Espanyol – Alavés 1:0 (kon.) | Sevilla – Valencia 3:1 (kon.) | Real Madrid – Mallorca 6:1 (kon.)
Villarreal – Elche 4:1 (kon.)
koniec
Real Madrid
6:1 (3:1)
RCD Mallorca
Streda 22.09.2021, 22:00Španielska LaLiga • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90
    Veľká šanca aj na opačnej strane ihriska. Antonio Sánchez išiel sám na bránku, pokúsil sa o lob. Reflexívne zareagoval Thibaut Courtois.
     
    90
    Luka Jović sa tiež mohol zapísať do streleckej listiny. Po centri sprava náročným kopom z voleja cez jedného obrancov ohrozil bránku, skvele zasiahol Manolo Reina.
     
    84
    Real Madrid dal gól!
    David Alaba poslal dlhý pas na hranicu šestnástky, Vinícius Júnior sa dostal dnu, prihral okolo dvoch obrancov na voľného ISCA a ten z prvej usmernil loptu k žrdi do siete, Reina nemal šancu.
     
    80
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Nacho Fernández, prichádza Sergio Santos.
     
    79
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Karim Benzema, prichádza Luka Jović.
     
    78
    Real Madrid dal gól!
    KARIM BENZEMA dostal pas do šestnástky. Lopta mu padla na chrbát, ale odrazila sa tak, že mohol zakončiť okolo oboch stopérov. Martin Valjent zakončenie ešte tečoval a Reina nemal šancu.
     
    76
    Striedanie v tíme RCD Mallorca: z ihriska odchádza Lago Junior, prichádza Jordi Mboula.
     
    72
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Marco Asensio, prichádza Isco.
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Rodrygo, prichádza Lucas Vázquez.
     
    69
    Lee Kang-in prihral z priameho kopu na šestnástku, Brian Oliván strieľal do obrancov a Lago Junior sa dostal k odrazenej lopte. Vzdialenejšiu žrď minul iba o niekoľko centimetrov.
     
    68
    Žltú kartu dostáva Nacho Fernández (Real Madrid CF).
     
    61
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Eduardo Camavinga, prichádza Antonio Blanco.
     
    60
    Striedanie v tíme RCD Mallorca: z ihriska odchádza Josep Gayá, prichádza Jaume Costa.
    Striedanie v tíme RCD Mallorca: z ihriska odchádza Aleix Febas, prichádza Antonio Sánchez.
    Striedanie v tíme RCD Mallorca: z ihriska odchádza Matthew Hoppe, prichádza Abdón Prats.
     
    57
    Žltú kartu dostáva Iddrisu Baba (RCD Mallorca).
     
    55
    Real Madrid dal gól!
    MARCO ASENSIO hattrick proti svojmu materskému klubu predsa len dokonal. Po dvoch strelených góloch zahodil veľkú šancu, teraz vystrelil spred šestnástky, kde mu dal veľa priestoru Rodrigo Battaglia, presne k žrdi. Manolo Reina nedočiahol.
     
    53
    Lee Kang-in poslal center z rohového kopu a v šestnástke ostal úplne voľný Matthew Hoppe, defenzíva Realu ho zabudla. Američan z voleja netrafil bránku.
     
    50
    Gól nakoniec neplatí, Karim Benzema si pri tom uvoľnení sa cez Sastreho pomohol útočným faulom.
     
    49
    Real Madrid dal gól. Rodrygo sa po pravom krídle dostal do pokutového územia, poslal loptu pred bránku, kde sa cez Sastreho uvoľnil Karim Benzema a poslal loptu do siete. Avšak, pomohol si faulom.
     
    48
    Vinícius Júnior sa dostal do obrovskej šance. Zasekol si protihráča a bol sám pred Reinom. Nepodarilo sa mu zakončiť ideálne, trafil tohto gólmana.
     
    48
    Lago Junior sa dostal k strele v pokutovom území, technický pokus tesne minul brvno bránky Realu Madrid, takže Thibaut Courtois nemusel zasahovať.
     
    47
    Žltú kartu dostáva Rodrygo (Real Madrid CF).
     
    46
    Striedanie v tíme RCD Mallorca: z ihriska odchádza Takefusa Kubo, prichádza Iddrisu Baba.
     
    45
    Karim Benzema sa zľava dostal do šestnástky, poslal center. Marco Asensio nestrieľal, prihral vedľa seba a Vinícius Júnior mohol zakončením po trávniku zvýšiť skóre. Manolo Reina bol rýchlo na zemi.
     
    36
    Vinícius Júnior na pravom krídle vošiel do vápna, poslal center na zadnú žrď, kde loptu sklepol pod seba Karim Benzema a Marco Asensio mal pred bránkovou čiarou stopercentnú šancu. Zakončil z prvej, fantastický blok predviedol Martin Valjent. Španiel mohol za dvanásť minút streliť hattrick klubu, ktorý ho vychoval!
     
    29
    Real Madrid dal gól!
    Éder Militao poslal kolmicu na hrot ofenzívy pre Benzemu, ktorý okamžite sklepol loptu a MARCO ASENSIO išiel sám na Reinu. Ľavačkou ponad padajúceho gólmana zvyšuje skóre. Znova sa teda neteší.
     
    25
    Mallorca dala gól!
    LEE KANG-IN okamžite znižuje. Krátko po rozohrávke si hodil loptu medzi troch obrancov, dostal sa do vápna a utešenou strelou na zadnú žrď nedal Courtoisovi šancu na zákrok.
     
    24
    Real Madrid dal gól!
    Vinícius Júnior zľava poslal kolmicu do vápna na Rodryga, ktorého zrazenú prihrávku z čiary do päťky ešte Reina vykopol, lenže tak nešťastne, že loptu si našiel MARCO ASENSIO a zblízka dorazil do siete. Španielsky futbalista sa neteší, presadil sa do siete materského klubu.
     
    22
    Mallorca sa začína dostávať do šancí. Zväčša je pri tom mladý Takefusa Kubo, ten hrá veľmi dobre a hlavne jednoducho. Japonec vyslal krásnu pätičku pomedzi obrancov, Lago Junior strieľal z hranice vápna tesne nad.
     
    8
    Marco Asensio chcel nachytať Reinu, ľavačkou z rohového kopu kopol loptu priamo na bránku, skúsený gólman si dal na čiare pozor a boxoval.
     
    6
    Takefusa Kubo dnes môže dať gól svoju kmeňovú klubu a teraz od toho nebol ďaleko. Japonec sa dostal z krídla cez Miguela Gutiérreza, vošiel do vápna a tesne minul vzdialenejšiu žrď.
     
    3
    Real Madrid dal gól!
    KARIM BENZEMA potvrdzuje fantastickú formu, ale nutno povedať, že mu výrazne pomohla defenzíva súpera, ktorá spravila veľkú chybu. Josep Gayá si hrozne (ne)spracoval prihrávku jednoduchého typu od Valjenta a poslal francúzskeho útočníka do samostatného nájazdu. Manolo Reina síce loptu rukou pohladil, zastaviť ju nedokázal.

    Matej Kubove

    Góly: 3. Benzema, 24. Asensio, 29. Asensio, 55. Asensio, 78. Benzema, 84. Isco – 25. Lee Kang-in

    Karty:   47. Rodrygo (REA), 68. Nacho Fernández (REA) – 57. Baba (MLR)


    Real Madrid: Courtois – Nacho Fernández (80. Fernández Fernández), Militao, Alaba, Gutiérrez – Asensio (72. Isco), Valverde, Camavinga (61. Blanco) – Rodrygo (72. L. Vázquez), Benzema (C) (79. Jović), Vinícius Júnior.
    Náhradníci: Fuidias, Lunin – J. Vallejo, Casemiro, Modrić, Blanco, Isco, L. Vázquez, E. Hazard, Jović, M. Díaz, Fernández Fernández.

    RCD Mallorca: Reina (C) – Sastre, Valjent, Oliván, Gayá (60. J. Costa) – Kubo (46. Baba), Febas (60. A. Sánchez), Battaglia, Lee Kang-in – Hoppe (60. Prats), Lago Junior (76. Mboula).
    Náhradníci: Greif, Garcia – Carmona, J. Costa, Rodríguez, Baba, A. Sánchez, Ndiaye, Mboula, Sevilla, Niño, Prats.

    Diváci: 20 113