Växjö – Bremerhaven 5:0 (kon.) | Eisbären – Skellefteå 3:5 (kon.) | Fribourg – HC Slovan sk 5:2 (kon.)
TPS – Sparta Praha 2:3 (0:1 po s.n.) | Leksands IF – Třinec 3:2 (kon.) | Lugano – Tappara 3:6 (kon.)
koniec
Leksands IF
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
HC Oceláři Třinec
cz Nedeľa 29.08.2021, 18:05Liga majstrov • Skupina F
Partner:
    55:48 LANG - 3:2
     
    55:48
    Leksands právě vstřelil branku!
    Domácí tým se ale i tak vrací do vedení. Ruohomaa našel skvělou přihrávkou z rohu kluziště OSKARA LANGA, který se z mezikruží trefil do levé šibenice. Asistence: Mikael Ruohomaa, Jonas Ahnelöv.
    52:42 KUROVSKÝ - 2:2
     
    52:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Erik Hrňa prostrčil puk do útočného pásma na DANIELA KUROVSKÉHO, ten si odstavil bránícího hráče a z mezikruží zakončil nad vyrážečku gólmana. Asistence: Erik Hrňa, Tomáš Kundrátek.
    25:20 SJÄLIN - 2:1
     
    25:20
    Leksands právě vstřelil branku!
    Další úspěšné nahození od modré čáry domácího týmu přináší obrat ve skóre. Tentokrát to zkusil CARL SJÄLIN a trefil se přesně pod levou ruku brankáře Třince. Asistence: Matt Caito, Carter Ashton.
    22:35 CAITO - 1:1
     
    22:35
    Leksands právě vstřelil branku!
    Domácí tým rychle využívá přesilovou hru. MATT CAITO si vyměnil na modré čáře kotouč s Veronneauem a vzápětí jej poslal přesně do levého horního rohu. Asistence: Max Veronneau, Carter Ashton.
    00:17 NESTRAŠIL - 0:1
     
    00:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté se velmi rychle ujímají vedení. Oceláři se dostali do útočného pásma, kotouč putoval na Davida Musila, který nahodil puk na bránu. Dobře clonící ANDREJ NESTRAŠIL puk následně lehce tečoval a ten tak skončil v síti. Asistence: David Musil, Petr Vrána.

    Filip Krůza

    Góly a asistencie: 23. Caito (Veronneau, Ashton), 26. Själin (Caito, Ashton.), 56. Lang (Ruohomaa, Ahnelöv) – 1. Nestrašil (Musil, Vrána), 53. Kurovský (Hrňa, Kundrátek)


    Leksands IF: Kaskisuo (Axel) – Själin, Caito, Ahnelöv, Lundqvist, Noren, Berg – Lang, Ruohomaa, Kloos – Ashton, Zackrisson, Rosèn – Heineman, Åman, Veronneau – Karlsson, Knuts, Forsberg – Kandergård, Ritola
    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – Musil, Kundrátek, Doudera, Zahradníček, Jaroměřský, Adámek, Matyáš – Nestrašil, Vrána, Růžička – Kurovský, Marcinko, Hrňa – Hrehořčák, Kovarčík M., Dravecký – Kofroň, Peterek, Ramik – Christov

    Rozhodca: Harnebring, Nord – Almerstedt, Nordlander