K. Vary – Zvolen sk 3:1 (kon.) | Levice – Debrecín 3:6 (kon.) | Krefeld – Pardubice 0:6 (kon.)
Nitra – Ferencvároš TC sk 11:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 6:2 (kon.)
koniec
HK Nitra
11:5 (3:3, 3:0, 5:2)
Ferencvároš TC
Piatok 27.08.2021, 18:00 • Nitra aréna • Prípravný zápas
Partner:
     
    55:49
    Ferencvároš dal gól!
    Skóre sa opäť mení, tentokrát po góle z hokejky LAURIHO KARMENIEMIHO, ktorý znižuje gólom v oslabení. Asistencia: Roland Hajos.
     
    54:59
    Nitra dala gól!
    Tvrdoň našiel na pravej strane Rockwooda, ktorý strelou z prvej prestrelil brankára hostí a Nitra využíva ďalšiu presilovku. Asistencia: Marek Tvrdoň.
     
    53:40
    Ferencvároš dal gól!
    Nitra bola nedôrazná pred vlastným brankárom a hostia znižujú po góle DANIELA KOGLERA. Asistencie: Richard Galántyi.
     
    53:17
    Nitra dala gól!
    V momente ako hráč hostí naskočil na ľad z trestnej lavice striela desiaty gól domácich ONDREJ MOLNÁR. Astencie: Ivna Švarný, Marek Tvrdoň.
     
    51:50
    Nitra dala gól!
    Domáci hráči si vymieňali puk a skúšali to strelou z prvej. Po prihrávke Bodáka sa ujala delovka MAREKA TVRDOŇA a ten rovnako ako Holešinský strelil svoj tretí gól v stretnutí. Asistencia: Martin Bodák.
     
    48:40
    Nitra dala gól!
    Švarného delovka od modrej nebola presná, odrazila sa od zadného mantinelu rovno na hokejku ADRIÁNA HOLEŠINSKÉHO, ktorý si puk potiahol a strelou k bližšej žrdi strelil svoj tretí dnešný gól. Asistencie: Ivan Švarný, Adam Rockwood.
     
    47:38
    Nitra dala gól!
    Nitra využíva ďalšiu presilovku po tom, čo RÓBERT VARGA dostal prihrávku medzi kruhy a pohotovo vystrelil a vymietol pavučinu v ľavom hornom rohu bránky hostí. Asistencie: Tomáš Hrnka.
     
    28:33
    Nitra dala gól!
    Rockwood našiel zadovkou pred bránkou ADRIÁNA HOLEŠINSKÉHO, ktorý strelou z prvej prekonal bezmocného Vojvodu. Asistencia: Adam Rockwood.
     
    27:58
    Nitra dala gól!
    Nitra sa dostáva so šťastím do dvojgólového vedenia. Bodákova strela od modrej bola tečovaná hradbou tiel ponad brankára Vojvodu a puk preplachtil až za bránkovú čiaru. Asistencia: Filip Bajtek.
     
    26:42
    Nitra dala gól!
    Tvrdoň si s Hrnkom vymenili v útočnom pásme puk. Druhý menovaný spätnou prihrávkou našiel MAREKA TVRDOŇA, ktorý strelou pod brvno prvýkrát v stretnutí dostáva Nitru do vedenia. Asistencia: Tomáš Hrnka.
     
    17:49
    Nitra dala gól!
    Nitra využíva presilovku vďaka gólu RÓBERTA VARGU, ktorý dostal prihrávku spoza bránky na os klziska, a na dvakrát prekonal brankára hostí. Asistencie: Tomáš Hrnka, Ondrej Molnár.
     
    11:43
    Ferencvároš dal gól!
    Po prihrávke z obranného pásma od Borosa unikol obrane domácich DANIEL KOGER, voči O'Connorovi nezaváhal a poslal hostí opäť do vedenia. Asistencia: Daniel Boros
     
    11:15
    Nitra dala gól!
    Hostia stratili útočné pásmo a išli prestriedať, naopak domáci hráči vyštartovali v trojici do útoku. Rozohrávku Vojvodu zachytil Hrnka, prihral na pravú stranu MAREKOVI TVRDÓŇOVI, ktorý strelou z prvej prekonal brankára hostí. Asistencie: Róbert Varga, Tomáš Hrnka.
     
    05:04
    Nitra dala gól!
    Nitra okamžite znižuje gólom ADRIÁNA HOLEŠINSKÉHO, ktorý strelou z prvej prekonal brankára hostí. Asistencie: Samuel Buček, Adam Rockwood.
     
    04:08
    Ferencvároš dal gól!
    RASMUS KULMALA si prebral puk na stredovej čiare, nabral rýchlosť, zbavil sa Ridzoňa a zoči voči O'Connorovi uspel strelou pomedzi betóny. Asistencia: Juhani Tamminen.
     
    02:02
    Ferencvároš dal gól!
    Pavuk vystrelil po ľade od modrej čiary, O'Connor puk vyrazil iba pred seba a zo skrumáže ho do siete poslal ROLAND HAJOS. Asistencia: Attila Pavúk

    Dalibor Sklár

    Góly a asistencie: 6. Holešinský (Rockwood, Buček), 12. Tvrdoň (Hrnka, Varga), 18. Varga (Hrnka, Molnár), 27. Tvrdoň (Hrnka), 28. Bodák (Bajtek), 29. Holešinský (Rockwood), 48. Varga (Hrnka), 49. Holešinský (Švarný, Rockwood), 52. Tvrdoň (Bodák), 54. Molnár (Tvrdoň, Švarný), 55. Rockwood (Tvrdoň) – 3. Hajos (Pavuk), 5. Kulmala (Tamminen), 12. Koger (Boros), 54. 21 (42, 69), 56. Karmeniemi (Hajos)


    HK Nitra: O'Connor (Honzík) – Štefanka, Bodák, Švarný, Socha, Pupák, Vitaloš, Kliment, Šramaty – Tvrdoň, Hrnka, Varga – Buček, Rockwood, Holešinský – Sýkora, Ridzoň, Molnár – Múčka, Bajtek, Drábek
    Ferencvároš TC: Vojvoda (Földes) – Sarcia, Karmeniemi, McFadden, Bán, Boros, Hegyi, Seregely, Komáromy – Koger, Fowlie, Galantai – Kulmala, Tamminen, Somogyi – Tóth, Hajós, Pavuk – Roczanov, Farkas, Tóth