:1
    Alex RICHE neproměňuje.
    Alex RICHE
     
    3. séria
    0:2
    Nikita MICHAJLIS proměňuje.
    Nikita MICHAJLIS
     
    4. séria
    1:2
    Ethan WEREK proměňuje.
    Ethan WEREK
     
    4. séria
    1:2
    Roman STARČENKO neproměňuje.
    Roman STARČENKO
     
    5. séria
    1:2
    Clifford PU neproměňuje.
    Clifford PU
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Barys Nur-Sultan.
    Autorem vítězné branky je NIKITA MICHAJLIS.
    Nikita MICHAJLIS - 1:2
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání přihlíželo 308 diváků (omezený počet).
     
    Barys přetlačil Kunlun v samostatných nájezdech

    Po celý zápas hráli prim brankáři – Jeremy Smith a Joni Ortio. Právě gólman Barysu měl velké starosti hned v první minutě, kdy musel vychytat nájezd Brandona Yipa. Další zákroky už byly ze série jednodušších. A to především proto, že se hrálo ukázněně. Za celých dvacet minut nepadl jediný trest.

    V Mytišči otevřel skóre Nikita Michajlis. Stalo se tak na začátku druhé části, kdy ve středním pásmu převzal puk od Curtise Valka a nabruslil s ním na vrchol pravého kruhu, odkud kolem couvajícího beka prostřelil Smithe pod jeho pravou rukou. Rychlou odpověď našel Luke Lockhart, jenže jak se záhy ukázalo, puk do branky hodil a gól tak neplatil. Navýšit náskok Barysu mohl Kirill Savickij, ale trefil pouze tyč. Ještě hůř dopadl Roman Starčenko, který minul poloprázdnou branku. Před pauzou měl na hokejce vyrovnání Tyler Wong, ale při nájezdu na Ortia nevyzrál. Po dvou třetinách tak Kunlun prohrával 0:1.

    Střelecký arzenal si domácí schovali až na předposlední minutu. Před brankovištěm uplatnil svůj důraz Tyler Wong a v čase 58:10 srovnal na 1:1. V prodloužení gól nepadl, a tak o vítězi musely rozhodnout samostatné nájezdy. V nich se ukázalo, že rozdílovým mužem zápasu byl Nikita Michajlis. Právě jeho nájezd se do statistik zapsal jako rozhodující.
     
    Česká a slovenská stopa

    Bez účasti. (21:24:43)

    Lukáš Jasoněk

    Góly a asistencie: 59. Tyler Wong (Sproul, Chelios) – 22. Michajlis (Valk, Alsing), rozh. náj. Michajlis

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Tyler Wong (KUN)
    0:0   Jakob Lilja (AST)
    2. séria:
    0:0   Josh Nicholls (KUN)
    0:1   Curtis Valk (AST)
    3. séria:
    0:1   Alex Riche (KUN)
    0:2   Nikita Michajlis (AST)
    4. séria:
    1:2   Ethan Werek (KUN)
    1:2   Roman Starčenko (AST)
    5. séria:
    1:2   Clifford Pu (KUN)


    Kunlun: J. Smith (P. O'Brien) – Chelios, Sproul (A), Bartley (A), D. Osipov, N. Chlystov, Fram, Yuen, Jen – S. Foo, Lockhart, P. Foo – Yip (C), C. Kane, Nicholls – Werek, Tyler Wong, Pu – Riche, Squires.
    Barys Nur-Sultan: Ortio (A. Šutov) – R. Savčenko, D. Dietz (C), Šalapov, Alsing, Samat Danijar, Orechov – J. Lilja, Kunyk, Frattin – Michajlis (A), Valk, R. Starčenko (A) – J. Berglund, Šestakov, Savickij – Petuchov, A. Zubov, Asetov – Musorov, Kaijržan.

    Rozhodca: Odinš, Sidorenko – Goljak, Kučava

    Diváci: 308