Rayo Vallecano – Girona 1:2 (kon.)
koniec
Rayo Vallecano
1:2 (1:1)
Girona FC
cz Nedeľa 13.06.2021, 21:00 • Estadio de Vallecas, Madrid • LaLiga2 • Baráž
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný nedělní večer. Vítám vás při sledování prvního utkání o postup do španělské La Ligy, v němž Vallecano vyzve na domácí půdě Gironu.
     
    Rayo Vallecano

    Rayo Vallecano postoupilo do play-off o postup do nejvyšší španělské soutěže až z posledního, šestého místa. V posledním kole základní hrací části mělo vše ve svých rukách, jenže senzačně padlo 0:1 s Lugem, načež mohlo poděkovat Almerii, která zvítězila v Gijonu a tím pádem zajistila Vallecanu šestou příčku. V rámci semifinále vyřazovací části narazili svěřenci kouče Iraoly na favorizované Leganés. Doma však předvedlo výborný výkon a zvítězilo 3:0, venku si pojistili postup do finále vítězstvím 1:2. Nejlepším střelcem týmu je Isi Palazón s devíti trefami.
     
    Girona FC

    Bude právě Girona tím týmem, který v příštím ročníku La Ligy doplní již postupující Espanyol s Mallorcou? Papírové předpoklady tomu napovídají, nicméně rozhodne se na hřišti. Rodríguezova družina čeká na přemožitele od půlky dubna, hem této doby odehrála deset zápasů s bilanci osmi vítězství a dvou remíz. V semifinále play-off Girona vyřadila Almerii. O svém postupu rozhodla v prvním domácím utkání, kdy zvítězila 3:0, venku si s přehledem výsledek pohlídala, gól nepadl žádný. Střeleckou produktivitu vede dvojice Christian Stuani, Mamadou Sylla s deseti góly.
     
    Úvodní sestavy:

    Rayo Vallecano: Zidane – Advíncula, Saveljich, Catena, F. García – Palazón, Comesaña, Valentin, Á. García – Qasmi, Trejo (C).
    Náhradníci: Morro – Antoñín, Bebé, Guerrero, Hernández, Martín, Martos, Pascual, Pozo, Suárez, Ulloa, Velázquez.

    Girona FC: Carlos – Bueno, Juanpe (C), Martínez – Couto, Gumbau, Cristóforo, Monchu, Franquesa – Bustos, Sylla.
    Náhradníci: Morilla, Ortolá – Espinosa, Calavera, Víctor, Valery, Kebe, Luna, Moreno, Sáiz, Stuani, Terrats.

    Rozhodčí: Pulido – Alonso, Estévez.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních červeno-bílých dresech. Hostující Girona pro dnešní důležité klání oblékla žluté dresy.
     
    3
    Rychlý protiútok fotbalistů Vallecana zastavil zdvižený praporek pomezního a následný hvizd hlavního. Isi Palazón vyběhl za defenzivní linii příliš brzy.
     
    4
    V hledišti to jen zahučelo, když domácí levý bek Fran García vyslal nebezpečný přízemní centr do nitra pokutového území. Do bezpečí kulatý nesmysl odpálil Juanpe.
     
    5
    Úvod zápasu patří bezesporu Vallecanu. To zaútočilo tentokráte z levé lajny, finální centr Álvara Garcíi skončil v rukavicích Juana Carlose.
     
    6
    Hodně nepovedený obranný odkop Martíneze znamenal další nebezpečí pro svatyni Girony. Zpoza šestnáctky střílel Comesaña, Bueno míč ztečoval ze cenu rohového kopu.
     
    6
    Vallecano právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou za aktivitu v úvodních minutách odměněni vedoucím gólem! V pokutovém území získal balón Fran García, který zachoval chladnou hlavu a pod sebe jej posunul na nejlepšího střelce Vallecana v sezóně, ISIHO PALAZÓNA. Šestadvacetiletý záložník se nerozpakoval, z první napálil dělovou ránu levačkou nechytatelně do brány, i s přispěním pravé části brankové konstrukce.
    6. Isi PALAZÓN - 1:0
     
    8
    Hosté pochopili, že je nejvyšší čas přepnout na vyšší rychlostní stupeň. Po obdrženém gólu okamžitě začali kombinovat na polovině soupeře.
     
    9
    Fotbalisté Girony si dlouhou dobu vyměňovali míč, avšak žádnou kloudnou příležitost si vytvořit nedokázali. Průnikový pas Monchua s přehledem zastavil Saveljich.
     
    10
    Na druhou stranu naopak vystartoval Álvaro García. Dostal ovšem o něco delší přihrávky, než by potřeboval, balón dostihl až za postranní čárou.
     
    11
    Je zjevné, že hráči v červeno-bílých dresech po vstřeleném gólu více zatáhli hru, primární úkol totiž splnili. Nyní je na Gironě, aby ukázala ofenzivní schopnosti.
     
    12
    Myšlenka dobrý, realizace pokulhávala. Středopolař Sebastian Cristóforo viděl za obranou nabíhajícího Syllu, ale balón poslal jenom do rukavic gólmana.
     
    13
    Těžko říct, co nyní Santiago Bueno zamýšlel udělat. Času měl dost, jenže nepochopitelně couval a balón sebral až těsně před presujícím Qasmim, načež kulatý nesmysl odkopl do zámezí.
     
    14
    Dlouhý odkop Juanpeho pohlídal pravý bek Luis Advíncula. Tělem odstavil dotírajícího Bustose a vybojoval pro Rayo autové vhazování.
     
    15
    V permanenci musel být hostující brankář Juan Carlos. Z poměrně velkého úhlu ho zkusil překvapit Trejo, avšak zkušený třiatřicetiletý Španěl šel na zem včas, zakročil pravou rukou.
     
    16
    Po prvním gólu se hra vyrovnala, to je nezpochybnitelné. Hosté bojují o vyrovnávací trefu, jenže na pevnou defenzivní linii Vallecana zatím hledají recept marně.
     
    17
    Do složité situace obdržel nahrávku Yan Couto. Než se devatenáctiletý Brazilec stihl vzpamatovat, byl zdvojen dvěma hráči a o míč přišel.
     
    18
    Velký přehled ukázal Yacine Qasmi, když ve vzduchu dokázal sklepnout balón pod sebe pro Valentina. Rána z halfvoleje proletěla vysoko nad.
     
    19
    Ani ohlušující pískot fanoušků nepřinutil hlavního rozhodčího Pulida odpískat zákrok Couta na Treja. Je pravdou, že pravý záložník hrál nejprve balón, až pak trefil soka.
     
    20
    Adresátem dlouhého Carlosova výkopu se stal hotový útočník Mamadou Sylla. Zvládl zpracování i přihrávku, na rozdíl od spoluhráče Bustose, ten pas do lajny zkazil.
     
    21
    Ústní varování si zblízka vyslechl Gerard Gumbau. Na polovině hřiště nešetrně zajel do kotníků Valentina, jenž skončil na zemi.
     
    22
    S těžkým zpracováním u lajny si prozatím jediný střelec utkání Isi Palazón nedokázal poradit. Společně s míčem vyběhl za autovou čáru.
     
    23
    Hráči Girony si balónu na kopačkách dlouho neužili. Výbornou práci totiž odvedl kapitán Oscar Trejo, argentinský středopolař skvěle přečetl nahrávku Monchua na Bustose.
     
    24
    Mizernou nahrávku předvedl Mamadou Sylla, který zkoušel zrychlit hru. Chtěl hrát na krátkou vzdálenost pod sebe, avšak míči dal vysokou výšku, Couto na něj vůbec nedosáhl.
     
    25
    Rayo má velkou příležitost navýšit vedení. Těsně za hranicí velkého pokutového území Martínez zajel skluzem do Qasmiho a zařídil tak pro domácí velmi zajímavou standardku.
     
    26
    Ale Isi Palazón ji v gól nepřetavil. Zkusil zakroutit balón přes zeď, ovšem míč nezvedl dostatečně, napálil včas vyskočivšího Juanpeho.
     
    27
    Akce ještě pokračovala. U pravé lajny si míč zpracoval Oscar Valentin, načež odcentroval přímo do rukavic pozorného Carlose.
     
    28
    Ofenzivu podpořil levý bek Luis Advíncula. Po narážečce s Franem Garcíou napálil balón z první, hrací předmět prosvištěl těsně nad břevnem.
     
    29
    Nabuzení domácí hráči pokračují v aktivním pojetí hry. Zprava centroval pro změnu Comesaña, který poslal kulatý nesmysl nad hlavu Palazóna.
     
    30
    Útočili po delší době hosté, jenže o míč přišel Couto a na druhou stranu bleskově otočil hru Yacine Qasmi. V plném běhu ale odcentroval příliš pozdě, míč umístil do boční sítě.
     
    31
    V blízkosti rohového praporku došlo ke střetu mezi domácím Álvarem Garcíou a Santiagem Buenem. Fauloval hostující bek, budeme tak sledoval další zajímavý přímý kop Raya.
     
    32
    Do vnitra pokutového území poslal centr kapitán Oscar Trejo. Juan Carlos skvěle vystartoval z brankové čáry a ve vzduchu míč lapil do rukavic.
     
    33
    Hráči v žlutém přesunuli hru na útočnou polovinu. Opět zkouší vyzrát na defenzivu protivníka kombinační akcí, leč stále neúspěšně.
     
    34
    To nebezpečné brejky Vallecana jsou daleko nebezpečnější. Velkou rychlost nabral po levé lajně Yacine Qasmi, ale v klíčovou chvíli za sebou nechal balón.
     
    35
    Útočný faul by měl alespoň na chvíli otupit útočné choutky hostujícího mužstva. Bustos ve výskoku trefil loktem do obličeje Saveljicha.
     
    36
    Odpískání nedovoleného zákroku chtěl pro změnu Luis Advíncula. Ovšem neuspěl, Arnau Martínez jej odstavil čistým způsobem, tělem.
     
    37
    Dlouhý nákop gólmana Carlose pohlídal Alejandro Catena. Ve vzduchu prokázal výborný přehled, hlavou míč přiťukl Franu Garcíovi.
     
    38
    Akce po pravé lajně Gironě nevyšla. Nahrávka Yana Couta prošla ke kopačkám Bustose, ten však proti dvěma protihráčům kličkami neuspěl.
     
    39
    Menší zaváhání Enric Franquesa okamžitě odčinil. Při zpracování si dal kulatý nesmysl dále od nohy, načež stihl dát tělo před Treja a domácí kapitán jej zfauloval.
     
    40
    Domácí brankář Luca Zidane naznačil odkop od brány, ale nakonec si kulatý nesmysl sebral do rukavic a bleskově jej vyhodil k lajně na Advínculu. Domácí nikam nespěchají.
     
    41
    Druhý úspěšný zákrok si Juan Carlos připsal proti střele Valentina. Šestadvacetiletý středopolař vypálil z dvaceti metrů přímo do středu brány.
     
    41
    Girona právě vstřelila branku!
    Svěřenci kouče Rodrígueze v závěru první půle vrací stav utkání do vyrovnané podoby! Bustos v rychlostním souboji předčil Saveljicha a přihrál volnému ENRICU FRANQUESOVI, jenž levačkou propálil bezmocného Zidana střelou k levé tyči.
    41. Enric FRANQUESA - 1:1
     
    43
    Velká rána pro domácí celek, jehož cílem bezesporu bylo udržet těsný náskok minimálně do konce prvního poločasu. To se nepovedlo, musí tak zabojovat o opětovné stržení náskoku na svou stranu.
     
    44
    A Vallecano bojuje. Fran García proběhl kolem Matíneze jako vítr, načež selhal při centru, balón poslal mimo dosah nabíhajícího Qasmiho.
     
    45
    Další obrovská rána do domácích řad. Girona střílí druhý gól v rozmezí čtyř minut a rázem vede! Za hranicí šestnáctky napřáhl ke střele Gumbau. Jeho pokus šťastně trefil do pravého ramene Nahuela Bustose, a ten, aniž by sám věděl jak, poslal hrací předmět do protipohybu brankáře.
     
    45+2
    Tak pozor, že by gól nakonec přeci jen neplatil? Hlavní rozhodčí Pulido dostal od videorozhodčího pokyn a jde se podívat na obrazovku!
     
    45+2
    Druhý gól Girony skutečně neplatí! Velmi zajímavé rozhodnutí arbitra Pulida, protože Bustos měl podle dostupných záběrů ruku u těla.
    45+2. Neuznaný gól Bustose
     
    45+3
    Krátce po odvolaném gólu Pulido ukončil první poločas. Okamžitě se k němu sběhli hostující fotbalisté a i někteří členové realizačního týmu. Hlavní arbitr situaci vyřešil jedinou žlutou kartou, tu udělil nejhlasitěji protestujícímu Samuelu Sáizovi.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    Skončil velmi zajímavý první poločas zápasu mezi Rayem Vallecanem a Gironou, který nabídl tři góly, ale pouze dva uznané, na výsledkové tabuli svítí skóre 1:1. Domácí poslal do vedení v 6. minutě tvrdou střelou Isi Palazón, na jehož zásah odpověděl ve 41. minutě Enric Franquesa. V poslední minutě úvodního dějství hosté dokonali obrat zásluhou šťastné teče Nahuela Bustose, ale tento gól rozhodčí po shlédnutí obrazovky odvolal pro hru rukou, ačkoli střelec zasáhl míč ramenem a horní končetinu měl u těla.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 22:05.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Girona právě vstřelila branku!
    Parádní start hostujícího mužstva do druhé půle, tento gól již zaručeně bude platit! Couto z pravé strany oslovil na hranici penalty MAMADOUA SYLLU. Forvard se nenechal pobízet a z první umístil míč po zemi k pravé tyči.
    46. Mamadou SYLLA - 1:2
     
    48
    Domácí fanoušci povzbuzují své oblíbence. Je zřejmé, že je úvod druhé půle nezastihl v ideálním rozpoložení, avšak do konce utkání zbývá ještě dostatek času.
     
    49
    Hráči Vallecana kombinují s balónem na útočné polovině. Oscar Trejo hledal za obranou Qasmiho, ještě o něco rychlejší byl však stoper Juanpe.
     
    50
    Ne, Rayu od poloviny prvního poločasu vázne dobré řešení finální fáze. Isi Palazón mohl střílet, místo toho zbytečně vymýšlel nahrávku na obsazeného Álvara Garcíiu.
     
    51
    Zpracování Valentinovi vyšlo na jedničku. Posléze si chtěl přehodit osobního strážce v podobě Martíneze, který soka dohrál nedovoleným způsobem, přišlápl mu pravou nohu.
     
    52
    Další nedovolený zákrok. Tentokráte na domácí straně a dokonce oceněný i kartou žluté barvy. Hříšníkem byl domácí kapitán Oscar Trejo, který na polovině hřiště podrazil zezadu Cristófora.
     
    53
    Domácím se verdikt arbitra Pulida vůbec nedivil, ale museli si být moc dobře vědomi, že jej už nezmění. Přesto chtěli podržet rychlé rozehrání akce soupeře, což se podařilo.
     
    54
    Z volného přímého kopu nebylo nic, protože Nahuel Bustos napálil prvního clonícího hráče před sebou. Následně Saveljich odpálil kulatý nesmysl do bezpečí.
     
    55
    Standardka i na druhé straně. Valentin si vyloženě šel pro faul a uspěl, protože Gerard Gumbau místo balónu trefil jeho pravé lýtko.
     
    56
    Na trávníku zůstává ležet sám faulující Arnau Martínez. osmnáctiletému španělskému mladíkovi jsou přivoláni zdravotníci.
     
    57
    Ošetření je u konce zda však bude Martínez moci pokračovat ve hře zůstává otázkou. Při odchodu za postranní čáru se držel za krk.
     
    58
    Stoper Girony je zpátky na hrací ploše a nevypadá to, že by nemohl nadále odvádět stoprocentní výkon. Krátce po návratu zvládl sprint do plných, dokonce předběhl Qasmiho.
     
    59
    V posledních minutách fotbalisté hru hodně kouskují. Faul vyrobil hostující středopolař Monchu, když si doslova vyšlápl na Treja.
     
    60
    Hlavní rozhodčí Pulido toho má dost, další prohřešek proti pravidlům již potrestal žlutou kartou. Tu udělil hostujícímu záložníkovi Sebastianu Cristóforovi.
     
    61
    Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Yacine Qasmi, přichází Bebé.
     
    62
    Álvaro García při exekuci volného přímého kopu selhal. Zřejmě chtěl centrovat, avšak míč poslal vysoko nad hlavami spoluhráčů.
     
    63
    Hlasitý křik Nahuela Bustose zachytily mikrofony v plné síle. Hostujícímu útočníkovi neúmyslně šlápl celou vahou na pravou nohu probíhající Saveljich.
     
    65
    Střídání v týmu Girona FC: ze hřiště odchází Nahuel Bustos, přichází Christian Stuani.
     
    65
    Střídání v týmu Girona FC: ze hřiště odchází Sebastian Cristóforo, přichází Ramon Terrats.
     
    66
    Lze očekávat, že nastavení bude dlouhé, protože v posledních minutách se spíše nehraje. Znovu faul, který způsobil domácí stoper Alejandro Catena.
     
    67
    Utkání pokračuje. Z levé strany vymyslel zajímavý centr do vnitra pokutového území Álvaro García, Bebé na míč těsně nedosáhl.
     
    68
    Akce domácích měla své pokračování. Na autové čáře ještě dostihl balón Isi Palazón, jeho centr ovšem proletěl nad bránou.
     
    69
    Čtvrtou žlutou kartu obdržel hostující gólman Juan Carlos. Pulidovi přetekl pohárek trpělivosti při čekání na jeho odkop.
     
    70
    Zdánlivě snadné zpracování, leč Yan Couto jej nezvládl. Zvedl pravou nohu a právě pod ní mu kulatý nesmysl smolně podjel. Aut pro domácí.
     
    71
    Velkou rychlost nabral Oscar Trejo. Cíl doběhnout až do vápna nebyl úspěšný, ukázkovým skluzem mu vystavil stopku stoper Juanpe.
     
    72
    S útočnou akcí neuspěli ani hosté, tentokráte ovšem kvůli faulu. Proti pravidlům hrál Comesaña, jenž sice trefil míč, ale nejprve nohy protivníka.
     
    73
    Fanoušci si pouze smutně povzdechli poté, co střílený centr Palazóna proletěl malým vápnem bez jakéhokoliv doteku některého z domácích hráčů.
     
    74
    Domácí jsou v posledních minutích aktivnějším týmem, což se vzhledem ke stavu utkání dalo předpokládat. Po pasu Advínculy střílel Valentin těsně nad.
     
    75
    A zase přerušení. Na trávníku polehává Yan Couto, jehož ve vzduchu zasáhl loktem Valentin. Neúmyslný zákrok, ale i takové se pochopitelně musí pískat.
     
    76
    Střídání v týmu Girona FC: ze hřiště odchází Gerard Gumbau, přichází Ibrahima Kebe.
    Střídání v týmu Girona FC: ze hřiště odchází Yan Couto, přichází Jordi Calavera.
     
    77
    Arnau Martínez u lajny zbytečně dohrál Palazóna a je tak pátým držitelem žluté karty. Arbitr Pulido dělá vše pro to, aby se mu zápas nevymkl z rukou.
     
    78
    Tlak Vallecana sílí každou minutou víc a víc. Opět probíhá kombinace na útočné polovině. Hosté brání v deseti lidech, jen Sylla je vysunutější a presuje.
     
    79
    Ještě poměrně čerstvý Bebé si pohrál s Coutem, načež si neporadil s přihrávkou, míč poslal do prvního bránícího protihráče.
     
    80
    Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Oscar Valentin, přichází Leonardo Ulloa.
     
    80
    Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Isi Palazón, přichází Andrés Martín.
     
    81
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Girona drží nadějný výsledek 2:1, který by byl do odvety hodně povzbuzující.
     
    82
    Střídání v týmu Girona FC: ze hřiště odchází Mamadou Sylla, přichází Valery.
     
    83
    Střetnutí rozkouskovala střídání jak na domácí, tak na hostující straně, avšak teď už zase můžeme pokračovat. Na balónu znovu fotbalisté Vallecana.
     
    84
    Dlouhý nákop Oscara Treja nepřinesl kýžené ovoce. Výborně zareagoval Juan Carlos, který vyběhl z brány a ze vzduchu míč lapil.
     
    85
    Slibný protiútok Girony zastavil útočný prohřešek. Monchu zkusil kličku proti Franu Garcíovi, přitom však soupeři bolestivě šlápl na pravý kotník.
     
    86
    Enric Franquesa udělal to nejlepší, co v danou chvíli mohl. Proto přesile dokázal nastřelit nastavenou nohu Advínculy, čímž vybojoval rohový kop.
     
    87
    Očekávaná rozehrávka na krátko nepřišla, Ibrahima Kebe poslal centr na hranici penalty. Bránící Fran García přehlavičkoval Buena.
     
    88
    Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Álvaro García, přichází José Pozo.
     
    89
    Zdvižený praporek pomezního znamenal jediné, ofsajd. V tom se nechal nachytat Leonardo Ulloa, Santiago Bueno jako poslední obránce včas vystoupil.
     
    89
    Stadión Estadio de Vallecas bouří, domácí vyrovnávají! Martínův střílený centr pustil Trejo na Ullou, od nějž se balón spíše jen odrazil ke kopačkám nově příchozího Poza, který ve skluzu prostřelil bezmocného Carlose.
     
    90+1
    Radost zbytečná, i domácím hráčům totiž arbitr Pulido odvolal gól. Vinou je ofsajdové postavení sklepávajícího Ulloy.
    90+1. Neuznaný gól Poza
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí Pulido nastavuje nad rámec základní hrací doby sedm minut.
     
    90+3
    Domácí bojují i navzdory faktu, že přišli o vyrovnávací trefu. Bleskově získali míč zpět do své moci a hledají mezírku v defenzivě soupeře.
     
    90+4
    Centrovaný balón z levé strany k žádnému z domácích hráčů neprošel. Důvod? Skvělý obranný zákrok Buena, jenž hlavičkou poslal míč mimo šestnáctku.
     
    90+5
    Juan Carlos si mohl oddechnout, dalekonosný projektil, o nějž se postaral Santiago Comesaña, proletěl o pár čísel nad horní tyčkou.
     
    90+6
    Tak ještě jedna, možná poslední příležitost Vallecana ke srovnání stavu. U pravé lajny Franquesa podrazil Advínculu a hráči v bílém v hojném počtu nabíhají do pokutového území.
     
    90+7
    Ne, domácím volný přímý kop vůbec nevyšel. Centr Treja sice Comesaña šikovně prodloužil na Leonarda Ullou, jenže čtyřiatřicetiletý Argentinec stál v postavení mimo hru.
     
    90+8
    Krátce před závěrečným hvizdem dostal žlutou kartu domácí útočník Bebé. Z frustrace zakopl balón po odpískaném ofsajdu daleko od místa přestupku.
     
    90+8
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 4:1. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 14:22.
     
    Po prvním finálovém utkání play-off má blíže k proniknutí mezi španělskou elitu Girona, která zvítězila na půdě Raya Vallecana 2:1.

    Do utkání přitom vstoupili lépe domácí, kteří šli do vedení v 6. minutě zásluhou Isiho Palazóna. Hosté odpověděli ve 41. minutě Enricem Franquesou a o pár chvil později vstřelili další gól, zásah Bustose ovšem neplatil pro hru rukou.

    Klíčový okamžik střetnutí přišel v úvodu druhé půle. Na přízemní pas Couta si sběhl Mamadou Sylla, jenž střelou po levé ruce brankáře překlopil misky vah na stranu Girony. Ta si těsné vítězství udržela až do závěrečného hvizdu, byť se domácí radovali z vyrovnání po trefě Poza, která však neplatila z důvodu ofsajdového postavení asistujícího Ulloy.

    Odveta je na programu přesně za týden, tedy v sobotu 20. června. Zápas proběhne v Gironě na stadiónu Estadi Montilivi.
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (23:08:33)

    Milan Huppert

    Góly: 6. Palazón – 41. Franquesa, 46. Sylla

    Karty:   52. Trejo (VLL), 90+8. Bebé (VLL) – 45+3. Sáiz (GIR), 60. Cristóforo (GIR), 69. Carlos (GIR), 77. Martínez (GIR)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 4:1. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 14:22.
    Rayo Vallecano: Zidane – Advíncula, Saveljich, Catena, F. García – Palazón (80. Palazón), Comesaña, Valentin (80. Ulloa), Á. García (88. Pozo) – Qasmi (61. Bebé), Trejo (C).
    Náhradníci: Morro – Antoñín, Bebé, Guerrero, Hernández, Martín, Martos, Pascual, Pozo, Suárez, Ulloa, Velázquez.

    Girona FC: Carlos – Bueno, Juanpe (C), Martínez – Couto (76. Calavera), Gumbau (76. Kebe), Cristóforo (65. Terrats), Monchu, Franquesa – Bustos (64. Stuani), Sylla (82. Valery).
    Náhradníci: Morilla, Ortolá – Espinosa, Calavera, Víctor, Valery, Kebe, Luna, Moreno, Sáiz, Stuani, Terrats.

    Rozhodca: Pulido – Alonso, Estévez
    Nedeľa 20.06.2021
    Girona - Rayo Vallecano 0:2

    Góly: 7. A. García, 45+2. Trejo

    Karty:   31. Bárcenas (GIR) – 40. Velázquez (VLL), 76. Trejo (VLL), 90+6. Catena (VLL)   56. Velázquez (VLL)

    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 18:14.