Dynamo Drážďany – Pogoń 0:0 (*14:00) | Sigma Olomouc – Zagłębie 1:1 (kon.)
koniec
SK Sigma Olomouc
1:1 (1:0)
Zagłębie Lubin
cz Nedeľa 11.07.2021, 17:00 • Stadion Miejski, Opalenica • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Fotbalisté Sigmy dnes podali stejně jako včera velice sympatický výkon a úvod měli neskutečný, když se již po 23 sekundách prosadil Jakub Matoušek. Zagłębie ovšem po přestávce výrazně přidala a odměnou jí byl vyrovnávací gól, který vstřelil osm minut před koncem Jakub Sypek. Sigma Olomouc 1 Zagłębie Lubin 1. (18:48:58)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Olomouc v závěru přípravného utkání opravdu hoří a ještě bude zřejmě ráda za to, když ho dotáhne do nerozhodného výsledku. Do konce jedna minuta.
     
    88
    Daniel Dudziński se nerozpakoval, srovnal si míč na pravačku a jeho prudká diagonální střela zpoza šestnáctky minula vzdálenější levou tyč!
     
    86
    Olomouc se dostává v závěru utkání pod obrovský tlak a má kliku, že ji tentokrát vysvobodil ofsajd soupeře a předtím včasný výběh brankáře. Lubin chce vyhrát.
    82. Jakub SYPEK - 1:1
     
    82
    Zagłębie právě vstřelilo branku!
    Florent Poulolo vystřihl nůžky, které skončily pouze nad bránou, a bohužel pro Sigmu se po následném protiútoku prosadil hlavou JAKUB SYPEK, když po centru z pravé strany zamířil k přední pravé tyči! Polský tým vyrovnal – 1:1.
     
    80
    Tomáš Zahradníček rozehrál na levé straně hřiště standardní situaci a do šestnáctky poslal nebezpečný centr, který Dominik Hładun vyboxoval do bezpečí.
     
    79
    Zagłębie Lubin vybojovala po sražené střele zpoza šestnáctky rohový kop a přetažený centr nadělal Hanákům starosti, nakonec ale míč hlavou odvrátili.
     
    76
    Nepřesný volej Olomouce po přetaženém centru z levé strany přinesl rohový kop a pak hlavičku, kterou na brankové čáře odvrátil Łukasz Poręba!
     
    75
    Sigma vyrazila po zbytečné chybě soupeře ve středu hřiště do přečíslení tři na dva, bohužel ho ale poté nedokázala dobře vyřešit a akce zakončení nepřinesla.
     
    72
    Rozhodčí vzhledem k únavě hráčů nepřerušil hru úplně uprostřed poločasu a umožnil oběma týmům, aby se doběhly občerstvit a opláchnout vodou. Skóre 1:0.
     
    71
    Fotbalisté polského týmu chtěli vybojovat míč po nepřesné kolmé přihrávce na levém křídle, jenže místo jeho zisku přišel útočný faul a poté přerušení hry.
     
    70
    Jáchym Šíp hraje po přestávce velice dobře a málem se dostal do zakončení na levé straně šestnáctky, tentokrát mu ovšem nevyšlo ideálně zpracování.
     
    68
    Lubin se snaží se zápasem něco udělat a nyní se pokusil poslat dopředu dlouhý kolmý pas. Obrana Olomouce však dobře vystoupila a pískal se ofsajd.
     
    67
    Zagłębie Lubin předvedla na pravé straně hřiště velice rychlou kombinační akci, jenže ani jeden ze dvou centrů se neujal a druhý skončil za bránou Sigmy.
     
    63
    Adam Ratajczyk byl jedním z mnoha střídajících hráčů a neuvedl se dobře, když v blízkosti středového kruhu zatáhl za záchranou brzdu a poté viděl žlutou kartu.
     
    62
    Utkání je po přestávce každopádně mnohem atraktivnější a oba týmy už měly jednu velkou brankovou příležitost. Lubin možná dokonce dvě.
     
    60
    Po necelé hodině hry nastal okamžik, který sportovní redaktoři v přípravných utkáních nemají příliš rádi. Zagłębie Lubin poslala do hry snad pět nových hráčů.

    Tomáš Reiner

    Góly: 1. Matoušek – 82. Sypek

    Karty:   63. Ratajczyk (ZAG)


    SK Sigma Olomouc: Macík – Chvátal, Poulolo, Greššák, Zmrzlý, Matoušek, Slaměna, Chytil, Zifčák, Šíp, Vaněček.
    Náhradníci: Stoppen – Látal, Vepřek, Sedlák, Zahradníček, Daněk.

    Zagłębie Lubin: Hładun – Chodyna, Simić, Kruk, Balić, Baškirov, Starzyński, Łakomy, Szysz, Živec, Podliński.
    Náhradníci: Forenc – Wójcicki, Lepczyński, Soler, Bartolewski, Poręba, Dudziński, Pakulski, Ratajczyk, Sypek, Pieńko, Kłudka.