NJ Devils – Washington 1:2 (po pr.) | Winnipeg – Toronto 1:2 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Calgary 3:2 (kon.)
Colorado – St. Louis 3:2 (kon.) | Anaheim – Arizona 2:4 (kon.) | LA Kings – San Jose 0:3 (kon.)
Boston – Pittsburgh 7:5 (kon.) | Tampa Bay – Detroit 2:1 (kon.) | Nashville – Chicago 3:0 (kon.)
koniec
Colorado Avalanche
3:2 (2:1, 1:1, 0:0)
St. Louis Blues
cz Sobota 03.04.2021, 03:07 • Ball Arena, Denver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    37:16 David PERRON - 3:2
     
    37:16
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    St. Louis dokázalo využít přesilovku 4 na 3 a snižuje na rozdíl jediné branky! Na levý kruh si s pukem vybruslil DAVID PERRON a zápěstím překonal bezmocného brankáře! Asistence: Vladimir Tarasenko, Torey Krug.
    33:11 Nathan MACKINNON - 3:1
     
    33:11
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí Colorado přečkalo přesilovku soupeře a následně přidává třetí branku! NATHAN MACKINNON se po pravém křídle dostal do útočného pásma a ve vysoké rychlosti z úhlu prostřelil Binningtona! Asistence: Gabriel Landeskog, Jacob MacDonald.
    14:43 Nathan MACKINNON - 2:1
     
    14:43
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Colorado bleskově využívá i druhou přesilovku a bere si zpět ztracené vedení! NATHAN MACKINNON dostal přihrávku na pravou stranu, efektně se vytočil do prostoru před brankou a zakončil kolem ruky bezmocného brankáře! Asistence: Gabriel Landeskog, Cale Makar.
    03:50 Mike HOFFMAN - 1:1
     
    03:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Jenže domácí celek se z vedení neradoval ani třicet sekund! Po chybě v rozehrávce z rohu obranného pásma si na přihrávku zpoza branky sjel MIKE HOFFMAN a prosadil se zakončením na přední tyč! Asistence: Brayden Schenn, David Perron.
    03:24 Brandon SAAD - 1:0
     
    03:24
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí celek se dostává do vedení! Colorado dokázalo využít svou první přesilovku! BRANDON SAAD dostal přihrávku k brance, vybruslil si před gólmana a díky důrazu nějak procedil puk za jeho záda! Asistence: Nazem Kadri, André Burakovsky.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 4. Saad (Kadri, Burakovsky), 15. MacKinnon (Landeskog, Makar), 34. MacKinnon (Landeskog, MacDonald) – 4. Hoffman (B. Schenn, Perron), 38. Perron (Tarasenko, Krug)


    Colorado Avalanche: J. Johansson (Grubauer) – Girard, D. Toews, Makar, Graves, MacDonald, Renouf – Rantanen (A), MacKinnon (A), Landeskog (C) – Burakovsky, Kadri, Saad – Donskoi, Jost, Sherwood – Bellemare, Compher, O'Brien.
    St. Louis Blues: Binnington (Husso) – Faulk, Krug, Dunn, Scandella, Bortuzzo, Walman – Tarasenko (A), R. O'Reilly (C), Schwartz – Perron, B. Schenn (A), Hoffman – Kyrou, Thomas, Sanford – Barbašev, Bozak, Clifford.

    Rozhodca: Dwyer, Kozari – MacPherson, Pancich

    Diváci: 4039