Nemecko – Česko 1:4 (kon.)
koniec
Nemecko
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
Česko
cz Štvrtok 29.04.2021, 18:00 • Arena Nürnberger Versicherung • Reprezentácia
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:14 Ondřej BERÁNEK - 1:4
     
    59:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak trochu překvapivě to Němci zkusili opět bez brankáře a opět se jim to nevyplatilo. Tentokrát tento risk zneužil ONDŘEJ BERÁNEK, který po zisku kotouče ve vlastní obranném pásmu zvládl vykombinovat se svými spoluhráči další a pravděpodobně finální branku.
    58:34 Lukáš RADIL - 1:3
     
    58:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak toto byla rychlá odpověď na prázdnou bránu od LUKÁŠE RADILA. Ten opět využil další špatné rozehrávky, po které i s kapkou štěstí, trefil přes více jak půlku kluziště prázdnou bránu.
    37:46 Simon SEZEMSKY - 1:2
     
    37:46
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tak toto je velká škoda pro brankáře Růžičku, který už měl dobře našlápnuto k první nule při jeho debutu za národní tým. Zpytovat svědomí ale musí i jeho spoluhráči, kteří nechali u modré zcela volného SIMONA SEZEMSKÉHO, který si ještě před možným blokem upravil pozici tak, aby měla jeho střela čistý průlet až do české klece. Asistence: Andreas Eder a Daniel Fischbuch.
    32:16 Lukáš RADIL - 0:2
     
    32:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Toto byla obrovská chyba německé obrany, která končí tím nejpřísnějším trestem a to druhou brankou v dnešním utkání. Špatnou rozehrávku vystihl David Tomášek, který přihrál na volného LUKÁŠE RADILA, který stál sám mezi kruhy a prostřelil překvapeného brankáře Německa. Asistence: David Tomášek.
    27:19 Matěj BLÜMEL - 0:1
     
    27:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak dámy a pánové, toto byla akce jako víno! Po dlouhém držení kotouče v útočném pásmu se podařilo hostům přechytračit německou obranou a přes brankoviště předvést naprosto učebnicovou kombinaci, na jejímž konci stál MATĚJ BLÜMEL. Asistence: Jiří Černoch a Hynek Zohorna.

    Patrik Hlaváč

    Góly a asistencie: 38. Sezemsky (Eder, Fischbuch) – 28. Blümel (Černoch, H. Zohorna), 33. Radil (Tomášek), 59. Radil, 60. Beránek


    Nemecko: Treutle (Jenike) – Brandt, Nowak, Mebus, Holzer, Ugbekile, Sezemsky, Müller, Rogl – Schmölz, Fischbuch, Eder – Ehl, Tiffels, Dumont – Uvira, Pfaffengut, Braun – Peterka, Schütz, Eder
    Česko: Růžička (Klouček) – Sklenička, Šustr, Šulák, Mozík, Galvas, Jordán (A), Němeček – H. Zohorna, T. Zohorna (C), Blümel – Tomášek, Hanzl (A), Radil – Červený, Stránský, Flek – Beránek, Najman, Kousal – Černoch

    Rozhodca: Klein, Schadewaldt