Kazaň – S.Moskva 3:1 (kon.) | Nižnekamsk – Vladivostok 4:0 (kon.)
koniec
Ak Bars Kazaň
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
Spartak Moskva
cz Nedeľa 26.09.2021, 16:00 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:57 Arťom GALIMOV - 3:1
     
    52:57
    Kazaň vstřelila branku!
    ARŤOM GALIMOV prodribloval útočné pásmo a bekhendem nahazoval před bránu zpět na Kampfera, ovšem kotouč se mezi Danskovy betony odráží od brusle jednoho z bránících hráčů.
    Asistence: Steven Kampfer, Kristian Chenkel.
    36:51 Kirill PETROV - 2:1
     
    36:51
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí se rozjeli do útoku v houfu, KIRILL PETROV nejdříve nastřeloval puk do ohně zprava, po chvilce se k němu ze skrumáže vrátil a tentokrát ho už nikým neobtěžován napálil z úhlu přímo do sítě.
    Asistence: Pär Lindholm, Daniil Tarasov.
    10:28 Alexandr NIKIŠIN - 1:1
     
    10:28
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hosté obehráli s pukem celé útočné pásmo a prudkou přihrávku Loktionova z rohu kluziště došťouchl v pádu do brány ALEXANDR NIKIŠIN.
    Asistence: Andrej Loktionov, Alexandr Chochlačov.
    6:46 Ilja SAFONOV - 1:0
     
    6:46
    Kazaň vstřelila branku!
    Přímo z protiútoku po velkém tlaku a sérii střel Spartaku ujel přes celé hřiště proti přesile ILJA SAFONOV a z těžkého úhlu vymetl šibenici nad Danskovým ramenem.
    Asistence: Arťom Galimov, Dmitrij Voronkov.

    Karel Jedlička

    Góly a asistencie: 7. Safonov (A. Galimov, Voronkov), 37. K. Petrov (P. Lindholm, Tarasov), 53. A. Galimov (Kampfer, Chenkeľ) – 11. Nikišin (Loktionov, Chochlačov)


    Ak Bars Kazaň: T. Biljalov (I. Bobkov) – Chenkeľ, Kampfer, Žuravljov, Rukavišnikov, Adamčuk, Ľamkin – M. Gluchov, Burmistrov, Lukojanov (C) – Weal, Kagarlickij, Kovalenko – Voronkov, Safonov, A. Galimov – K. Petrov, P. Lindholm, Tarasov.
    Spartak Moskva: Dansk (Krasikov) – Jeřábek, Heed, Nikišin, D. Višněvskij, Rylov, Mamkin, Bryncev – Širokov (C), Lehterä, Virtanen – Loktionov, Chochlačov, Drozdov – Kvartaľnov, M. Cyplakov, Talalujev – Šaškov, I. Baranov, Avcin.

    Rozhodca: Běljajev, Fraňo – Gorděnko, Sadovnikov

    Diváci: 4445