Alavés – Granada 4:2 (kon.) | Bilbao – Real Madrid 0:1 (kon.) | Atlético Madrid – Osasuna 2:1 (kon.)
Barcelona – Vigo 1:2 (kon.) | Real Betis – Huesca 1:0 (kon.) | Getafe – Levante 2:1 (kon.)
Cadiz – Elche 1:3 (kon.) | Sociedad – Valladolid 4:1 (kon.) | Valencia – Eibar 4:1 (kon.)
Villarreal – Sevilla 4:0 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
4:1 (4:0)
Real Valladolid
cz Nedeľa 16.05.2021, 18:30 • Reale Arena (San Sebastián) • Španielska LaLiga • 37. kolo
Predzápasové kurzy
     
    82
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    Tak minimálně čestný gól si Valladolid ze San Sebastianu odveze. Po několika neřízených odrazech se míče chopil Pablo Hervías a z pravé strany jej parádním způsobem posadil na hlavu MARANHÃA, který si i ve společnosti obránců poradil a dal svému týmu alespoň malinkou naději!
     
    35
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Tady se nám, se vší úctou k Valladolidu, rodí demolice! Na bílý puntík si postavil mičudu ADNAN JANUZAJ a z penalty s přehledem poslal Masipa na opačnou stranu brány, než kam umístil precizní koncovku!
     
    28
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Tak toto už vypadá pro domácí soubor více než nadějně! Januzaj umně podržel balón uvnitř vápna, předal jej DAVIDU SILVOVI, který navzdory tomu, že pálil z velkého úhlu, dělovkou pod břevno přelstil strážce hostující svatyně!
     
    16
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný gólový instinkt dnes zatím prokazuje švédský kanonýr ve službách Basků! Mikel Oyarzabal ustál souboje ve středu pole, předložil míč do běhu ALEXANDERU ISAKOVI a ten z pravého křídla poslal balón od vzdálenější tyče do sítě!
     
    6
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Skvělý začátek v podání Valladolidu v nic nepramenil a udeřit tak mohl domácí výběr! Z protiútoku se uvnitř šestnáctky mezi několika obránci parádně uvolnil ALEXANDER ISAK, načež skrytou přízemní střelou překonal Masipa!

    Vojtěch Olšr

    Góly: 6. Isak (D. Silva), 16. Isak (Oyarzabal), 28. D. Silva (Januzaj), 35. Januzaj (pen.) – 82. Maranhão (Hervías)

    Karty:   59. Januzaj (RSC), 63. Bautista (RSC) – 34. Olaza (RVL), 45+1. Alcaraz (RVL), 57. K. Pérez (RVL), 66. Maranhão (RVL)   61. Roberto (RVL)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 3:8. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 16:11.
    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Gorosabel, A. Elustondo, Le Normand, Monreal (68. Zaldúa) – Guevara, Illarramendi (C) (11. Zubimendi), D. Silva (60. Roberto López) – Januzaj (60. Bautista), Isak (46. Portugués), Oyarzabal.
    Náhradníci: Moyà – Zubeldia, Sagnan, Zaldúa, Zubimendi, Guridi, Portugués, Roberto López, Merquelanz, Bautista, Barrenetxea.

    Real Valladolid: Masip (C) – L. Pérez (27. Weissman), Fernández, J. Sánchez, Olaza – K. Pérez, Alcaraz (53. T. Villa), Hervías, Plano – Jota (53. Míchel), Kodro (53. Maranhão).
    Náhradníci: Roberto – Janko, Bruno González, Nacho Martínez, Olivas, Mesa, T. Villa, Fede, Rubio, Míchel, Weissman, Maranhão.

    Rozhodca: del Cerro Grande – Yuste, García