Amsterdam – Besiktas 2:0 (kon.) | Doneck – Inter 0:0 (kon.) | Paríž – Manchester City 2:0 (kon.)
Lipsko – Brugge 1:2 (kon.) | Porto – Liverpool 1:5 (kon.) | AC Miláno – Atlético Madrid 1:2 (kon.)
Dortmund – Lisabon 1:0 (kon.) | Real Madrid – Tiraspol 1:2 (kon.)
koniec
Real Madrid
1:2 (0:1)
Sheriff Tiraspol
Utorok 28.09.2021, 21:00Liga majstrov • Skupina D
Predzápasové kurzy
     
    Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (22:55:32)
     
    Jedno z najväčších prekvapení v histórii Ligy majstrov je na svete. Real Madrid, najlepší klub histórie, prehral proti moldavského majstrovi, ktorý je nováčikom v skupinovej fáze Ligy majstrov. O víťazný gól sa postaral nádhernou strelou luxemburský záložník Sebastien Thill. Hostia majú v tíme troch hráčov, ktorí hrali Fortuna ligu za Senicu a Trenčín. Aj tak vyhrali na Santiago Bernábeu a po dvoch kolách je Sheriff Tiraspol na čele skupiny.
     
    90+6
    Koniec zápasu.
    90+6.
     
    90+6
    Vinícius Júnior sa dostal k strele v ťažkej pozícii pred päťkou, zrazený pokus si poľahky našiel Giorgos Athanasiadis.
     
    90+5
    Federico Valverde sa uvoľnil na hranici šestnástky a poslal presnú strelu do rohu bránky. Jemný teč predviedol Gustavo Dulanto, bol kľúčový. Lopta tak išla od spojnice na roh.
     
    90+4
    Vinícius Júnior prišiel o loptu pred šestnástkou a Adama Traore potiahol protiútok, ale zastavil ho Éder Militao.
     
    90+3
    Sheriff Tiraspol dnes pracuje vzadu veľmi dobre, teraz to už ale totálne zabetónoval a Real Madrid chce doma proti nováčikovi v Lige majstrov aspoň vyrovnať.
     
    90+2
    Striedanie v tíme Sheriff Tiraspol: z ihriska odchádza Dimitrios Kolovos, prichádza Boban Nikolov.
     
    90+2
    David Alaba vystrelil spred šestnástky, zrazený pokus priniesol rohový kop. Toni Kroos centroval pred bránku a Éder Militao nehlavičkoval presne.
     
    90+1
    Nadstavuje sa 6 minút.
     
    90
    Žltú kartu dostáva Sebastien Thill (Sheriff Tiraspol).
    89. Sebastien Thill (TRS) - 1:2
     
    89
    Tiraspol dal gól!
    Aby tých nepremenených šancí pre Real Madrid nebolo málo, tak SEBASTIEN THILL sa postaral o nádherný moment. Dostal loptu na hranicu šestnástky a halfvolejom ju trafil fantasticky do rohu bránky. Thibaut Courtois nemal nárok.
     
    89
    Rodrygo poslal veľmi dobrý center pred päťku, Luka Jović sa uvoľnil a mal obrovskú šancu. V poslednej chvíli do zakončenia vložil nohu skvelým spôsobom Fernando. To uľahčilo zákrok pre Giorgosa Athanasiadisa.
     
    88
    Bruno chcel potiahnuť kontru, otočil sa dozadu a takmer spravil obrovskú chybu. Jeho malá domov vyšla, navyše Giorgos Athanasiadis presne rozohral. Keston Julien však centrom našiel iba Alabu.
     
    87
    Danilo Arboleda skvele zablokoval Benzemu, následne si nerozumel s Julienom a Real získal zadarmo roh. Nevyťažil z neho nič, vybojoval aj druhý.
     
    86
    Luka Jović sa nedostal cez Arboledu k centru od Benzemu, vzápätí Toni Kroos pokusom z diaľky trafil súperov. Zopakoval to aj Luka Modrić.
     
    85
    Eduardo Camavinga si zbehol do šestnástky, Vinícius Júnior mu neposlal ideálnu prihrávku. Dobrý sklz predviedol Fernando a nasleduje päťka pre Sheriff.

    Matej Kubove

    Góly: 65. Benzema (pen.) – 25. Jachšibojev, 89. S. Thill

    Karty:   40. Casemiro (REA), 64. Ancelotti (REA), 81. Jović (REA) – 17. Arboleda (TRS), 45. Addo (TRS), 46. Dulanto (TRS), 90. S. Thill (TRS)


    Real Madrid: Courtois – Nacho Fernández (66. Rodrygo), Militao, Alaba, Gutiérrez (66. Kroos) – Valverde, Casemiro (66. Modrić), Camavinga – E. Hazard (66. Jović), Benzema (C), Vinícius Júnior.
    Náhradníci: Lunin, López – J. Vallejo, Kroos, Modrić, Asensio, Jović, L. Vázquez, Rodrygo, Isco, M. Díaz, Blanco.

    Sheriff Tiraspol: Athanasiadis – Fernando, Arboleda, Dulanto, Cristiano – S. Thill, Addo – Traore, Kolovos (90+2. Nikolov), Castaňeda (C) (78. Julien) – Jachšibojev (57. Bruno).
    Náhradníci: D. Celeadnic, Pascenco – Radeljić, Julien, Cojocari, Nikolov, Bruno, Cojocaru, Yansané.