Hellas Verona – Spezia 1:1 (kon.) | Crotone – Inter 0:2 (kon.) | AC Miláno – Benevento 2:0 (kon.)
koniec
FC Crotone
0:2 (0:0)
Inter Miláno
cz Sobota 01.05.2021, 18:00 • Stadio Ezio Scida (Crotone) • Talianska Seria A • 34. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Interu Milán, který svého soupeře nakonec porazil výsledkem 2:0. Inter Milán měl v průběhu druhého poločasu opravdu velkou územní převahu, jenomže se mu nedařilo proniknout do žádné vyložené šance. To změnil až střídající Eriksen, který se pravačkou opřel do míče a právě tato střela znamenala zisk tří bodů. Crotone sice mělo hodně času na případné vyrovnání, Inter Milán si v závěru zápasu své hubené vedení pohlídal a přidal ještě jednu branku. (19:53:37)
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 1:10. Střely mimo: 1:5. Rohy: 4:11. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 9:9.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Achraf HAKIMÍ - 0:2
     
    90+3
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom je tu druhá branka! Inter Milán se díky hraničnímu souboji dostal do protiútoku, při kterém měl před sebou hodně prostoru ACHRAF HAKIMÍ, kterému se přízemním zakončením povedlo vyzrát na brankáře Cordaze.
     
    90+2
    Perišić to zkoušel nabídkou na zadní tyč, kam si nabíhal také Lukaku, který ovšme na tuto nabídku nedosáhl.
     
    90+1
    Taktickou žlutou kartu vyfasoval hostující Eriksen, který nesportovně zakopl míč.
     
    90
    Tři minuty nad rámec.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Inter Milán stále vede o jednu branku, ještě musíme počítat s nastaveným časem.
     
    87
    Sánchez se pokoušel prodrat po levém křídle, jenomže ho čistým způsobem zastavil jeden z domácích hráčů, který si vysloužil potlesk lavičky.
     
    85
    Crotone tak přečkalo kritický moment, stále tak prohrává pouze o jednu branku. Před malým momentem musel boxovat míč brankář Handanović.
    84. Neuznaná branka hostů - ofsajd.
     
    84
    Inter Milán se sice radoval ze druhé branky, jenomže ta nakonec neplatí! Perišić se totiž v době nahrávky nacházel v ofsajdovém postavení.
     
    83
    Po dalším nedovoleném zákroku mohl z vlastní poloviny rozehrávat domácí Vulic. Jeho celek se dostal na druhou stranu, kde nyní kombinuje.
     
    82
    Ve vzduchu se posléze musel činit také domácí Eduardo, který pouze vracel míč směrem k postranní lajně, kde se nacházel hostující Perišić.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Inter Milán stále vede o jednu branku, v závěru zápasu to bude mít ještě hodně složité.
     
    80
    Do pokutového území si poté seběhl Eriksen, který se již dostával do zakončení. Na poslední chvíli ho dokázal v době zakončení zastavit Golemic.
     
    79
    K rozehrávce se v tomto případě postavil hostující Eriksen. Jeho nabídka nakonec směřovala na nohu Bastoniho, který trefil pouze nohu soupeře.
     
    78
    Kousek od pokutového území nakonec skončil na zemi hostující Hakimí. Ten svému celku zajistil zajímavou standardku, jistě to bude i na střelu.
     
    77
    V ofsajdovém postavení se posléze nacházel domácí Messias, který pochopitelně nemohl pokračovat v útočné akci a rozehrávat bude Bastoni.
     
    76
    Inter Milán se na útočné polovině nedokázal moc dlouho usadit, na opačné straně se k centru dostal Vulić, jehož nabídka směřovala vysoko nad.
     
    75
    Po krátkém ošetřování se znovu mohlo pokračovat ve hře. Do kombinace se po delší době zapojil také Handanović, který odkopával na druhou stranu.
     
    74
    Žlutou kartu dostává Emmanuel Rivière (FC Crotone).
     
    73
    A Perišić se nakonec dostal ke svému dalšímu střeleckému pokusu, při kterém si navedl míč na pravou nohu, jenomže poté zakončoval vedle branky.
     
    72
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Adam Únás, přichází Emmanuel Rivière.
     
    71
    Inter Milán se tak postaral o provedení autového vhazování, po kterém jsme sledovali přenesení hry na pravou stranu, kde se nacházel Perišić.
    69. Christian ERIKSEN - 0:1
     
    69
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dostává do vedení! Milánský celek se znovu nastěhoval k opačnému pokutovému území, kde měl míč proti noze CHRISTIAN ERIKSEN. Jeho rána pravou nohou nakonec směřovala přesně k pravé brankové konstrukci.
     
    69
    Po levém křídle si to posléze namířil hostující Lukaku, kterého ovšem dokázal zastavit vracející se protihráč, jenž odehrál balón směrem do zámezí.
     
    67
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Ahmad Benali, přichází Miloš Vulić.
     
    66
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Stefano Sensi, přichází Christian Eriksen.
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Lautaro Martínez, přichází Alexis Sánchez.
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Matteo Darmian, přichází Ivan Perišić.
     
    65
    Crotone se sice povedlo udržet míč na hrací ploše, jenomže to nevedlo k ničemu nebezpečnému a čistým způsobem se k němu dostal Brozović.
     
    64
    Na opačnou stranu se tak s míčem prohnal domácí Messias, který si hledal palebnou pozici, nakonec však zkoušel v tandemu najít Molinu.
     
    63
    Inter Milán se znovu dostal k velkému náporu, který nakonec nabídl centrovanou nabídku z pravé strany, jenomže Hakimí našel pouze Djidjiho.
     
    62
    Máme za sebou necelou hodinu hry, která nám stále nepřinesla ani jednu branku. Inter Milán je sice aktivnější, k žádným to ale zrovna moc nevede.
     
    61
    Za pokutovým územím měl hodně času hostující Hakimí, který to nakonec vzal sám na sebe. Manévr na pravou nohu nakonec nabídl zakončení nad branku.
     
    60
    Na opačné straně se málem do vyložené šance dokázal protáhnout domácí Simy, který ovšem narazil do de Vrije, jenž zakročil špičkou kopačky.
     
    59
    K dorážce se navíc dostal aktivně hrající Martínez, jehož zakončení ovšem nebylo vůbec dobré a brankář Cordaz tak měl hodně snadnou práci.
     
    58
    K oné rozehrávce se nakonec postavil Barella, který to pochopitelně zkoušel přímo na branku, jenomže jeho rána nakonec směřovala pouze do zdi.
     
    57
    Kousek od pokutového území skončil na zemi hostující Martínez. Domácí celek se hodně diví, přesto z toho bude zajímavá standardní situace.
     
    56
    Jenomže Messiasovi utekl míč daleko od kopačky a poté směřoval ven z hrací plochy. O provedení autového vhazování se tak postaral Bastoni.
     
    55
    Na hranici pokutového území narazil také Lukaku, kterému se nepovedlo prodrat se kolem Golemice. Na opačnou stranu se tak ženou domácí.
     
    54
    Inter Milán přesto zahrával další rohový kop, v tomto případě z levé strany. Nabídka nic nebezpečného nakonec nepřinesla a míč směřoval do zámezí.
     
    53
    Posléze se další centre snášel na zadní tyč, kde se ovšem nacházel také domácí Messias, kterému se tak povedlo dokonale eliminovat Darmiána.
     
    52
    Hodně prostoru měl kolem sebe také Hakimí, který se okamžitě pokoušel o centrovanou nabídku pravou nohou, kterou poslal pouze na hlavu Golemice.
     
    51
    S míčem si posléze pohrával také hostující Brozović, který se jednoduše dostal na druhou stranu, kde se mu do kombinace nabídl Darmián.
     
    50
    Poprvé se k míči dostal také střídající Eduardo, kterému se u pokutového území povedlo oslovit Ounase, jenomže s ním si dokázal poradit obránce de Vrij.
     
    49
    Crotone rozjelo kombinaci na polovině soupeře, posléze se přeci jenom s míčem vrátilo na vlastní obrannou polovinu, odkud rozehrával Benali.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu se s míčem na druhou stranu dokázal dostat domácí Molina, kterému se posléze povedlo přeposlat na Messiase.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hosté, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.
     
    46
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Luca Cigarini, přichází Eduardo Henrique.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nakonec poměrně překvapivě nepřinesl ani jednu branku. Navíc jsme sledovali celkem vyrovnanou podívanou, ve které měl největší šanci hostující Lukaku, který ovšem trefil pouze brankovou konstrukci. Crotone se přesto svého soupeře nezaleklo, ba naopak se pokouší hrát hodně ofenzivně a také hostující obrana si musí dávat pozor.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Golemic to vyřešil prudkým odkopem na opačnou polovinu, kde ovšem našel pouze obránce de Vrije.
     
    44
    Další vyloženou šanci měl pro změnu na starosti hostující Martínez, který zakončoval v pádu, přesto se mu povedlo trefit brankovou konstrukci.
     
    43
    Sledovali jsme odkop od domácí branky. Cordazovi se na druhé straně sice povedlo najít Simyho, jeho prodloužení ovšem směřovalo pouze k protihráči.
     
    41
    Na vzdušnou nabídku si před malým momentem dokázal naskočit hostující Bastoni, který ovšem hlavičkoval vedle branky a Cordaz nemusel zasahovat.
     
    39
    Žlutou kartu dostává Marcelo Brozović (Inter Milán).
     
    38
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Arkadiusz Reca, přichází Pedro Pereira.
     
    37
    Taktický nedovolený zákrok před malým momentem vyprodukoval hostující obránce Škriniar, který před zraky sudího zatáhl za dres domácího Simyho.
     
    35
    K odraženému míči se posléze dostal domácí Benali, který napálil pouze Martíneze. Posléze se pouze v ofsajdu nacházel útočník Ounas.
     
    34
    Crotone si nyní vybojovalo standardní situaci kousek za pokutovým územím. Nakonec to na sebe vzal Cigarini, jehož pokus skončil pouze na zdi.
     
    33
    Cordaz tak mohl rozehrávat od své branky, přičemž to zkoušel na jistotu po zemi na Golemice. Crotone se postupně dostává na druhou polovinu.
     
    32
    Do pokutového území si posléze nabíhal hostující Hakimí, který si nakonec nedokázal s těžkou nahrávkou poradit a míč tak skončil v zámezí.
     
    31
    Máme za sebou třetinu hry a na první branku tohoto zápasu stále marně čekáme. Inter Milán je aktivnější, při své největší šanci trefil pouze tyč.
     
    30
    Milánský celek se nakonec dostal k dalším dvěma zakončením. V obou případech zakončoval Lukaku, který ani v jednom případě nemířil na Cordaze.
     
    29
    Na pravém křídle si o nahrávku řekl také Škriniar, který to nezkoušel centrem do pokutového území, nýbrž hledal pouze vedle postaveného Brozoviće.
     
    28
    Míč se posléze snesl ven z hrací plochy a následovalo také autové vhazování. Hostující Darmian si vzdušnou nabídkou nakonec vybral Sensiho.
     
    27
    Crotone se znovu s míčem usadilo na polovině soupeře, kde se ovšem daleko nedostal obránce Molina, kterému nevyšla nahrávka na Messiase.
     
    26
    Do protiútoku se na druhé straně dostával domácí Molina, který ještě počkal na podporu od Messiase, jenž si nevěřil na výpad středem hřiště.
    25. Lukaku trefil pouze tyč.
     
    25
    Po následném rohovém kopu se nejvýše do vzduchu dostal hostující Lukaku, kterému se povedlo orazítkovat vzdálenější brankovou konstrukci.
     
    24
    Barella se pokoušel o centrovanou nabídku do pokutového území, kterou si na zadní tyči dokázal najít Darmian, jenž zakončením trefil pouze soupeře.
     
    23
    Ve vzdušném souboji se posléze dokázal prosadit domácí Simy, který prodlužoval míč směrem za sebe, kde se ovšem nacházel pouze Barella.
     
    22
    Škriniar se znovu dostal s míčem na polovinu soupeře, kde celkem dlouho váhal, nakonec se mu povedlo najít osamoceného Brozoviće.
     
    21
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku tohoto zápasu, která nám stále nepřinesla ani jednu branku. Zatím sledujeme poměrně vyrovnanou podívanou.
     
    19
    Inter Milán se nyní znovu s míčem usadil na druhé straně. Škriniar to zkoušel nahrávkou na Lukakua, kterému se povedlo podržet míč pro Brozoviće.
     
    18
    Crotone si dokonce vybojovalo rohový kop, k jehož rozehrávce se nakonec postavil Ounas, kterému se povedlo najít pouze hlavu Bastoniho.
     
    17
    Reca se v souboji jeden na jednoho dostal přes protihráče, což vedlo k centrované nabídce do pokutového území, kde zasahoval obránce de Vrij.
     
    16
    Nejvýše do vzduchu se posléze dostal domácí Molina, kterému se povedlo odehrát míč na opačnou stranu hrací plochy, kde k němu měl daleko Ounas.
     
    15
    Hakimí se posléze pokoušel o centr do pokutového území, který si ovšem dokázal najít domácí obránce Golemic, jenž odehrál míč do rukou brankáře.
     
    14
    Inter Milán se nyní s míčem znovu usadil na polovině soupeře, kde se do kombinace zapojil také Škriniar, kterému se povedlo najít Barellu.
     
    13
    Na pravém křídle si našel prostor pro centrovanou nabídku hostující Hakimí, který trefil prvního protihráče, kterému se povedlo odvrátit do bezpečí.
     
    12
    Domácí se s míčem udrželi na polovině soupeře, jenomže zpětnou nahrávku nakonec vyprodukoval Cigarini, který posléze zkoušel najít Molinu.
     
    11
    Už to vypadalo, že v pokutovém území dostane míč do střelecké pozice domácí Simy, kterého ovšem dokázal zastavit de Vrij, jenž odehrál míč do bezpečí.
     
    10
    Po odehrání míče byl lehce atakován hostující Barella, který se drží za levou nohu. Hlavní sudí v tomto případě raději na chvíli přerušil hru.
     
    9
    Do kombinace se před malým momentem zapojil také domácí brankář Cordaz, kterému se povedlo rozehrát po zemi, přičemž našel Messiase.
     
    8
    Po zisku míče to nekompromisním odkopem vyřešil domácí Golemic, který na jistotu odehrál míč ven z hrací plochy a vhazovat bude moci Darmián.
     
    7
    Crotone se nyní s míčem usadilo na polovině soupeře, přičemž Ounas vyprodukoval zpětnou nahrávku na Golemice, kterému se povedlo přenést hru.
     
    6
    Kousek od středového kruhu si nedovoleným způsobem pomáhal domácí Magallán, který nakonec poslal k zemi Lukakua a rozehrávat bude soupeř.
     
    5
    Posléze musel zasahovat také domácí brankář Cordaz, kterému se ovšem povedlo pokrýt zakončení v podání Darmiána, jenž mířil pouze doprostřed.
     
    4
    Inter Milán podnikl hodně pohlednou kombinaci, která nakonec nabídla zakončení. Sensiho rána lehce srazil protihráč a na řadu tak přijde rohový kop.
     
    3
    Hned v úvodu tohoto zápasu se k velice sympatickému zakončení dostal domácí Ounas, který to zkoušel pod břevno, avšak Handanović zakročil.
     
    2
    Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost domácí, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Crotone: Cordaz – Magallán, Golemić, Djidji – S. Molina, Messias, Cigarini, Benali, Reca – Únás, Simy.
    Náhradníci: Crespi, Festa – Cuomo, Henrique, Marrone, P. Pereira, Rispoli, Rivière, Zanellato, Rojas, Petriccione, Vulić.

    Inter Milán: Handanovič – Škriniar, de Vrij, Bastoni – Hakimí, Barella, Brozović, Sensi, Darmian – R. Lukaku, Lautaro Martínez.
    Náhradníci: D. Padelli, I. Radu – D'Ambrosio, Eriksen, Gagliardini, Vecino, Young, Ranocchia, Alexis Sánchez, Pinamonti, Perišić.

    Rozhodčí: Prontera – Mastrodonato, Margani.
     
    Inter Milán

    Fotbalisté Interu Milán řeší úplně jiné starosti. Po jedenácti letech mohou opět pozvednout nad hlavu pohár za vítězství v lize, jemuž jsou velmi blízko. V čele Conteho družina disponuje jedenáctibodovým náskokem na Atalantu, k jistotě zisku titulu tak stačí získat poslední čtyři body. I Nerazzurri v lize již sedmnáct zápasů neprohráli, naposledy v těžkém střetnutí přemohli Veronu 1:0. Střeleckou produktivitu celku vede Romelu Lukaku se sedmadvaceti trefami.
     
    FC Crotone

    Je téměř jisté, že Crotone opustí elitní soutěž. Do konce ligy zbývá posledních pět kol, přičemž z posledního místa ztrácí na sedmnácté Cagliari třináct bodů. Stejný bodový zisk má i šestnáctý Turín a osmnácté Benevento. Pro udržení musí svěřenci kouče Cosmiho zbývajících pět střetnutí zvítězit a doufat, že alespoň dva z již zmíněných soupeřů nezískají více jak bod. Na sérii vítězství to momentálně nevypadá, Crotone minulý týden vítězstvím 4:3 v Parmě přerušili šestizápasovou sérii porážek. Nejlepším střelcem týmu je s devatenácti góly Simy.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný sobotní večer! Vítám vás při sledování 34. kola italské Serie A, u zápasu mezi Crotone a Interem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    David Suchý

    Góly: 69. Eriksen (R. Lukaku), 90+3. Hakimí (Barella)

    Karty:   74. Rivière (COE) – 39. Brozović (INM), 90+1. Eriksen (INM)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 1:10. Střely mimo: 1:5. Rohy: 4:11. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 9:9.
    FC Crotone: Cordaz – Magallán, Golemić, Djidji – S. Molina, Messias, Cigarini (46. Henrique), Benali (67. Vulić), Reca (38. P. Pereira) – Ounas (72. Rivière), Simy.
    Náhradníci: Crespi, Festa – Cuomo, Henrique, Marrone, P. Pereira, Rispoli, Rivière, Zanellato, Rojas, Petriccione, Vulić.

    Inter Miláno: Handanovič – Škriniar, de Vrij, Bastoni – Hakimí, Barella, Brozović, Sensi (66. Eriksen), Darmian (66. Perišić) – R. Lukaku, Lautaro Martínez (66. Alexis Sánchez).
    Náhradníci: D. Padelli, I. Radu – D'Ambrosio, Eriksen, Gagliardini, Vecino, Young, Ranocchia, Alexis Sánchez, Pinamonti, Perišić.

    Rozhodca: Prontera – Mastrodonato, Margani