Dynamo Drážďany – Pogoń 0:0 (*14:00) | Sigma Olomouc – Zagłębie 1:1 (kon.)
koniec
SK Sigma Olomouc
1:1 (1:0)
Zagłębie Lubin
cz Nedeľa 11.07.2021, 17:00 • Stadion Miejski, Opalenica • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    88
    Daniel Dudziński se nerozpakoval, srovnal si míč na pravačku a jeho prudká diagonální střela zpoza šestnáctky minula vzdálenější levou tyč!
    82. Jakub SYPEK - 1:1
     
    82
    Zagłębie právě vstřelilo branku!
    Florent Poulolo vystřihl nůžky, které skončily pouze nad bránou, a bohužel pro Sigmu se po následném protiútoku prosadil hlavou JAKUB SYPEK, když po centru z pravé strany zamířil k přední pravé tyči! Polský tým vyrovnal – 1:1.
     
    76
    Nepřesný volej Olomouce po přetaženém centru z levé strany přinesl rohový kop a pak hlavičku, kterou na brankové čáře odvrátil Łukasz Poręba!
     
    63
    Adam Ratajczyk byl jedním z mnoha střídajících hráčů a neuvedl se dobře, když v blízkosti středového kruhu zatáhl za záchranou brzdu a poté viděl žlutou kartu.
     
    56
    Jáchym Šíp měl na kopačce druhý gól, když se před bránou ocitl po nádherné kombinační akci úplně sám a dobře mířil k levé tyči, Dominik Hładun ho ale fantastickým zákrokem vychytal!
     
    52
    Patryk Szysz se ocitl na pravé straně šestnáctky v obrovské šanci, jenže olomoucký brankář mu skvěle snížil střelecký úhel a vychytal ho tak!
     
    46
    Kacper Chodyna byl hráčem, který předvedl dlouhý sprint a málem se dostal na pravé straně šestnáctky do zakončení, Sigma ovšem přežila!
     
    38
    Patrik Slaměna se nadechl k velkému sólu a málem se dostal až do pokutového území, jenže těsně před ním došlo k faulu! Volný přímý kop.
     
    32
    Sigma nyní měla obrovskou šanci, když zpoza šestnáctky vypálil David Vaněček a jeho střela vzápětí těsně minula vzdálenější pravou tyč!
     
    19
    Mojmír Chytil si naběhl na vzdálenější pravou tyč a po centru z rohového kopu mohl z blízkosti skórovat, jenže míč se od jeho hlavy odrazil do vzduchu, ze kterého ho stáhl Konrad Forenc!
    1. Jakub MATOUŠEK - 1:0
     
    1
    Olomouc právě vstřelila branku!
    JAKUB MATOUŠEK si naběhl již v úvodní minutě na nádherný centr z levé strany a z blízkosti hlavou poslal míč k pravé tyči! Lepší úvod si Sigma přát nemohla. Fantastický začátek – 1:0.

    Tomáš Reiner

    Góly: 1. Matoušek – 82. Sypek

    Karty:   63. Ratajczyk (ZAG)


    SK Sigma Olomouc: Macík – Chvátal, Poulolo, Greššák, Zmrzlý, Matoušek, Slaměna, Chytil, Zifčák, Šíp, Vaněček.
    Náhradníci: Stoppen – Látal, Vepřek, Sedlák, Zahradníček, Daněk.

    Zagłębie Lubin: Hładun – Chodyna, Simić, Kruk, Balić, Baškirov, Starzyński, Łakomy, Szysz, Živec, Podliński.
    Náhradníci: Forenc – Wójcicki, Lepczyński, Soler, Bartolewski, Poręba, Dudziński, Pakulski, Ratajczyk, Sypek, Pieńko, Kłudka.