Växjö – Bremerhaven 5:0 (kon.) | Eisbären – Skellefteå 3:5 (kon.) | Fribourg – HC Slovan sk 5:2 (kon.)
TPS – Sparta Praha 2:3 (0:1 po s.n.) | Leksands IF – Třinec 3:2 (kon.) | Lugano – Tappara 3:6 (kon.)
koniec
Eisbären Berlín
3:5 (1:0, 2:2, 0:3)
Skellefteå AIK
cz Nedeľa 29.08.2021, 17:05 • Mercedes Benz Arena • Liga majstrov • Skupina E
Partner:
    59:31 HUGG - 3:5
     
    59:31
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! RICKARD HUGG ze středního pásma poslal kotouč do prázdné branky a zajistil tak výhru svého týmu. Asistence: Adam Mascherin, Oskar Nilsson.
     
    58:36
    Berlín jde i v oslabení do útoku a zároveň odvolává brankáře, počet hráčů na ledě je tak vyrovnaný!
     
    57:59
    Tak tohle je velká nepříjemnost pro Berlín. Na trestnou lavici míří Kai Wissmann (EIS) za hákování. Domácí tak pravděpodobně stráví zbytek základní hrací doby v oslabení.
    55:19 SUNDSVIK - 3:4
     
    55:19
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Švédský celek otáčí zápas! ALBIN SUNDSVIK se zmocnil kotouče ve středním pásmu, vřítil se do toho útočného a krásnou střelou zápěstím nedal Niederbergerovi šanci. Asistence: Filip Roos, Gustaf Lindvall.

    .
     
    54:19
    Neskutečný zákrok Niederbergera! Rickard Hugg vyslal z prostoru mezi kruhy hodně nebezpečnou střelu, něměcký gólman však kotouč parádně ukryl ve své lapačce!
    45:10 ROBERTSSON - 3:3
     
    45:10
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! SIMON ROBERTSSON se dostal ke kotouči v rohu, nad ničím nepřemýšlel a z úhlu tvrdou ránou poslal kotouč pod břevno Niederbergerovy branky. Asistence: Oskar Nilsson.
     
    43:19
    Joakim Lindström předvedl krásnou individuální akci, když si šikovnou kličkou obhodil obránce a dostal se před branku, v rozhodující chvíli mu ale Geibel vypíchl kotouč!
     
    35:58
    Domácí si zahrají první dnešní přesilovku. Za hákování byl vyloučen Oskar Nilsson (SKE).
     
    33:01
    Švédský tým může vyrovnat v přesilovce. Za podrážení usedl na trestnou lavici Kai Wissman (EIS).
     
    32:30
    A další velká šance Albin Sundsvika! Tentokrát se dostal k nebezpečné dorážce, Niederbeger se proti němu ale stihl skvěle přesunout!
     
    31:02
    Vzápětí se na druhé straně dostali domácí do přečíslení 2 na 1, které individuálně vyřešil Matt White, jeho tvrdá rána však k hattricku nevedla.
     
    30:20
    Albin Sundsvik to udělal hezky a dostal se do samostatného úniku, jenže bekhendem na Niederbergera nevyzrál!
     
    28:00
    Málem to bylo o dvě branky! Obránce Frank Hordler se zničehonic objevil sám před Lindvallem, z bezprostřední blízkosti však bekhendem přestřelil.
    24:51 FIORE - 3:2
     
    24:51
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Tak to je neskutečné, čtvrtý gól v krátkém sledu a Berlín jde opět do vedení! Domácí se dostali do přečíslení 3 na 2, které vyřešili parádně. Boychuk z levé strany nabil GIOVANNIMU FIOREMU, proti jehož dělovce z první neměl Lindvall žádný nárok. Asistence: Zach Boychuk, Kai Wissman.
    24:09 LOIBL - 2:2
     
    24:09
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! STEFAN LOIBL dostal kotouč na vrcholku pravého kruhu, krásnou bekhendovou kličkou si obešel obránce a svou hezkou individuální akci zakončil povedeným bekhendem! Asistence: Adam Mascherin, Elias Salomonsson.
    22:21 HUGG - 2:1
     
    22:21
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Hned vzápětí je ale sníženo! Gólman Mathias Niederberger se vydal k zadnímu mantinelu, aby rozehrál, jenže si neporozuměl se svými spoluhráči, čehož využil RICKARD HUGG, který si vyjel zpoza branky a poslal kotouč do prázdné sítě. Bez asistence.
    21:28 WHITE - 2:0
     
    21:28
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Po chybě jednoho z hostujících obránců na modré čáře se MATT WHITE dostal do samostatného úniku, s kterým si poradil zkušeně, a střelou nad lapačku nedal Lindvallovi šanci.
     
    04:20
    Švédský celek může vyrovnat v přesilovce. Na trestnou lavici míří Simon Despres (EIS) za podrážení.
    02:42 WHITE - 1:0
     
    02:42
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Německý celek jde do vedení! Po střele Morgana Elisse vznikla před Lindvallem nepřehledná skrumáž, v které se nejlépe zorientoval MATT WHITE, jenž se štěstím propasoval kotouč za brankovou čáru. Asistence: Morgan Ellis, Sebastian Streu.

    Vladimír Vykoukal

    Góly a asistencie: 3. White (Ellis, Streu), 22. White, 25. Fiore (Boychuk, Wissman) – 23. Hugg, 25. Loibl (Mascherin, Salomonsson), 46. Robertsson (Nilsson), 56. Sundsvik (Roos, Lindvall), 60. Hugg (Mascherin, Nilsson)


    Eisbären Berlín: Niederberger (Ancicka) – Müller, Ellis, Mik, Wissmann, Hordler, Despres, Geibel – Noebels, Pföderl, Clark – White, Boychuk, Fiore – Byron, Zengerle, Wiederer – Rossmy, Streu
    Skellefteå AIK: Lindvall (Mann) – Kapla, Pudas, Wilsby, Nilsson, Roos, Salomonsson – Kühnhackl, Karlsson M., Lindström – Möller, Loibl, Mascherin – Hugg, Jonsson, Karlsson L. – Nilsson, Sundsvik, Robertsson – Keilin

    Rozhodca: Schukies, Kopitz – Cepik, Gerth