SR 18 – Brezno 2:4 (kon.)
koniec
JOJ ŠPORT Slovensko U18
2:4 (0:0, 2:2, 0:2)
Brezno Knights
Utorok 05.10.2021, 17:00TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 49. kolo
Partner:
     
    59:15
    Brezno dalo gól!
    Hostia definitívne rozhodujú o dnešnom víťazstve! JAKUB KYLNAR sa zmocnil puku pri mantineli takmer na úrovni vlastnej brány a odtiaľ namieril presne, jeho žabka cez celé ihrisko skončila v opustenej bránke domáceho tímu.
     
    57:42
    Brezno dalo gól!
    Domáci gólman síce kryl strelu Soveľa, no mladíci puk vyhadzovali stredom ihriska a ten sa dostal na hokejku ADAMA PAULÍNYHO, ktorý pohotovou strelou rozvlnil sieť. Brezno ide do vedenia 3:2!
    Asistencie: Jakub Soveľ, Jakub Kylnar
     
    38:20
    Brezno dalo gól!
    Hostia vyrovnávajú na 2:2! Homola našiel prudkou presnou prihrávkou od mantinelu medzi kruhmi MATÚŠA BODNÁRA, ktorý prestrelil Jurčáka, uštedril mu klasický teplomer. Puk sa potom pomaly dokĺzal za bránkovú čiaru.
    Asistencia: David Homola
     
    27:51
    Slovensko U18 dalo gól!
    MATEJ TOMAS dostáva mladíkov do vedenia! Pončák najprv zlikvidoval strelu na betóny, no puk sa odrazil medzi kruhy, kde zostal Tomas nepokrytý a poriadnou bombou rozvlnil sieť. Domáci využili aj svoju druhú početnú výhodu.
    Asistencia: Jakub Križan
     
    24:10
    Brezno dalo gól!
    Domáci vyhrávali iba 26 sekúnd, Brezno vyrovnáva na 1:1! Po prihrávke Kylnara strieľal z ľavého kruhu PETER DANIEL ŠEBEST a trafil nad vyrážačku Jurčáka do pravého horného rohu brány.
    Asistencia: Jakub Kylnar
     
    23:44
    Slovensko U18 dalo gól!
    Mladíci využívajú presilovú hru a ujímajú sa vedenia 1:0! Chromiak prihrával na pravý kruh, výborne nabil JAKUBOVI KRIŽANOVI, jeho delovka z prvej bola nechytateľná, aj keď Pončákova lapačka vystrelila nahor, puk v nej neskončil.
    Asistencie: Jakub Chromiak, FilipČulík
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Daniela Mesíková

    Góly a asistencie: 24. Križan (Chromiak, Čulík), 28. Tomas (Križan) – 25. Šebest (Kylnar), 39. Bodnár (Homola), 58. Paulíny (Soveľ, Kylnar), 60. Kylnar


    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Jurčák – Nahalka, Žabka, Tomas, Eperješi, Čulík, Patzelt, Beluško, Chromiak – Kukumberg, Sýkora, Molnár – Križan, Jobek, Kurila – Fedák, Pobežal, Stahoň – Rohaľ, Maruna, Žurek
    Brezno Knights: Pončák – Homola, Ganz, Boldižár, Lopejský, Soveľ, Španko – Kraut, Zemko, Bodnár – Šebest, Veselý, Koštial – Melcher, Kylnar, Paulíny – Bálint

    Rozhodca: D. Lesay – Danko, J. Lesay