Egypt – Španielsko 0:0 (kon.) | Mexiko – Francúzsko 4:1 (kon.) | N. Zéland – J. Kórea 1:0 (kon.)
Pobr. Slonoviny – Saudská Arábia 2:1 (kon.) | Argentína – Austrália 0:2 (kon.) | Japonsko – Južná Afrika 1:0 (kon.)
Honduras – Rumunsko 0:1 (kon.) | Brazília – Nemecko 4:2 (kon.)
koniec
Brazília
4:2 (3:0)
Nemecko
cz Štvrtok 22.07.2021, 13:30 • International Stadium Jokohama • Olympijské hry - muži • Skupina D
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (15:30:42)
     
    Německo se v dalším duelu utká v neděli se Saúdskou Arábií, zatímco Brazílie narazí na Pobřeží Slonoviny.
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 12:5. Střely mimo: 9:4. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 14:19.
    Richarlison dnes řídil brazilský triumf nad Německem
     
    Je konec! Brazílie zvládla sledovaný duel s Německem a na úvod turnaje vítězí 4:2. Brazílie vlétla do zápasu aktivně a už v šesté minutě měl první šanci Matheus Cunha. Jeho ránu ale německý brankář vyrazil. V 7. minutě ale otevřel skóre Richarlison! V 15. minutě šel Richarlison sám na brankáře, ale ten jeho kličku vystihl. Ve 22. minutě se ale Richarlison prosadil hlavou. Přesně po půlhodině hry Richarlison technickou střelou završil hattrick! V nastavení ještě Brazílie kopala penaltu po ruce Henrichse, ale Cunha nechyl vyniknout brankáře. Po změně stran Německo snížilo zásluhou Nadiema Amiriho. Poté si však Němci situaci zkomplikovali, jelikož byl po druhé žluté kartě vyloučen kapitán Arnold. Přesto v 83. minutě vykřesal pro Němce šanci střídající Ragnar Ache. V závěru už ale Německo muselo otevřít obranu a v nastavení přidal čtvrtý brazilský zásah Paulinho.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+4. PAULINHO - 4:2
     
    90+4
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Cunhu nakonec jeho zahozená možnost mrzet nemusí! Brazílie totiž v závěru přidává čtvrtou branku a dnes zvítězí! Němci otevřeli v závěru nastavení obranu. Střídající PAULINHO si po brejku navedl míč do vápna a nádhernou technickou střelou vymetl šibenici!
     
    90+4
    Matheus Cunha mohl definitivně potvrdit brazilské vítězství, ale dnes zahodil snad svou pátou šanci! Cunha šel sám na brankáře, ale akci vůbec nezakončil!
     
    90+3
    Malcom operoval s míčem na hranici velkého vápna, ale místo zakončení raději rozehrál na pravou stranu. Po chvíli o míč ale přišel Reinier.
     
    90+2
    Brazilci zatím zvládají závěr duelu dobře. Hráči ve žlutém napadají rozehrávku Německa a drží soupeře prakticky na polovině hřiště. Výbornou práci odvádí Dani Alves.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut!
     
    90
    Guilherme Arana musel odkopávat odražený míč pod tlakem, ale napálil jej do německého hráče, od kterého se míč odrazil do autu. Brazílie bude vhazovat.
     
    89
    Henrichs po pravé straně potáhl míč na polovinu soupeře, kde vybojoval pouze vhazování. Brazilci poté aktivním napadáním vyhnali Němce na jejich polovinu.
     
    88
    Brazílie zahrávala přímý kop na polovině soupeře. Jeho rozehrávky se ujal Douglas Luiz, který zvolil ránu nártem, ale jeho pokus skončil vysoko nad břevnem.
     
    87
    Torunarigha také fauloval na vlastní polovině a i on se dostává na seznam hříšníků.
     
    86
    Brazilský brankář Santos s odkopem míče z pokutového území rozhodně nespěchal. Gólman Brazílie nakopl míč na levou stranu, kde fauloval Henrichs a vidí žlutou kartu.
     
    85
    Německo se usadilo na polovině Brazílie a snaží se vyrovnat. Němci sice hrají bez vyloučeného Arnolda, ale po vstřelení druhé branky jsou hráči v černém hlavou nahoře.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 7. Richarlison, 22. Richarlison (Arana), 30. Richarlison (Cunha), 90+4. Paulinho (Bruno) – 56. Amiri, 83. Ache (Raum)

    Karty:   83. Douglas Luiz (BRA) – 26. Pieper (GER), 35. Arnold (GER), 59. Stach (GER), 86. Henrichs (GER), 87. Torunarigha (GER)   62. Arnold (GER)

    Nepremenená penalta: 45+2. Cunha (BRA), brankár F. Müller zneškodnil


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 12:5. Střely mimo: 9:4. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 14:19.
    Brazília: Santos – Dani Alves (C), Nino, Diego Carlos, Arana – Douglas Luiz, Bruno – Antony (73. Paulinho), Claudinho (65. Malcom), Richarlison (74. Reinier) – Cunha.
    Náhradníci: Brenno – Graça, Paulinho, Menino, Henrique, Reinier, Malcom.

    Nemecko: F. Müller – Henrichs, Pieper (46. Torunarigha), Uduokhai, Raum – Maier, Stach (81. K. Schlotterbeck), Arnold (C) – Richter (68. Löwen), M. Kruse (68. Ache), Amiri (73. Teuchert).
    Náhradníci: Brodersen, Plogmann – Ache, Teuchert, Torunarigha, K. Schlotterbeck, Löwen.

    Rozhodca: Barton – Moran, Zeegelar