Zlaté Moravce – Žilina 0:1 (kon.) | Senica – Trnava 2:1 (kon.) | Dunajská Streda – L. Mikuláš 3:1 (kon.)
koniec
DAC 1904 Dunajská Streda
3:1 (1:1)
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
Nedeľa 01.08.2021, 18:00 • MOL Aréna • Niké liga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Dunajská Streda dala gól!

    Je definitívne rozhodnuté, MOL Aréna sa raduje! Hostia to už stavili na jednu kartu a dali všetko do útoku, zrodil sa rýchly brejk domácich po ktorom dostal rozbehnutý ZUBERU SHARANI výbornú prihrávku, postupoval na bránu hostí a prekonáva presnou strelou Lukscha – 3:1!
     
    88
    Rozhodnutie na kopačke mal teraz Divoković! Jeho spoluhráč Schäfer krásnym spôsobom prenikol s loptou do pokutového územia, tam našiel presnou prihrávkou Divkovića, ale jeho zakončenie z ideálnej pozície smeruje tesne vedľa hosťujúcej brány.
     
    87
    Jedlička je hrdinom domáceho celku! Center od rohovej zástavky vyslal Staš na hlavu Hrnáča, lopta smerovala už do siete, ale český brankár v drese DAC vytiahol fantastický zákrok na čiare a loptu vyrazil do bezpečia! Obrovské šťastie pre domácich a naopak smola pre hostí.
     
    83
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Michal Janec, prichádza Dávid Filinský.
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Dragan Andrić, prichádza Peter Voško.
     
    81
    Michal Janec opúšťa ihrisko na nosidlách za veľkého potlesku, pekné gesto od domácich fanúšikov! Dúfajme že je v poriadku, prajeme skóre uzdravenie.
     
    79
    Striedanie v tíme DAC 1904 Dunajská Streda: z ihriska odchádza Abdulrahman Taiwo, prichádza Zuberu Sharani.
    Striedanie v tíme DAC 1904 Dunajská Streda: z ihriska odchádza Sainey Njie, prichádza Dominik Veselovský.
     
    78
    Bol to už desiaty rohový kop domácich v tomto zápase a veľa nechýbalo a ich vedenie mohlo byť navýšené! Center od rohovej zástavky padol na hlavu Nijeho, ale jeho pokus smeruje tesne vedľa Lukschovej brány!
     
    74
    Mohlo to byť 3:1! Do pokutového územia hostí prenikol Taiwo a tiesnený postupoval na bránu, ale jeho zakončenie výborným zákrokom zneškodnil brankár Luksch, ktorý včas vybehol a podržal tak svoj celok!
     
    69
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Adriáín Káčerík, prichádza Jakub Švec.
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Ľubosla Laura, prichádza Patrik Pinte.
     
    67
    Striedanie v tíme DAC 1904 Dunajská Streda: z ihriska odchádza Martin Rymarenko, prichádza Andrija Balić.
     
    60
    Striedanie v tíme DAC 1904 Dunajská Streda: z ihriska odchádza Luciano Vera, prichádza Brahim Moumou.
     
    58
    Dunajská Streda dala gól!

    Obrovský výbuch radosti na tribúne číslo dva! Dunajská Streda dáva svoj druhý gól v tomto zápase a razom je vo vedení. Celé to začal Divković, ktorý spoa pokutového územia vyslal krásnu strelu a tú zastavilo brvno. Divković sa ešte dostal k odrazenej lopte, prenikol do pokutového územia, tam našiel presnou prihrávkou ABDULRAHMANA TAIWA, ten sa otočil, vystrelil a skóroval – 2:1!
     
    56
    Žltú kartu dostáva András Schäfer (DAC 1904 Dunajská Streda).
     
    56
    Veľký piskot z tribún na adresu hlavného rozhodcu. Adam Krčík bol v pokutovom území v súboji so Schäferom, domáci futbalista padol na zem, penalta sa však nepíska. Domácim sa to nepáči, ale rozhodca si stojí za svojim rozhodnutím a nebude to teda pokutový kop.
     
    45+1
    Dunajská Streda dala gól!

    Obrovská radosť v MOL Aréne, je vyrovnané! Výborne zvládnutý záver prvého polčasu zo strany Dunajskej Stredy, po rohovom kope sa dostal k odrazenej lopte ANDRÁS SCHÄFER a ten za hranicou pokutového územia vyslal krásnu strelu do horného rohu brány, Luksch bol bez šance – 1:1!
     
    36
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Kristián Flak, prichádza Ki-hyun Um.
     
    32
    Veľký piskot z domácich tribún, hostia mohli navýšiť vedenie! Beskorovajnyj zaváhal v defenzíve a loptu získal Laura, podarilo sa mu poslať prízemný center do pokutového územia a zakončenie z prvej od Staša putuje veľmi tesne vedľa domácej brány!
     
    26
    Divković prenikol do pokutového územia hostí, trocha z uhla sa snažil o takú strieľanú prihrávku pred bránu Tatrana, ale brankár Luksch nohou vyrazil loptu do bezpečia!
     
    18
    Zakrátko zahrávali domáci rohový kop a prišla ďalšia šanca pre Dunajskú Stredu! V pokutovom území sa dostal k lopte Rymarenko, ale jeho zakončenie z dobrej pozície smeruje tesne vedľa pravej tyčky domácej brány!
     
    16
    Obrovská šanca domácich! Vyrovnať sa však z nej Dunajskej Strede nepodarilo, keď výborný center od Ciganiksa prepadol na zadnú žrď, tam bol v ideálnom postavení Vera, ale jeho zakončenie smeruje nad Lukschovu bránu! Toto malo skončiť gólom, hostia mali veľké šťastie.
     
    1
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    Šok v MOL Aréne! Fantastický úvod nováčika z Liptovského Mikuláša po veľkom zaváhaní domácej obrany. Dlhý nákop tesne pred pokutové územie sa od domáceho obrancu odrazil pred DRAGANA ANDRIĆA a ten si všimol, že brankár Jedlička je von z brány a dokázal ho krásnou strelou ponad neho prekonať – 0:1!

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.

    Góly: 45+1. Schäfer, 58. Taiwo, 90+4. Sharani – 1. Andrić

    Karty:   56. Schäfer (DUN)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 11:5. Rohy: 11:4. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 9:18.
    DAC 1904 Dunajská Streda: Jedlička – Kružliak (C), Beskorovajnyj, Brunetti – Vera (60. Moumou), Schäfer, Njie (79. Veselovský), Ciganiks – Rymarenko (67. A. Balić) – Divković, Taiwo (79. Sharani).
    Náhradníci: Vantruba – Muhamedbegovic, A. Balić, Sharani, Fábry, Andzouana, Veselovský, Moumou, Nicolaescu.

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Luksch – Krčík, Krčík, Hranáč, Janec (83. Filinský) – Bartoš (C), Staš – Laura (69. Pinte), Flak (36. Um), Káčerík (69. Švec) – Andrić (83. Voško).
    Náhradníci: Sváček – Filinský, Pinte, Gerát, Švec, Um, Václavik, Bartoš, Voško.

    Rozhodca: Martin Dohál – Tomáš Straka, Pavel Jánošík – Maroš Libiak

    Diváci: 3446