Vlci Žilina – Brezno 4:1 (kon.) | Topoľčany – Pov. Bystrica 0:0 (zruš.) | Humenné – Levice 4:1 (kon.)
Dubnica – Trnava 6:5 (kon.) | Modré Krídla – Skalica 5:6 (po pr.) | Martin – Žiar nad Hronom 1:4 (kon.)
koniec po predl.
Modré Krídla Slovan
5:6 (1:1, 3:3, 1:1 - 0:1)
HK Skalica
Streda 22.09.2021, 18:00 • Aréna Ondreja Nepelu • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    63:37
    Skalica dala gól!
    Skalica rozhoduje tento zápas v presilovej hre v predĺžení. Po prihrávke Nemca z úrovne bránkovej čiary strieľal z kruhu tesne nad ľadom ONDŘEJ ŠMACH a puk sa zatrepotal v sieti!
    Asistencia: Richard Nemec
     
    59:37
    Modré Krídla Slovan dávajú gól!
    Klučiar sa elegantne zbavil pri bočnom mantineli Štumpfa a nahodil puk na zadný mantinel, ten sa odrazil pred bránu, kde usilovne pracovali Uram s PETROM KUNDRÍKOM, Trenčiansky puk neudržal a domáci hráč sa presadil z dorážky. 5:5!
    Asistencie: Dušan Klučiar, Patrik Danišovský
     
    44:37
    Skalica dala gól!
    Hostia bleskurýchlo využívajú presilovú hru a sú vo vedení! Šmach našiel krížnou prihrávkou Štumpfa, ktorý zamiešal pukom a prihral medzi kruhy zabudnutému PATRIKOVI JANÁČOVI, ktorý skóroval strelou pod hornú žŕdku!
    Ondřej Šmach, Daniel Štumpf
     
    31:20
    Skalica dala gól!
    DAVID JAŠA si nakorčuľoval mierne z pravej strany, skúsil priamu strelu a trafil nad Hlavajov pravý betón! Je vyrovnané, 4:4.
     
    30:00
    Skalica dala gól!
    Čo Skalici nevyšlo pred chvíľou, vyšlo jej teraz. Šmachovo nahodenie od modrej čiary tečoval do brány chrbtom stojaci MARTIN HUJSA. Hlavaj veľa nevidel, pred bránou bol aj brániaci Ejem.
    Asistencia: Ondřej Šmach
     
    28:06
    Modré Krídla Slovan dávajú gól!
    RICHARDOVI PETRÁŠOVI prihrávka príliš nevyšla, Škultétyho zahnal k mantinelu, no ten okamžite puk nastreľoval pred bránku, kam sa medzičasom Petráš presunul a šikovným tečom zvýšil na 4:2!
    Asistencie: Andrej Škultéty, Richard Marko
     
    26:51
    Skalica dala gól!
    Domáci so svojou strelou neuspeli, Kotzman sa zmocnil puku a dlhou prihrávkou vysunul Včelku, ktorý sa neulakomil, šikovne prenechal puk za sebou korčuľujúcemu PATRIKOVI JANÁČOVI, ktorý zostal úplne voľný a bez problémov prestrelil Hlavaja! 3:2.
    Asistencie: Kristián Včelka, Alexander Kotzman
     
    24:26
    Modré Krídla Slovan dávajú gól!
    Fominykh to zobral na seba, trúfol si prejsť medzi trojicou hráčov a potom puk posunul za seba, kde čakal pripravený PETER KUNDRÍK a ten nechytateľne zavesil pod hornú žŕdku!
    Asistencie: Daniil Fominykh, Richard Marko
     
    21:07
    Modré Krídla Slovan dávajú gól!
    Nádhernú individuálnu akciu predviedol JAKUB URAM! Obkorčuľoval bránu, popri mantineli si puk potiahol na kruh a následne na os klziska, odkiaľ trafil pomedzi Trenčianskeho betóny!
     
    11:38
    Skalica dala gól!
    Tlak Skalice bol už veľký, hostia vyšachovali domácu defenzívu prihrávkami na jeden dotyk, spomedzi kruhov zakončil ALEXANDER KOTZMAN, Hlavaj puk zlikvidoval, no Kotzman si vlastnú strelu ešte aj dorazil a puk už skončil v sieti.
    Asistencie: Ondrej Šišolák, Ondrej Janík
     
    06:12
    Modré Krídla Slovan dávajú gól!
    Domáci idú do vedenia po vyhranom buly. Krakovský prihral medzi kruhy Abaffymu, ten vystrelil, Trenčiansky zasiahol betónmi, no puk nemal pod kontrolou, celú situáciu dosledoval dôrazný FRANTIŠEK DEJ a dotlačil puk za bránkovú čiaru.
    Asistencie: Patrik Abaffy, Luca Krakovský
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Daniela Mesíková


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 7. Dej (Abaffy, Krakovský), 22. Uram, 25. Kundrík (Fominykh, Marko), 29. Petráš (Škultéty, Marko), 60. Kundrík (Klučiar, Danišovský) – 12. Kotzman (Šišolák, Janík), 27. Janáč (Včelka, Kotzman), 30. Hujsa (Šmach), 32. Jaša (t.s.), 45. Janáč (Šmach, Štumpf), 64. Šmach (Nemec)


    Modré Krídla Slovan: Hlavaj – Parobek, Krakovský, Ejem, Verčík, Škultéty, Marko, Hauser – Danišovský, Uram, Klučiar – Kundrík, Lukošík, Fominykh – Abaffy, Dej, Ožvald – Polák, Petráš, Lepskii
    HK Skalica: Trenčiansky – Kadlečík, Šmach, Rapant, Janík, Hílek, Vidovič, Mizerák, Mikula – Hujsa, Nemec, Štumpf – Jaša, Šišolák, Šátek – Janáč, Včelka, Kotzman – Kotvan, Rajčák, Kuba

    Rozhodca: Valko – Kollár, Gegáň