Žrebovanie 2. predkola Ligy majstrov (kon.) | Žrebovanie 2. predkola Eur. konferenčnej ligy (kon.)
koniec udalosti
Žrebovanie 2. predkola Eur. konferenčnej ligy

Streda 16.06.2021, 13:30Žrebovanie súťaží
     
    Odo mňa je to pre túto chvíľu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok dňa.

    Do čítania, priatelia! (13:59:04)
     
    Slovenské ani české kluby nečaká prechádzka ružovou záhradou.

    V prípade postupu cez Dila Gori narazí Žilina na cyperský Apollon Limassol, Dunajská Streda zavíta do Belehradu, jej súperom je domáci FK Partizan.

    Ak Trnava prejde cez maltskú Mostu, začne druhé predkolo doma proti rumunskému Sepsi.

    Česká Plzeň začne druhé predkolo doma, hrať bude proti bieloruskému Brestu! Asi najťažší žreb pre Viktorku z možných piatich súperov v skupine.

    Neľahký žreb aj pre české Slovácko. To síce bude mať výhodu domáceho prostredia v odvete, ale bude to proti bulharskému Plovdivu.
     
    3-8
    Trnava v prípade postupu cez maltskú Mostu začne doma proti rumunskému Sepsi.
     
    1-7
    Dočkali sa aj slovenskí fanúšikovia! Ak Žilina porazí gruzínsky Dila Gori, narazí na cyperský Apollon Limassol, prvý zápas budú hrať šošoni vonku.

    Dunajská Streda zavíta prv do Belehradu, kde si zmeria sily s FK Partizan.

    Slovenské kluby majú výhodu domáceho prostredia v odvete.
     
    10-2
    Neľahký žreb aj pre české Slovácko. To síce bude mať výhodu domáceho prostredia v odvete, ale bude to proti bulharskému Plovdivu.
     
    4-9
    Česká Plzeň začne druhé predkolo doma, hrať bude proti bieloruskému Brestu! Asi najťažší žreb pre Viktorku z možných piatich súperov v skupine.
     
    6-5
    Prvá vytiahnutá dvojica sa Slovákov ani Čechov netýka. Proti sebe budú hrať celky s číslami 6 a 5.
     
    Nasleduje hlavná – nemajstrovská vetva, ktorá je rozdelená na deväť skupín po desiatich tímoch, z ktorých každý ma priradené jedno číslo od 1 po 10 podľa koeficientu.

    Žilina a Dunajská Streda sa dozvedia súpera v jeden moment, keďže im v žrebe patrí sedmička. Trnava má trojku, česká Plzeň štvorku a Slovácko dvojku.
     
    9
    Na záver majstrovskej časti sa proti sebe postavia tímy, ktoré neuspejú v súbojoch Dinamo Zagreb (CRO) / Valur (ISL) vs. Bodø/Glimt (NOR) / Legia Warszawa (POL).
     
    8
    Ferencváros by malo proti víťazovi nultého predkola Ligy majstrov uspieť. Ak zlyhá, narazí na horšieho z dvojice Connah 's Quay Nomads – Alaškert.
     
    7
    Kto nezvládne semifinále nultého predkola Ligy majstrov medzi Folgore a Prištinou, pôjde na Floru Tallinn alebo maltský Hibernians.
     
    6
    V prípade, že Soligorsk nezaskočí Ludogorec, čaká ho porazený z dvojice Fola Esch a Lincoln Red IMPS FC.
     
    5
    Žalgiris Vilnius (LTU) / Linfield (NIR) vs. CFR Cluj (ROU) / Borac Banja Luka (BIH).
     
    4
    Horší z dua HJK Helsinki (FIN) / Budućnost Podgorica (MNE) v 1. predkole Ligy majstrov narazí na porazeného z kvalifikácie zo zápasu HB Tórshavn (FRO) / Inter Club D'Escaldes (AND).
     
    3
    Dinamo Tbilisi sa stretne s Neftči Baku. Kto neuspeje, padne do Konferenčnej ligy, čo sa týka aj neúspešnejšieho z dua Maccabi Haifa – Kajrat Almaty.
     
    2
    Malmö by si malo s predkolom Ligy majstrov poradiť, preto sa dá očakávať, že tento žreb sa týka skôr Rigy. Na neúspešný tím z tejto dvojice čaká smutnejšie mužstvo z dua Skhëndija – Mura.
     
    1
    Porazený z dvojice Teuta (ALB) / Sheriff Tiraspol (MDA) narazí na porazeného finalistu z nultého predkola Ligy majstrov, ktorý ešte nie je známy.
     
    Začíname majstrovskou vetvou.
     
    Ešte pred samotným procesom Heselschwerdt informuje o zaujímavých číslach z uplynulej sezóny, čoskoro prídu na rad aj pravidlá žrebovania.

    Viktor Kalinács