Radomiak – Gdańsk 0:0 (12:00) | Slovácko – Kraków 1:0 (kon.) | Dunajská Streda – Vasas sk 2:1 (kon.)
BW Linz – Liberec 1:1 (kon.) | Wolfsberger – Sparta Praha 3:2 (kon.) | Kroměříž – Třinec 0:1 (kon.)
koniec
RZ Pellets Wolfsberger AC
3:2 (2:2)
AC Sparta Praha
cz Piatok 09.07.2021, 17:00 • Lavanttal-Arena, Wolfsberg • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Je konec. Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Wolfsbergeru, který svého soupeře porazil poměrem 3:2. Druhý poločas nabídl pouze jednu branku, o tu se postaral střídající Peretz, který úřadoval po standardní situace. Pražané tak poprvé v tomto duelu museli dotahovat, na což měli zhruba dvacet minut. Ani tento časový úsek jim ovšem nestačil a poprvé v přípravě prohráli. (18:50:13)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Wernitznig (RZ Pellets Wolfsberger AC).
     
    90+2
    Na zadní tyči zakončoval Souček na dlouhou nohu pouze doprostřed.
     
    90+1
    Nedovoleně si počínal Sáček, zřejmě konec nadějí Sparty na vyrovnání.
     
    89
    V pokutovém území upadl jeden z hráčů Sparty, penalta to nebude!
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Spartě se tak krátí čas. Zřejmě ale musíme počítat s nastaveným časem.
     
    87
    Holec se jako první dostal k míči, Peretz tak k němu měl hodně daleko. Do protiútoku se dostával Karlsson, jehož kroucená rána těsně minula branku.
     
    85
    K rozehrávce se postavil Kalrsson, který se ve vzduchu pokoušel najít Vitíka. Ten se k zakončení nedostal, naopak střílel dost vedle Souček.
     
    84
    Po delší době se k míči dostal také Holec, kterému se povedlo rozehrát nakrátko do strany, načež si Sparta vybojovala standardku.
     
    83
    Od své branky mohl posléze rozehrávat rakouský brankář Kuttin, který nakonec odkopával míč daleko na druhou stranu.
     
    82
    Wolfsberger se pokoušel vyvézt míč na opačnou stranu, o což se zapříčinil Taferner, kterého za cenu nedovoleného zákroku zastavil Sáček.
     
    81
    Drchal operoval mezi smečkou hladových protihráčů, i tak se mu povedlo přejít dál. Wolfsberger se ovšem brání velice zodpovědně.
     
    80
    Na hrací plochu přišlo několik dalších nových hráčů. Nyní má míč na své kopačce Vitík, kterému se povedlo projít na druhou stranu.
     
    78
    Na zemi zůstal po předchozím souboji ležet na zemi Rocher, se kterým to nevypadá nikterak dramaticky vážně a měl by pokračovat.
     
    77
    Štětina se zapojil do útočného manévru, přičemž to zkoušel patičkou na Karlssona. Tuto nahrávku ovšem dokázal zablokovat Giorbelidze.
     
    75
    Následoval rohový kop z pravé strany, ke kterému se nakonec postavil Karlsson. Brankář Kuttin dokázal vybojovat míč před sebe.
     
    74
    Do pokutového území přiletěl pohledný centr, který si dokázal najít Karlsson, který levačkou pálil vysoko nad branku soupeře.
     
    73
    Polidar si seběhl na levou stranu, kde se nakonec dostal k centrované nabídce, kterou ovšem dokázal zablokovat protihráč.

    David Suchý

    Góly: 19. Rocher, 44. Baumgartner, 67. Peretz – 9. Ladislav Krejčí st., 38. Wiesner

    Karty:   90+3. Wernitznig (WAC) – 50. Ladislav Krejčí ml. (SPA)


    RZ Pellets Wolfsberger AC: Kuttin – Dieng, Vizinger, Liendl (C), Scherzer, Röcher, Baumgartner, Wernitznig, Stratznig, Lochošvili, Dedić
    Náhradníci: Kofler – Giorbelidze, Henriksson, Gugganig, Peretz, Leitgeb, Taferner, Holzer, Steiger, Jasić

    AC Sparta Praha: Holec – Vindheim (58. Karlsson), Štetina (79. Vitík), Hancko (58. Panák), Højer (58. Polidar) – Wiesner (79. Gabriel), Ladislav Krejčí ml. (66. Sáček), Pavelka (79. Souček), Dočkal (66. Karabec) Ladislav Krejčí st. (79. Minčev) – Pulkrab (46. Drchal)