NY Rangers – NJ Devils 6:2 (kon.) | Columbus – Detroit 4:2 (kon.) | Boston – Washington 3:4 (po pr.)
Winnipeg – Calgary 3:2 (kon.) | Minnesota – St. Louis 4:3 (po pr.) | Anaheim – LA Kings 3:6 (kon.)
koniec po predl.
Boston Bruins
3:4 (1:0, 1:2, 1:1 - 0:1)
Washington Capitals
cz Štvrtok 07.10.2021, 01:08 • TD Garden, Boston • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:04
    A Boston bude mít šanci strhnout vítězství na svou stranu, protože za podrážení Cliftona inkasoval dvě minuty Trevor van Riemsdyk.
     
    52:31
    Komplikace pro Boston. Charlie McAvoy nejprve krosčekem zpacifikoval Hagelina, načež při výhodě ještě nedovoleně zabránil v zakončení Kuzněcovovi, takže dostává dvojitý trest. Washington se může těšit ze čtyřminutové přesilovky.
     
    42:31
    Další přesilová hra pro hostující mužstvo. Connor Clifton sice zabránil v zakončení T. J. Oshiemu, ale to jen za cenu krosčeku.
     
    39:55
    Domácí vstoupí do závěrečné dvacetiminutovky v oslabení, protože Jake DeBrusk sice vyhodil puk z obranného pásma, ale i mimo hru, a protože se kotouč nedotkl tvrzeného skla, tak musel následovat dvouminutový trest.
     
    28:41
    Na trestnou lavici míří český obránce Michal Kempný, který Bergerona trefil vysokou holí do helmy. Medvědi mají šanci vrátit skóre do vyrovnané podoby.
     
    20:29
    Nyní se však Medvědi budou bránit ve čtyřech. Zbytečného faulu podrážení se v útočném pásmu dopustil David Pastrňák ve snaze zastavit Orlova.
     
    15:19
    Velká komplikace pro domácí mužstvo, které se bude bránit ve třech! Nick Foligno trefil vysokou holí do obličeje Kuzněcova.
     
    14:24
    Početní převahu si vyzkouší také hosté. Dvouminutový trest vyfasoval obránce Mike Reilly, a to za krosček proti Hathawayovi.
     
    03:33
    První přesilovou hru v utkání si zahrají domácí hokejisté. Na trestnou lavici zamířil ruský ostrostřelec Alexander Ovečkin, provinil se krosčekem.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 8. Coyle (C. Smith, Marchand), 34. Hall (C. Smith, Coyle), 57. Pastrňák (Haula, McAvoy) – 27. Kuzněcov (Ovečkin, Hathaway), 28. Wilson (Kuzněcov, Jensen), 54. Oshie (Ovečkin, Carlson), 62. Mantha (Oshie, Schultz)


    Boston Bruins: Ullmark (Grosenick) – McAvoy, Forbort, Carlo, Reilly, Clifton, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron, Marchand – C. Smith, Coyle, Hall – N. Foligno, Haula, DeBrusk – Lazar, Nosek, Frederic.
    Washington Capitals: Vaněček (Fucale) – Carlson, T. van Riemsdyk, Schultz, Kempný, Jensen, Orlov – Wilson, Kuzněcov, Ovečkin – Mantha, Eller, Sprong – Oshie, McMichael, Sheary – Hathaway, Dowd, Hagelin.

    Rozhodca: Markovic, Luxmore – Fournier, Berg

    Diváci: 17 850