Espanyol – Alavés 1:0 (kon.) | Sevilla – Valencia 3:1 (kon.) | Real Madrid – Mallorca 6:1 (kon.)
Villarreal – Elche 4:1 (kon.)
koniec
Real Madrid
6:1 (3:1)
RCD Mallorca
Streda 22.09.2021, 22:00Španielska LaLiga • 6. kolo
Predzápasové kurzy
     
    84
    Real Madrid dal gól!
    David Alaba poslal dlhý pas na hranicu šestnástky, Vinícius Júnior sa dostal dnu, prihral okolo dvoch obrancov na voľného ISCA a ten z prvej usmernil loptu k žrdi do siete, Reina nemal šancu.
     
    78
    Real Madrid dal gól!
    KARIM BENZEMA dostal pas do šestnástky. Lopta mu padla na chrbát, ale odrazila sa tak, že mohol zakončiť okolo oboch stopérov. Martin Valjent zakončenie ešte tečoval a Reina nemal šancu.
     
    55
    Real Madrid dal gól!
    MARCO ASENSIO hattrick proti svojmu materskému klubu predsa len dokonal. Po dvoch strelených góloch zahodil veľkú šancu, teraz vystrelil spred šestnástky, kde mu dal veľa priestoru Rodrigo Battaglia, presne k žrdi. Manolo Reina nedočiahol.
     
    29
    Real Madrid dal gól!
    Éder Militao poslal kolmicu na hrot ofenzívy pre Benzemu, ktorý okamžite sklepol loptu a MARCO ASENSIO išiel sám na Reinu. Ľavačkou ponad padajúceho gólmana zvyšuje skóre. Znova sa teda neteší.
     
    25
    Mallorca dala gól!
    LEE KANG-IN okamžite znižuje. Krátko po rozohrávke si hodil loptu medzi troch obrancov, dostal sa do vápna a utešenou strelou na zadnú žrď nedal Courtoisovi šancu na zákrok.
     
    24
    Real Madrid dal gól!
    Vinícius Júnior zľava poslal kolmicu do vápna na Rodryga, ktorého zrazenú prihrávku z čiary do päťky ešte Reina vykopol, lenže tak nešťastne, že loptu si našiel MARCO ASENSIO a zblízka dorazil do siete. Španielsky futbalista sa neteší, presadil sa do siete materského klubu.
     
    3
    Real Madrid dal gól!
    KARIM BENZEMA potvrdzuje fantastickú formu, ale nutno povedať, že mu výrazne pomohla defenzíva súpera, ktorá spravila veľkú chybu. Josep Gayá si hrozne (ne)spracoval prihrávku jednoduchého typu od Valjenta a poslal francúzskeho útočníka do samostatného nájazdu. Manolo Reina síce loptu rukou pohladil, zastaviť ju nedokázal.

    Matej Kubove

    Góly: 3. Benzema, 24. Asensio, 29. Asensio, 55. Asensio, 78. Benzema, 84. Isco – 25. Lee Kang-in

    Karty:   47. Rodrygo (REA), 68. Nacho Fernández (REA) – 57. Baba (MLR)


    Real Madrid: Courtois – Nacho Fernández (80. Fernández Fernández), Militao, Alaba, Gutiérrez – Asensio (72. Isco), Valverde, Camavinga (61. Blanco) – Rodrygo (72. L. Vázquez), Benzema (C) (79. Jović), Vinícius Júnior.
    Náhradníci: Fuidias, Lunin – J. Vallejo, Casemiro, Modrić, Blanco, Isco, L. Vázquez, E. Hazard, Jović, M. Díaz, Fernández Fernández.

    RCD Mallorca: Reina (C) – Sastre, Valjent, Oliván, Gayá (60. J. Costa) – Kubo (46. Baba), Febas (60. A. Sánchez), Battaglia, Lee Kang-in – Hoppe (60. Prats), Lago Junior (76. Mboula).
    Náhradníci: Greif, Garcia – Carmona, J. Costa, Rodríguez, Baba, A. Sánchez, Ndiaye, Mboula, Sevilla, Niño, Prats.

    Diváci: 20 113