GKS Tychy – B. Bystrica sk 1:8 (kon.) | Budapešť – Slovensko U20 sk 1:6 (kon.) | Zvolen – Doneck sk 2:4 (kon.)
koniec
GKS Tychy
1:8 (0:4, 1:4, 0:0)
HC MONACObet Banská Bystrica
Sobota 21.08.2021, 10:00 • Zimný štadión Zvolen • Memoriál Pavla Zábojníka
Partner:
     
    34:10
    Banská Bystrica dala gól!

    Ďalšia využitá presilovka Banskej Bystrice! Presnú prihrávku na kruhy dostal MILOŠ BUBELA, ktorý jednoducho vystrelil a puk zapadol do poľskej siete – 1:8!
     
    31:50
    GKS Tychy dalo gól!
    Čisté konto si napokon brankár Belányi neudrží! S gólmi sa nám teraz roztrhlo vrece, keď obrana Banskej Bystrice zaváhala a JEAN DUPUY postupoval sám na bránku súpera, následne krásnym blafákom prekonal Belányiho – 1:7!
     
    31:19
    Banská Bystrica dala gól!

    Zakrátko tu máme ďalší gól a pomaly asi začneme skloňovať slovo desiatka! Ďalšia nepresná rozohrávky Tychy v strednom pásme, na modrej sa dostal k puku JACOB CARDWELL a jeho strelu poľský brankár chytiť nedokázal – 0:7!
     
    31:00
    Banská Bystrica dala gól!

    Ďalší gól v poľskej sieti! Barani zachytili puk v strednom pásme, Paulíny ho potiahol pred Lewartowskiho bránu, tam na druhej strane našiel voľného MILOŠA BUBELU a ten pohodlne upravuje na 0:6!
     
    23:56
    Banská Bystrica dala gól!

    Presilovka je využitá! Výborná kombinácia Banskej Bystrice v útočnom pásme, puk dostal na hokejku DÁVID ŠOLTÉS a jeho tvrdá strela skončila v bránke súpera – 0:5!
     
    19:26
    Banská Bystrica dala gól!

    Do prestávky sa slovenský celok presadil ešte raz. Videli sme krásnu individuálnu akciu od DÁVIDA ŠOLTĚSA, ktorý získal puk, presunul sa pred bránku súpera, oklamal obrancu a švihom zakončil do horného rohu bránky – 0:4!
     
    12:31
    Banská Bystrica dala gól!

    Už je to o tri góly! Banská Bystrica vyťažila z veľkého tlaku ďalší gól, od modrej čiary vystrelil MARTIN BĎZOCH a obranca Tychy si korčuľou nešťastne zrazil puk do vlastnej siete – 0:3!
     
    09:31
    Banská Bystrica dala gól!

    Na samom konci presilovky, keď ešte Seed nestihol dokorčuľovať do obranného pásma, sa zrodil druhý gól Banskej Bystrice! Spoza bránky súpera poslal presnú prihrávku Tamáši na hokejku MICHALA KABÁČA a ten poslal puk za brankára Lewartowskiho – 0:2!
    Asistencia: Alex Tamáši.
     
    07:05
    Banská Bystrica dala gól!

    Je tu otvárací gól tohto stretnutia! Buly síce vyhralo Tychy, ale pred svojou bránkou zle rozohralo puk a MATEJ GALBAVÝ pred bránkou nezaváhal a získaný puk poslal za bezmocného brankára Lewartowskiho – 0:1!

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 32. Dupuy – 8. Galbavý, 10. Kabáč (Tamáši), 13. Bdžoch, 20. Šoltés, 24. Šoltés, 31. Bubela (Paulíny), 32. Cardwell, 35. Bubela


    GKS Tychy: Lewartowski (Zawalski) – Seed, Kotlorz, Smirnov, Michalowski, Biro, Pociecha, Ubowski, Bizacki – Szczechura, Cichy, Mroczkowski – Sergushkin, Feofanov, Gružla – Jeziorski, Wróbel, Dupuy – Marcez, Galant, Witecki
    HC MONACObet Banská Bystrica: Belányi (Gajan) – Bdžoch, Cardwell, Crevier-Morin, Žiak, Boldidžár, Lopejský, Ganz, Bodnár – Galbavý, Berger, Vašaš – Paulíny, Bubela, Šoltés – Rákoš, Sojka, Kraut – Kabáč, Tamáši. Výhonský

    Rozhodca: Peter Rojík, Juraj Konc ml. – Daniel Konc ml., Martin Staššák