Bulharsko – Slovensko sk 1:1 (kon.) | Chorvátsko – Arménsko 1:1 (kon.) | Kosovo – San Maríno 4:1 (kon.)
S. Macedónsko – Slovinsko 1:1 (kon.) | Poľsko – Rusko 1:1 (kon.)
koniec
Poľsko
1:1 (1:1)
Rusko
cz Utorok 01.06.2021, 20:45 • Stadion Miejski we Wrocławiu • Medzinárodný prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (22:38:27)
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 5:2. Rohy: 0:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:13.
     
    Je konec! Polsko nakonec v přípravném duelu uhrálo s Ruskem remízu 1:1. Polsko se dostalo do vedení hned v úvodu, kdy se prosadil Jakub Swierczok. Rusko ale nezůstalo pozadu. Rusové totiž zabrali a po dvaceti minutách vyrovnal Vjačeslav Karavajev. Polákům mohl vrátit vedení Swiderski, ale hlavičkou jen do rukavic brankáře. Po změně stran udělali oba trenéři velké množství změn, což se projevilo na hře. Ve druhé půli jsme totiž vyloženou šanci neviděli.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Bednarek se po levé straně dostal do blízkosti velkého vápna, zpětnou přihrávkou našel Linettyho, který střílel pravačkou, ale zakončil velmi nepřesně.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Rozběhla se poslední minuta běžné hrací doby. Žirkov našel Golovina, který postupoval k polské brance, ale Bednarek soupeře odstavil.
     
    89
    Bednarek potáhl míč po levé straně na polovinu Ruska, ale nikdo ze spoluhráčů se mu nenabídl do volného prostoru. Bednarek tak rozehrál do zadních řad.
     
    88
    Polsko se dostali z vlastní poloviny, jenže Krychowiak v tísni neudržel míč na svých kopačkách a odevzdal jej fotbalistům Ruska.
     
    86
    Linetty parádním napadáním vytlačil soupeře na jeho polovinu. Rusko se nikam nežene a zadáci se spíše snaží držet míč na kopačkách.
     
    85
    Rusko se usadilo kolem pokutového území soupeře, jenže kombinace hráčů v červeném se zatím odehrává daleko od branky domácích.
     
    84
    Střídající Linetty z pravé strany poslal centr do pokutového území, ale jeho přízemní pobídka skončila v moci fotbalistů v červených dresech Ruska.
     
    83
    Swierczok vlétl do pokutového území, jenže se nesetkal s podporou svých spoluhráčů. Zadáci Ruska tak ustáli další zajímavou akci Polska.
     
    82
    Linetty se vrhl do hlavičkového souboje na polovině hřiště, ale míč přizvedl jen do prostoru za sebou, kde nebyl nikdo v bílém dresu.
     
    81
    Střídání v týmu Polsko: ze hřiště odchází Frankowski, přichází Linetty.
     
    80
    Další akci domácího mužstva však zastavuje postavení mimo hru. Své postavení si tentokrát nepohlídal Kozlowski. Rusko může uklidnit hru.
     
    79
    Moder dostal přihrávku na polovinu hřiště, ale ruský stoper jej zatažením za dres fauloval. Polsko tak může pokračovat v kombinaci.
     
    77
    Kozlowski si řekl o přihrávku na levou stranu, ale v klíčovou chvíli se nechal předskočit Žirkovem. Rusko ale u míče dlouho nevydrželo.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 4. Swierczok – 21. Karavajev

    Karty:   27. Semjonov (RUS)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 5:2. Rohy: 0:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:13.
    Poľsko: Fabianski – Kedziora (56. Bereszynski), Helik, Piatkowski (56. Bednarek), Puchacz – Frankowski (81. Linetty), Krychowiak (C), Klich (71. Kozlowski), Kownacki (56. Jozwiak) – Swierczok, Swiderski (68. Moder)
    Náhradníci: Skorupski, Szczesny – Bednarek, Bereszynski, Glik, Jozwiak, Kozlowski, Lewandowski, Linetty, Moder, Placheta

    Rusko: Šunin (63. Safonov) – Karavajev, Semjonov (46. Divejev), Džikija, Kudrjašov – Zobnin, Ozdojev (57. Muchin) – Mirančuk (63. Žermaletdinov), Kuzjajev (67. Žirkov), Golovin – Dzjuba (C) (67. Zabolotnij)
    Náhradníci: Djupin, Safonov – Barinov, Divejev, Jonov, Makarov, Mostovoj, Muchin, Sobolev, Zabolotnij, Žemaletdinov, Žirkov

    Rozhodca: M. Guida – M. Passeri, A. Costanzo