Vlci Žilina – Brezno 4:1 (kon.) | Topoľčany – Pov. Bystrica 0:0 (zruš.) | Humenné – Levice 4:1 (kon.)
Dubnica – Trnava 6:5 (kon.) | Modré Krídla – Skalica 5:6 (po pr.) | Martin – Žiar nad Hronom 1:4 (kon.)
koniec
DOXXbet Vlci Žilina
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
Brezno Knights
Streda 22.09.2021, 17:30 • Štadión Žilina • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme tu koniec stretnutia, v ktorom sme sledovali jasnú dominanciu Žiliny. Tá v tretej tretine pridala ešte jeden presný zásah po zásluhe Patrika Koyša, a tak si z dnešného zápasu odnáša plný bodový zisk po víťazstve 4:1. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. Z pozície komentátora sa vám hlásil Róbert Gašpárek. (19:43:37)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:06
    Čiarový rozhodca prerušil hru po tom, čo sa jeden z domácich hráčov nachádzal v ofsajdovom postavení. Nasleduje vhadzovanie v strednom pásme.
     
    58:00
    Do konca riadneho hracieho času ostávajú posledné dve minúty.
     
    57:32
    Tempo hry sa nám v posledných minútach upokojilo. Zápas sa už len viac-menej dohráva.
     
    56:50
    Puk sa nachádza v obrannom pásme Brezna, kde ho však má pod kontrolou jeden z hráčov hosťujúceho celku.
     
    55:44
    Žilinčania si počas presilovej hry nevytvorili vôbec nič a už ani nevytvoria. Jakub Lopejský sa vracia späť na ľadovú plochu.
     
    54:29
    Hostia dobre bránia súpera vo vlastnom oslabení a zatiaľ ich do ničoho výraznejšieho nepustili.
     
    53:44
    Vylúčenie v tíme HK Brezno (Jakub Lopejský – 2 min., držanie).
     
    53:10
    Sledovali sme takmer identickú akciu Brezna, na ktorej konci bol opäť Vašaš. Jeho strela z pravej strany smerovala k bližšej žrdi, ale Škorvánek bol pripravený a pokus zneškodnil.
     
    52:45
    Do dobrej príležitosti sa dostal Vašaš. Ten si nakorčuľoval do voľného priestoru, kde mu jeden z jeho spoluhráčov poslal puk. Jeho strela smerovala k bližšej žrdi. Škorvánek si na svoje konto pripíše úspešný zákrok.
     
    51:42
    Oliver Giertl sa vracia z trestnej lavice, a tak Brezno pokračuje v plnom počte.
     
    51:08
    Drtina naznačil strelu, no napokon puk prihral na hokejku Skladaného. Ten na bránu vyslal tvrdý projektil, ktorý však Ovečka stihol zachytiť.
     
    50:49
    Drtina zakončil od modrej čiary, ale Ovečka mal dobrý výhľad a tento pokus ho nemohol prekvapiť. Nasleduje vhadzovanie v útočnom pásme Žiliny.
     
    49:42
    Vylúčenie v tíme HK Brezno (Oliver Giertl – 2 min., hákovanie).
     
    48:58
    Hostia sa usadili v útočnom pásme, kde sa im však nedarí nájsť lepšiu streleckú pozíciu. Defenzíva Žiliny funguje výborne a súperovi ponúkajú len minimum voľného priestoru.
    47:34 Patrik KOYŠ - 4:1
     
    47:34
    Vlci Žilina dali gól!
    Igor Safaraleev prihral puk na pravú stranu, kde sa nachádzal František Skladaný. Ten už bol vo väčšom streleckom uhle, a tak puk ešte preposlal pred bránu, odkiaľ PATRIK KOYŠ zakončil do odkrytej časti. Krásna kombinácia Žiliny tak končí gólom! Stav stretnutia je 4:1!
     
    46:26
    Už to vyzeralo tak, že sa Stanislav Šmída dostane do dobrej streleckej pozície, ale prerušil ho hvizd čiarového rozhodcu. Ofsajd!
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Róbert Gašpárek

    Góly a asistencie: 1. Petráš, 29. Šmída (Drtina, Koyš), 33. Zahradník (Rehák, Mikula), 48. Koyš (Skladaný, Safaraleev) – 39. Melcher (Veselý)


    DOXXbet Vlci Žilina: Škorvánek (Mikoláš) – Sloboda, Pišoja, Nahálka, Drtina, Myšiak, Petran, Kocúr – Petráš, Šmída, Cíger – Koyš, Skladaný, Safaraleev – Zahradník, Rehák, Mikula – Lopušan, Jakubík, Macek
    Brezno Knights: Ovečka (Pončák) – Viktorin, Homola, Lopejský, Petrinec, Soveľ, Španko – Šebest, Kylnar, Veselý – Koštial, Giertl, Bodnár – Vašaš, Paulíny, Melcher – Zemko, Bálint, Kraut

    Rozhodca: Lesay – Hanko, Jurčiak