Zlín – Sigma Olomouc 1:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Teplice 3:1 (kon.) | Pardubice – Bohemians 3:0 (kon.)
Sparta Praha – Hr. Králové 4:0 (kon.)
koniec
FC Zlín
1:4 (0:1)
SK Sigma Olomouc
cz Sobota 21.08.2021, 16:00 • Stadion Letná, Zlín • Česká FORTUNA:LIGA • 5. kolo
     
    85
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Brankové hody ze strany Hanáků v této sezoně pokračují. DAVID VANĚČEK taktéž střídající hráč dává zřejmě definitivní tečku za třemi body pro hosty. Zpoza vápna se opřel do střely a Rakovan se natahoval po míči marně.
     
    79
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Oba trenéři mají dnes štěstí na střídající hráče a kouč Jílek hned dvojnásobně. MARTIN HÁLA nastoupil před pěti minutami na plac a je dost možné, že toto utkání rozhodl. Taktéž střídající Zahradníček ho vysunul do brejku a Hála jej bezpečně využil. Střelou o tyč překonal bezmocného Rakovana.
     
    56
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je sníženo a ještě se možná budou dít věci. Centry Zlína padaly před bránu jako zralé hrušky a jeden se ujal. Poznar výborně tělem zpracoval míč, přiťukl ho na ROBERTA HRUBÉHO, jehož prudkou bombu Macík neudržel a míč končí v bráně. Domácí jsou rázem ve hře.
     
    51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    První akce hostů ve druhém poločase končí brankou. Ačkoliv Hanáci nevstoupili do druhé půle nikterak ofenzivně, jdou do dvoubrankového vedení. Výborně hrající Zifčák tentokrát přihrával, míče se po jeho pasu chopil KRYŠTOF DANĚK a jeho rána se od tyče dopravila do sítě. Rozhodčí Julínek ještě s pomocí VARU něco řešili, ale dlouho to netrvalo a gól platí.
     
    34
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jenže vše je jinak a zase platí otřepané nedáš – dostaneš. Hosté jdou totiž do vedení. PAVEL ZIFČÁK obdržel krásnou kolmici za obranu od Gonzálese, dostal se na hranici vápna a prudkou střelou na zadní tyč nedal domácímu brankáři šanci.

    Roman Zajíček

    Góly: 56. R. Hrubý (Poznar) – 34. Zifčák (P. González), 51. Daněk (Zifčák), 79. Hála (Zahradníček), 85. Vaněček

    Karty:   39. Procházka (ZLN), 62. Conde (ZLN), 85. Hlinka (ZLN) – 44. Breite (OLO)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 7:1. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 16:7.
    FC Zlín: Rakovan – Fillo, Procházka, J. Kolář, Vraštil – Reiter (46. R. Hrubý), Hlinka, Conde (81. Janetzký), Y. Dramé, Fantiš (80. Čanturišvili) – Poznar (C).
    Náhradníci: Šiška – Simerský, R. Hrubý, Cedidla, Matejov, Čanturišvili, Janetzký.

    SK Sigma Olomouc: Macík – Chvátal, Poulolo, Jemelka, Zmrzlý – Jakub Matoušek (74. Zahradníček), Breite (C), P. González (63. J. Sedlák), Daněk (63. Vaněček) – Zifčák (74. Hála), Růsek (83. Vepřek).
    Náhradníci: Stejskal – Vepřek, J. Sedlák, Zahradníček, Hála, Vaněček.

    Rozhodca: Julínek – Mokrusch, Hrabovský

    Diváci: 2843