Turín – Neapol 0:2 (kon.) | Lazio – AC Miláno 3:0 (kon.)
koniec
FC Turín
0:2 (0:2)
SSC Neapol
cz Pondelok 26.04.2021, 18:30 • Olimpico Grande Torino • Talianska Seria A • 33. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Neapole, která svého soupeře dokázala porazit výsledkem 2:0. Hostující celek si dvoubrankové vedení odnesl do druhého poločasu, ve kterém měla Neapol znovu navrch, jenomže se jí ani jednou nepovedlo potřetí vyzrát na brankáře Sirigua. Turín tak ještě žhavil teoretickou šanci na případnou kontaktní branku, jenomže k vyloženým šancím se prakticky nedostával a brankář Meret si nakonec udržel čisté konto. (20:25:23)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 6:10. Střely mimo: 6:8. Rohy: 8:11. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 16:15.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Do konce tohoto zápasu skutečně nezbývá moc času. Turín se marně pokouší dostat na opačnou stranu, jenomže tam číhá pevná obrana soupeře.
     
    90+1
    Na padající centr si v pokutovém území počkal hostující Mertens, který to nakonec zkoušel z jedničky, jenomže střelu poslal výrazně vedle branky.
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    88
    Do konce tohoto zápasu nezbývá zrovna moc času. Turín stále ztrácí dva zásahy, nicméně ještě můžeme počítat s několikaminutovým nastaveným časem.
    86. Červená karta po 2. žluté
     
    86
    Tak pozor! Již se žlutou kartou hrající Mandragora znovu fauloval a vyfasoval tak druhou žlutou a posléze červenou kartu.
     
    86
    Na pravém křídle si posléze o nahrávku řekl hostující Di Lorenzo, který raději vyprodukoval zpětnou nahrávku ke středovému kruhu, kde číhal Bakayoko.
     
    85
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Lorenzo Insigne, přichází Eljif Elmas.
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Tiemoué Bakayoko, přichází Fabián Ruiz.
    Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Cristian Ansaldi, přichází Daniele Baselli.
     
    84
    Dost možná finální zářez měl nyní na své kopačce hostující Lozano, který pronikl do pokutového území, kde dělovkou nevyzrál na Sirigua.
     
    83
    Rincón musel s míčem rychle od nohy, měl totiž kolem sebe smečku protihráčů. Neapoli se v závěru zápasu daří aktivně napadat rozehrávku.
     
    82
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Neapol stále vede o dvě branky a navíc svého soupeře nepouští do žádných příležitostí.
     
    81
    Rohový kop byl nakonec rozehrán naprosto tragicky. Míč se totiž celým objemem dostal ven z hrací plochy a odkopávat tak bude moci Meret.
     
    80
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Victor Osimhen, přichází Andrea Petagna.
     
    79
    Za pokutovým územím se nakonec k odraženému míči jako první dostal domácí Bonazzi, kterému to moc nevyšlo, přesto vybojoval rohový kop.
     
    77
    Turín se kombinační souhrou sice dostal ke středovému kruhu, jenomže tam číhala přesila protihráčů a Mandragora tak musel znovu přenášet hru.
     
    76
    Do protiútoku se posléze dostával Insigne, který ještě zpětnou nahrávkou vracel míč směrem na Hysaje, jenž dle sudího neudržel míč na hrací ploše.

    David Suchý

    Góly: 11. Bakayoko (Di Lorenzo), 13. Osimhen

    Karty:   45+1. Verdi (TUI), 58. Mandragora (TUI) – 68. Osimhen (NEA)   86. Mandragora (TUI)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 6:10. Střely mimo: 6:8. Rohy: 8:11. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 16:15.
    FC Turín: Sirigu – Izzo, N'Koulou (57. Buongiorno), Bremer – Singo (72. Bonazzoli), Rincón, Mandragora, Verdi (57. Linetty), Ansaldi (85. Baselli) – Belotti (C) (72. Zaza), A. Sanabria.
    Náhradníci: Ujkani – Lukić, Bonazzoli, Ricardo Rodríguez, Linetty, Lyanco, Baselli, Zaza, Buongiorno, Gojak, Murru, Vojvoda.

    SSC Neapol: Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Hysaj – Demme, Bakayoko (85. Ruiz) – Politano (59. Lozano), P. Zieliński (59. D. Mertens), L. Insigne (C) (85. Elmas) – Osimhen (80. Petagna).
    Náhradníci: Idasiak, Contini – Lobotka, Lozano, D. Mertens, Petagna, Cioffi, Rui, Costanzo, Elmas, Ruiz, Nikola Maksimović.

    Rozhodca: Valeri – Giovane, Imperiale