Montreal – Calgary 1:4 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 2:3 (kon.) | St. Louis – Colorado 3:4 (kon.)
LA Kings – Vegas 2:6 (kon.) | San Jose – Anaheim 1:4 (kon.)
koniec
Ottawa Senators
2:3 (1:1, 0:0, 1:2)
Winnipeg Jets
cz Štvrtok 15.04.2021, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:50 Josh NORRIS - 2:3
     
    59:50
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí snižují, ale nejspíš je to moc pozdě. Po vyhraném vhazování nabil Thomas Chabot JOSHU NORRISOVI, který z pravé strany vymetl pavučiny v pravém horním rohu brány. Asistence: Thomas Chabot, Connor Brown.
     
    59:44
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Dylan DeMelo – 2 min., držení).
     
    58:55
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Paul Stastny – 2 min., sekání).
     
    57:04
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Arťom Zub – 2 min., podrážení).
     
    54:34
    Mark Scheifele mohl definitivně potvrdit výhru svého týmu, v přímém souboji ale nepřechytračil Matta Murrayho, který zasáhl díky dobrému krytí prostoru mezi betony!
    49:39 Trevor LEWIS - 1:3
     
    49:39
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté skórují v oslabení a dvoubrankový náskok nejspíš už nepustí! TREVOR LEWIS využil špatné kombinace soupeře, takže se chopil kotouč v levém kruhu a brankáře zaskočil střelou mezi jeho tělo a ruku. Asistence: Nate Thompson.
     
    48:19
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Andrew Copp – 2 min., hákování).
     
    43:39
    Ottawa se samozřejmě jen tak nevzdává a už mohlo být srovnáno, protože střela prošla přes Laurenta Brossoita, ale nakonec skončila jen mimo tři tyče!
    42:07 Mathieu PERREAULT - 1:2
     
    42:07
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets přece jen využívají přesilovku a poprvé v zápase jdou do vedení! O gól se vlastně úplně sám postaral MATHIEU PERREAULT, který si od pravého mantinelu našel střeleckou pozici a zaskočil domácího brankáře střelou nad jeho rameno. Asistence: Andrew Copp, Pierre-Luc Dubois.
     
    40:46
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Josh Norris – 2 min., podrážení).
     
    37:05
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Paul Stastny – 2 min., sekání).
     
    35:53
    Michael Amadio mohl svůj tým poslat do dalšího vedení, protože si našel kotouč u pravé tyče a zkoušel si objet brankáře, což se mu povedlo, ale puk poté nedostal za brankovou čáru!
     
    28:08
    Ryan Dzingel se díky bojovnosti svých spoluhráčů ocitl sám před brankářem. Toho zkusil překonat střelou mezi betony, ale Laurent Brossoit si tuto mezeru velmi jistě pokryl!
     
    24:39
    Domácí zase zničehonic zahrozili z protiakce, nyní byl ve slibné šanci Brady Tkachuk, který ale mířil přímo do lapačky Laurenta Brossoita!
     
    21:29
    Tim Stützle byl opravdu blízko gólu, díky přihrávce Jevgenije Dadonova byl totiž sám před brankářem, ale kotouč napálil pouze do brankové konstrukce!
     
    19:27
    Do dalšího brejku zamířil Alex Formenton, který už si objížděl brankáře, ale nakonec mu v přesném zakončení zabránil jeden z obránců!
     
    19:00
    Nick Paul využívá prostoru dokonale, protože už zase uháněl do úniky, ale tentokrát mířil jen těsně nad břevno!
     
    18:27
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Brady Tkachuk.
     
    09:38
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Josh Morrissey – 2 min., podrážení).
    03:24 Mark SCHEIFELE - 1:1
     
    03:24
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets bleskově srovnávají stav utkání! Parádní přihrávkou se o to zasloužil Nikolaj Ehlers, který dlouho držel kus gumy v levém rohu hřiště, následně se otočil a bekhendem poslal kotouč před branku, takže MARK SCHEIFELE ho srazil do odkryté části klece. Asistence: Nikolaj Ehlers, Neal Pionk.
    01:19 Nick PAUL - 1:0
     
    01:19
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí zvládli první náročné okamžiky a následně se dokonce dostávají do vedení! Thomas Chabot s velkým štěstím dostal kotouč přes modrou čáru, díky čemuž NICK PAUL zamířil do samostatného úniku, který vyřešil ukázkovou střelou do levé šibenice. Asistence: Thomas Chabot.

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 2. N. Paul (Chabot), 60. Norris (Chabot, Co. Brown) – 4. Scheifele (Ehlers, Pionk), 43. Perreault (Copp, Dubois), 50. Lewis (N. Thompson)


    Ottawa Senators: M. Murray (A. Forsberg) – Chabot (A), Bernard-Docker, Brännström, Zub, Mete, J. Brown – B. Tkachuk (A), Norris, Batherson – N. Paul (A), White, Dadonov – Formenton, Tierney, Co. Brown – Stützle, Amadio, Dzingel.
    Winnipeg Jets: Brossoit (Hellebuyck) – Morrissey (A), Poolman, Forbort, Pionk, Stanley, DeMelo – Connor, Scheifele (A), Copp – Stastny, Dubois, Ehlers – Perreault, Lowry (A), Appleton – Harkins, N. Thompson, Lewis.

    Rozhodca: St. Pierre, St. Laurent – Marquis, Berg