Zlaté Moravce – Žilina 0:1 (kon.) | Senica – Trnava 2:1 (kon.) | Dunajská Streda – L. Mikuláš 3:1 (kon.)
koniec
DAC 1904 Dunajská Streda
3:1 (1:1)
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
Nedeľa 01.08.2021, 18:00 • MOL Aréna • Niké liga • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+4
    Dunajská Streda dala gól!

    Je definitívne rozhodnuté, MOL Aréna sa raduje! Hostia to už stavili na jednu kartu a dali všetko do útoku, zrodil sa rýchly brejk domácich po ktorom dostal rozbehnutý ZUBERU SHARANI výbornú prihrávku, postupoval na bránu hostí a prekonáva presnou strelou Lukscha – 3:1!
     
    58
    Dunajská Streda dala gól!

    Obrovský výbuch radosti na tribúne číslo dva! Dunajská Streda dáva svoj druhý gól v tomto zápase a razom je vo vedení. Celé to začal Divković, ktorý spoa pokutového územia vyslal krásnu strelu a tú zastavilo brvno. Divković sa ešte dostal k odrazenej lopte, prenikol do pokutového územia, tam našiel presnou prihrávkou ABDULRAHMANA TAIWA, ten sa otočil, vystrelil a skóroval – 2:1!
     
    45+1
    Dunajská Streda dala gól!

    Obrovská radosť v MOL Aréne, je vyrovnané! Výborne zvládnutý záver prvého polčasu zo strany Dunajskej Stredy, po rohovom kope sa dostal k odrazenej lopte ANDRÁS SCHÄFER a ten za hranicou pokutového územia vyslal krásnu strelu do horného rohu brány, Luksch bol bez šance – 1:1!
     
    1
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    Šok v MOL Aréne! Fantastický úvod nováčika z Liptovského Mikuláša po veľkom zaváhaní domácej obrany. Dlhý nákop tesne pred pokutové územie sa od domáceho obrancu odrazil pred DRAGANA ANDRIĆA a ten si všimol, že brankár Jedlička je von z brány a dokázal ho krásnou strelou ponad neho prekonať – 0:1!

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.

    Góly: 45+1. Schäfer, 58. Taiwo, 90+4. Sharani – 1. Andrić

    Karty:   56. Schäfer (DUN)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 11:5. Rohy: 11:4. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 9:18.
    DAC 1904 Dunajská Streda: Jedlička – Kružliak (C), Beskorovajnyj, Brunetti – Vera (60. Moumou), Schäfer, Njie (79. Veselovský), Ciganiks – Rymarenko (67. A. Balić) – Divković, Taiwo (79. Sharani).
    Náhradníci: Vantruba – Muhamedbegovic, A. Balić, Sharani, Fábry, Andzouana, Veselovský, Moumou, Nicolaescu.

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Luksch – Krčík, Krčík, Hranáč, Janec (83. Filinský) – Bartoš (C), Staš – Laura (69. Pinte), Flak (36. Um), Káčerík (69. Švec) – Andrić (83. Voško).
    Náhradníci: Sváček – Filinský, Pinte, Gerát, Švec, Um, Václavik, Bartoš, Voško.

    Rozhodca: Martin Dohál – Tomáš Straka, Pavel Jánošík – Maroš Libiak

    Diváci: 3446