Salzburg – Frisk Asker 1:0 (kon.) | Bolzano – Jastrzebie 3:1 (kon.)
koniec
HC Bolzano
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
GKS Jastrzebie
cz Piatok 10.09.2021, 20:30 • Palaonda Eiswelle • Liga majstrov • Skupina H
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Před závěrečnou sirénou ještě jedno vyloučení na hostující straně. Maciej Urbanowicz inkasoval 2+2 minuty za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    58:05
    Kevin Boyle znovu svým zákrokem přerušil hru, a to je signál pro Patrika Nechvátala, jenž opouští bránu. Hosté zkouší powerplay!
    53:41 Samuel MLYNAROVIČ - 3:1
     
    53:41
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    Hosté bojují! Po zmatku v předbrankovém prostoru našel volný kotouč SAMUEL MLYNAROVIČ, který vkleče napálil černou gumu do pravé šibenice. Asistence: Maris Jass a Arturs Ševčenko.
    51:39 Diego GLÜCK - 3:0
     
    51:39
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto a tento inkasovaný gól si Patrik Nechvátal za rámeček určitě nedá. Nejprve nedokázal zachytit lehké nahození ze středního pásma, načež jej střelou zpoza brány dokonale překvapil DIEGO GLÜCK, brankář si sám srazil puk do brány. Asistence: Domenic Alberga a Mathew Maione.
    39:08 Angelo MICELI - 2:0
     
    39:08
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Ale to se nedaří! Od modré čáry totiž nahodil De Haas a byl to ANGELO MICELI, kdo ztečoval kotouč mezi betony bezmocného Nechvátala. Asistence: James De Haas a Mike Halmo.
     
    33:03
    Jenže Samuel Mlynarovič fauloval a hrát se tak bude znovu ve čtyřech, za půl minuty pak začne přesilová hra Bolzana. Slovenský forvard podrazil Di Pernu.
     
    31:41
    Síly na ledě se vyrovnávají. Dvě minuty dostal za vyhození puku mimo hrací plochu gólman Kevin Boyle, trest odpyká Mizzi.
     
    30:18
    Dlouhé vteřiny ve vlastním obranném pásmu ukončil až Mateusz Bryk, jenž si háčkem pomohl proti Gazleyovi. Hosté jdou sice do čtyř, ale unavená pětice alespoň může vydechnout.
     
    23:19
    Premiérovou přesilovou hru si vyzkouší Jastrzębie. Na lavici hanby odjel Domenic Alberga, provinil se nedovoleným bráněním.
     
    14:42
    Prvním vyloučeným hráčem zápasu je ruský útočník Ruslan Baširov, jenž si k puku pomohl držením proti Gazleyovi. Domácí mají velkou šanci navýšit vedení.
    04:48 Alex TRIVELLATO - 1:0
     
    04:48
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Favorit se na sklonku páté minuty ujímá vedení! Halmo u mantinelu obral o puk obránce a mezi kruhy našel ofenzivu podpořivšího beka ALEXE TRIVELLATA, jenž prostřelil Nechvátala střelou do levé šibenice. Asistence: Mike Halmo a Keegan Lowe.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 5. Trivellato (Halmo, Lowe), 40. Miceli (De Haas, Halmo), 52. Glück (Alberga, Maione) – 54. Mlynarovič (Jass, A. Ševčenko)


    HC Bolzano: Boyle (Fazio) – Lowe, Maione, Plastino, De Haas, Di Perna, Trivellato – Gazley, Findlay, Frank – Halmo, Pitschieler, Miceli – Frigo, Bernard, Mizzi – Insam, Alberga, Glück.
    GKS Jastrzebie: Nechvátal (Kieler) – Bryk, Górny, Kostek, E. Ševčenko, Kameneu, Jass, Gimiński – Razgals, Rác, Kasperlík – A. Ševčenko, Pavlovs, Urbanowicz – Baširov, Mlynarovič, Kalns – Ł. Nalewajka, Jarosz, R. Nalewajka – Pelaczyk.

    Rozhodca: Zrnić (SLO), Piragić (CRO) – Pardatscher (ITA), Zgonc (SLO)

    Diváci: 1 057