Opava – Sigma Olomouc 1:2 (kon.) | Ostrava – Zlín 4:2 (kon.) | Příbram – Jablonec 1:0 (kon.)
Slovácko – Bohemians 1:1 (kon.)
koniec
FC Baník Ostrava
4:2 (2:0)
FC Zlín
cz Sobota 15.05.2021, 17:00 • Městský stadion, Ostrava-Vítkovice • Česká FORTUNA:LIGA • 32. kolo
Predzápasové kurzy
     
    82
    Baník právě vstřelil branku!
    Další krásná kombinace Ostravy končí čtvrtým gólem. Stronati při výletu poslal přihrávku do vápna Buchtovi, jen oslovil před prázdnou bránou TOMÁŠE ZAJÍCE, jenž v jasné gólovce nezaváhal.
     
    72
    Baník právě vstřelil branku!
    Parádní kombinace Ostravy překlápí vedení opět na domácí stranu. Filip Kaloč si na pravé straně narazil s Ndefem a následně vyslal načechraný centr na DAVIDA BUCHTU, jenž z voleje propálil Stanislava Dostála.
     
    54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to je pro Ostravu velký šok, jelikož během dvou minut se její dvoubrankový náskok rozplynul! Na centr z levé strany si na malém vápně naskočil MAREK HLINKA a přesnou hlavičkou překonal Laštůvku podruhé.
     
    52
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází kontaktní gól Fastavu! Ke střele z rohu velkého čtverce se dostal PEDRO GARCÍA MARTÍNEZ, jenž výstavní na zadní tyč zaskočil domácí.
     
    33
    Baník právě vstřelil branku!
    Nyní to již ostravskému útočníkovi vyšlo a Ostrava se dostává do dvoubrankového náskoku! Parádní centr Buchty z levé strany si našel ve výskoku TOMÁŠ ZAJÍC, který povedenou hlavičkou nedal Rakovanovi žádnou šanci.
     
    2
    Baník právě vstřelil branku!
    Tak to je opravdu vynikající start Ostravy, která se již ve 2. minutě ujímá vedení! Fleišman se svým přízemním centrem neuspěl, ale poté předškolním Hlinky připravil gólovku DANIELU TETOUROVI. Domácí hráč šancí nepohrdl a z hranice šestnáctky výborně zakroutil míč přesně k tyči.

    Radomír Fukala

    Góly: 2. Tetour (Fleišman), 33. Zajíc (D. Buchta), 72. D. Buchta (Kaloč), 82. Zajíc (D. Buchta) – 52. Martínez García (Poznar), 54. Hlinka (Fantiš)

    Karty:   23. J. Pokorný (OVA), 40. Kaloč (OVA), 64. Tetour (OVA), 75. de Azevedo (OVA) – 19. Poznar (ZLN), 58. P. Buchta (ZLN), 89. Hlinka (ZLN)


    Rohy: 4:3.
    FC Baník Ostrava: Laštůvka (C) – Ndefe, J. Pokorný, Stronati, Fleišman – D. Buchta (83. Fillo), Kaloč, Kuzmanović (88. Holzer), Tetour (88. Šmiga), Sor (65. de Azevedo) – Zajíc (88. O. Šašinka).
    Náhradníci: Budinský – Fillo, Sanneh, Holzer, de Azevedo, O. Šašinka, Šmiga.

    FC Zlín: Rakovan (66. S. Dostál) – Cedidla, P. Buchta, Procházka, Matejov – Fantiš, Hlinka, Janošek (88. Tkáč), Y. Dramé (46. Jawo) – Poznar (C), Martínez García (77. Toutou Mpondo).
    Náhradníci: S. Dostál – Simerský, J. Kolář, Toutou Mpondo, Jawo, Vraštil, Tkáč.

    Rozhodca: Dubravský – Vodrážka, Poživil

    Diváci: 1044