Zlín – Opava 1:1 (kon.) | Plzeň – Příbram 3:3 (kon.) | Brno – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Bohemians – Liberec 3:0 (kon.)
koniec
FC Viktoria Plzeň
3:3 (1:2)
FK Příbram
Sobota 08.05.2021, 17:00 • Doosan Arena, Plzeň • Česká FORTUNA:LIGA • 31. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+6
    Tím Příbram práve strelil gól! Ale hosťom sa podaril malý futbalový zázrak vďaka FILIPOVI ZORVANOVI, ktorý vystrelil z prvej z diaľky hneď ako sa k nemu dostala lopta a dokázal zaskočiť Hrušku, ktorý už loptu nevytlačil nad brvno! Příbram si tak predsa len odvezie z Plzne v konečnom zúčtovaní asi zlatý bod a domáci sa tak nedostanú na štvrté miesto. Bez asistencie
     
    90+1
    Viktoria Plzeň dala gól! Domáci dokonávajú svoj obrat symbolicky v prvej minúte nadstaveného času, keď pravdepodobne rozhodujúci gól strieľa ZDENEK ONDRÁŠEK po tom, čo loptu neudržal Šiman vo svojej náruči po tvrdej strele od Kalvach z diaľky. Příbram tak pyká za nevyužitú tutovku Lubegu a vyzerá to, že definitívne prehajdákala nádejné dvojgólové vedenie. Bez asistencie
     
    89
    Striedanie v tíme 1.FK Příbram: z ihriska odchádza Jaroslav Tregler, prichádza Stefan Vilotić.
     
    88
    Žltú kartu dostáva Jaroslav Tregler (1.FK Příbram).
     
    86
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Adriel D´Avila Ba Loua, prichádza Joel Ngandu Kayamba.
     
    83
    Příbram prežila centre do pokutového územia a lopta sa zrazu dostala na zabudnutého Lubegu za domácou obranou, ale samostatný nájazd zakončil veľmi zle a Hruška si pripísal dôležitý zákrok.
     
    76
    Striedanie v tíme 1.FK Příbram: z ihriska odchádza Tomáš Pilík, prichádza Jan Rezek.
     
    72
    Striedanie v tíme 1.FK Příbram: z ihriska odchádza Stanislav Vávra, prichádza Emmanuel Antwi.
     
    71
    Viktoria Plzeň dala gól! Ale domáci strieľajú aj vyrovnávajúci gól po rohovom kope, keď sa lopta so šťastím odrazila Treglera najprv do tyče a následne ju už dorazil do prázdnej brány JAKUB BRABEC! Plzeň za svoj tlak v druhom polčase dostala zaslúženú odmenu a záver tak bude poriadne dramatický. Bez asistencie
     
    67
    Hostia mohli rozhodnúť po dobre zvládnutom protiútoku, keď Pilík našiel na hranici šestnástky Vávru, ale jeho tvrdú strelu vyrazil Hruška.
     
    66
    Žltú kartu dostáva Steve Kingue (1.FK Příbram).
     
    65
    Žltú kartu dostáva Jakub Brabec (FC Viktoria Plzeň).
     
    57
    Znova čerstvý hráč na ihrisku z pohľadu domácich mohol vyrovnať, ale Šulcovu strelu z uhla dokázal vyraziť nohou do bezpečia Šiman.
     
    55
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Jean-David Beauguel, prichádza Pavel Šulc.
     
    50
    Ďalšie dve veľké príležitosti pre Ondráška, ktorého najprv fantasticky vychytal Šiman po centri Brabca a následne z ďalšieho centru hlavičkoval len tesne vedľa.
     
    49
    A takmer sa to domácim podarilo hneď v prvom útoku, lebo Kopic jemným centrom našiel hlavu čerstvého Ondráška, ale ten z dobrej pozície netrafil bránu.
     
    46
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Miroslav Káčer, prichádza Zdeněk Ondrášek.
     
    45+5
    Viktoria Plzeň dala gól! Plzni sa podarilo v úplnom závere prvého polčasu znížiť, keď sa po rohovom kope presadil JEAN-DAVID BEAUGUEL, ktorý sa doslova pretlačil k hlavičke a aj so šťastím ju dopravil do siete za chrbát Šimana! Hosťujúci hráči protestujú, že už sa nemalo hrať, ale gól platí. Asistencia: Čermák
     
    39
    Po rozohrávke sa Plzeň dostala do najväčšej šance zápasu, keď si Havel výborne nabehol na kolmicu Káčera, ale z bezprostrednej blízkosti už neprekonal Šimana.
     
    23
    Tím Příbram práve strelil gól! Hostia sa dostávajú do dvojgólového vedenia, keď nádherný gól z veľkej vzdialenosti pridáva MARTIN NOVÝ a brankár Hruška nedokázal rýchlo zareagovať. Bola to naozaj krásne umiestnená strela k ľavej tyči a hostia majú našliapnuté za dôležitými tromi bodmi. Bez asistencie
     
    21
    Hostia si znova vybojovali dobrú príležitosť, keď sa Vávra odpútal od Havla v šestnástke, ale jeho strieľaný center nenašiel žiadneho spoluhráča na zadnej tyči.
     
    18
    Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza David Limberský, prichádza Šimon Falta.
     
    17
    Žltú kartu dostáva Tomáš Pilík (1.FK Příbram).
     
    14
    Tím Příbram práve strelil gól! A hostia sa dostávajú šokujúco do vedenia, keď Lubega si vybojoval dobrým napádaním loptu na útočnej polovici a z ľavej strany dokázal poslať pekný center do šestnástky, na ktorý si nabehol nikým nepokrytý TOMÁŠ PILÍK a prudkou hlavičkou nedal žiadnu šancu Hruškovi. Plzeň tak bude musieť vývoj zápasu. Asistencia: Lubega
     
    4
    A na druhej strane mohol otvoriť skóre stretnutia Lubega, ktorému sa odrazila lopta do šprintu, ale jeho zakončenie zblokoval v poslednej chvíli Kaša.

    Filip Kosnáč

    Góly: 45+5. Beauguel, 71. Brabec, 90+1. Ondrášek – 14. T. Pilík, 23. Nový, 90+6. Zorvan

    Karty:   65. Brabec (PLZ) – 17. T. Pilík (PRI), 66. S. Kingue (PRI), 88. Tregler (PRI)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 10:3. Rohy: 14:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:20.
    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – Limberský (18. Falta), Brabec (C), Kaša, M. Havel – Al. Čermák, Kalvach, Káčer (46. Ondrášek) – J. Kopic, Beauguel (55. P. Šulc), Ba Loua (86. Kayamba).
    Náhradníci: Sváček – Hejda, Kayamba, Hybš, Ondrášek, Falta, P. Šulc.

    FK Příbram: Šiman – Mezera, S. Kingue, O. Kingue, Nový – Vávra (72. Antwi), Tregler (C) (89. Vilotić), Zorvan, Soldát, T. Pilík (76. Jan Rezek) – Lubega.
    Náhradníci: Kočí – Vilotić, Dočekal, Januška, Jan Rezek, Antwi, Voltr.