Jablonec – Zlín 3:1 (kon.) | Karviná – Plzeň 1:1 (kon.) | Příbram – Sigma Olomouc 0:2 (kon.)
Ostrava – Opava 3:0 (kon.) | Slovácko – Liberec 1:0 (kon.)
koniec
FC Baník Ostrava
3:0 (2:0)
Slezský FC Opava
cz Sobota 10.04.2021, 16:00 • Městský stadion, Ostrava-Vítkovice • Česká FORTUNA:LIGA • 26. kolo
Predzápasové kurzy
     
    57
    Baník právě vstřelil branku!
    Krátce před završením hodiny hry jde Ostrava do tříbrankového trháku. Stronati při svém výletu oslovil na příhrou hranici vápna DAVIDA BUCHTU, jehož rána o břevno dopadl těsně za brankovou čáru a následně se míč opět odrazil do hry. Sudí však odpískal gól a po konzultaci s VARem jej uznal za regulérní.
     
    29
    Baník právě vstřelil branku!
    Ostrava se před půlhodinou hry dostává do dvoubrankového vedení! Domácí vyslali do otevřené obrany přihrávku a po zásahu hostující defenzívy se za beky Opavy ocitli snad 2 nebo 3 hráči v bílém. TOMÁŠ ZAJÍC se posléze ujal míče, udělal kličku Fendrichovi a svůj „hokejový blafák“ zakončil neomylně do odkryté brány. Situaci ještě zkoumal VAR kvůli ofsajdu, ale jelikož míč přihrál Zajícovi jeden z hostů, tak se o ofsajd nejednalo.
     
    14
    Baník právě vstřelil branku!
    Nyní se už Ostrava raduje z regulérního gólu a ujímá se vedení! TOMÁŠ ZAJÍC v pokutovém území vycukal svého soupeře a po kličce do středu zakroutil míč na zadní tyč Fendrichovy brány.

    Radomír Fukala

    Góly: 14. Zajíc, 29. Zajíc, 57. D. Buchta (Stronati)

    Karty:   45. Jánoš (OVA) – 4. Mondek (OPA), 7. Tiéhi (OPA), 40. Juřena (OPA)


    Rohy: 4:2.
    FC Baník Ostrava: Laštůvka (C) – Juroška (77. Holzer), Svozil, Stronati, Fleišman – Jánoš (77. J. Pokorný), Kaloč – de Azevedo (54. D. Buchta), Tetour (68. Kuzmanović), Ndefe – Zajíc (68. O. Šašinka).
    Náhradníci: Budinský – Sanneh, J. Pokorný, D. Buchta, Sor, Kuzmanović, O. Šašinka, Holzer.

    Slezský FC Opava: Fendrich – Didiba, Schaffartzik (C) (46. Večerka), Kulhánek – Hrabina, Lukáš Holík (76. Harazim), Tiéhi, Nešický, Helešic (85. Jan Řezníček) – Mondek (46. Rataj), Juřena (46. Smola).
    Náhradníci: Digaňa – Harazim, Večerka, Jan Řezníček, Smola, Rataj, Žídek.

    Rozhodca: Hrubeš – Kotalík, Pečenka