S. Macedónsko – Kazachstan 4:0 (kon.) | Fínsko – Estónsko 0:1 (kon.) | Kosovo – Malta 2:1 (kon.)
Španielsko – Portugalsko 0:0 (kon.) | Maďarsko – Cyprus 1:0 (kon.) | Nigéria – Kamerun 0:1 (kon.)
Faerské ostrovy – Island 0:1 (kon.) | Taliansko – Česko 4:0 (kon.) | Slovinsko – Gibraltar 6:0 (kon.)
koniec
Taliansko
4:0 (2:0)
Česko
cz Piatok 04.06.2021, 20:45 • Venue Stadio Renato Dall'Ara • Medzinárodný prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (22:41:04)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec bylo naprosto jednoznačné, o čemž napovídá i konečný výsledek dnešního střetnutí. Italové vyhráli na domácím hřišti o čtyři branky, navíc s čistým štítem. Trenér Šilhavý připravil do druhého poločasu hned tři změny, ovšem změna obrazu hry se nekonala, naopak. Azzurri byli snad ještě dominantnější než v prvním poločase a dočkali se branek. O tu první se po krásné přihrávce Immobileho postaral střelou na zadní tyč Lorenzo Insigne. Na české straně měl největší šanci Petr Ševčík, ovšem jeho slabé zakončení nenadělalo Donnarummovi větší problémy. Tak se ještě jednou trefili domácí. V rychlé akci našel Insigne Domenica Berardiho, jenž si položil gólmana, kterého následně přehodil. Český tým si toho za celou dobu moc nevytvořil a padl celkem jednoznačně. Dnešní porážka je navíc tou nejvyšší v historii vzájemných zápasů...
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Michal Sadílek je velmi aktivní od svého příchodu na hřiště. Svým pasem chtěl vybídnout Patrika Schicka, jenže celkem pomalou přihrávku sebral Emerson.
     
    90
    Nastavovat se budou dvě minuty!
     
    89
    Hodně zbytečný a ostrý zákrok v podání českého hráče... Michal Sadílek chtěl hrát balón, jenže ten netrefil. Místo toho sestřelit Barellu, který bude nejspíše v pořádku, protože se po několika sekundách zvedá.
     
    88
    Zápas se nám pomalu ale jistě blíží ke svému konci. Italové si nahrávají mezi sebou na obrané polovině a Čechům nedopřávají žádné možnosti ke skórování.
     
    87
    Češi měli k dispozici standardní situaci z pravé strany, druhou během několika minut. Tentokrát si ale Donnarumma poradil bez nejmenších potíží.
     
    86
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Florenzi, přichází Tóloi.
     
    85
    Nyní mají fotbalisté v bílých dresech trochu prostoru pro kombinaci na útočné polovině. Je to sice v okolí šestnáctky, ale není kudy projít až do ní.
     
    84
    Petr Ševčík chtěl z jedničky najít rozběhnutého Patrika Schicka, ovšem Bonucci skvěle zasáhl. Český útočník se s míčem od svého příchodu snad nepotkal.
     
    83
    Druhý poločas nám velkou změnu obrazu hry nepřinesl... Itálie je jasným vládcem na hřišti, zatímco Česko snad ani nevystřelilo mezi tři tyče!
     
    82
    Vladimír Coufal vyslal celkem zajímavý centr do vápna. Alex Král na něj ale nedosáhl, načež Jakub Brabec v pádu míč netrefil. Znovu tak nedošlo k ohrožení brány.
     
    81
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Vladimír Darida, přichází Michal Sadílek.
     
    80
    A do konce utkání nám chybí posledních deset minut! Podaří se domácímu národnímu týmu zkompletovat nepopulárního bůra? Nebo se Češi jednou trefí?
     
    79
    Italové sehráli nádhernou akci na jeden dotyk až do vápna! Insigne následně posouval balón na Emersona, ovšem David Zima poslal míč na rohový kop.
     
    78
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Ciro Immobile, přichází Raspadori.
     
    77
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Domenico Berardi, přichází Chiesa.
     
    76
    A máme tu další občerstvovací pauzu!

    Denisa Józsová

    Góly: 23. Immobile, 42. Barella, 66. Insigne, 73. Berardi


    Taliansko: Donnarumma – Florenzi (86. Tolói), Bonucci, Chiellini (C) (64. Acerbi), Spinazzola (64. Emerson) – Barella, Jorginho (63. Cristante), Locatelli – Berardi (77. Chiesa), Immobile (78.Raspadori), Insigne.
    Náhradníci: Emerson, Di Lorenzo, Bernardeschi, Belotti, Meret, Chiesa, Cristante, Raspadori, Pessina, Tolói, Acerbi, Sirigu.

    Česko: Pavlenka – Coufal, Brabec, Čelůstka (46. Zima), Bořil – Král, Darida (C) (81. Sadílek) – Masopust (61. Ševčík), Barák (46. Souček), Jankto (61. Vydra) – Krmenčík (46. Schick).
    Náhradníci: Vaclík, Mandous, Kadeřábek, Matějů, Zima, Pešek, Sadílek, Souček, Ševčík, Pekhart, Schick, Vydra.

    Rozhodca: Tschudi – Josipovic, Sbrissa