Bulharsko – Švajčiarsko 1:3 (kon.) | Izrael – Dánsko 0:2 (kon.) | Španielsko – Grécko 1:1 (kon.)
Švédsko – Gruzínsko 1:0 (kon.) | Taliansko – Sev. Írsko 2:0 (kon.) | Moldavsko – Faerské ostrovy 1:1 (kon.)
Škótsko – Rakúsko 2:2 (kon.) | Andorra – Albánsko 0:1 (kon.) | Anglicko – San Maríno 5:0 (kon.)
Maďarsko – Poľsko 3:3 (kon.) | Nemecko – Island 3:0 (kon.) | Lichtenštajnsko – Arménsko 0:1 (kon.)
Rumunsko – S. Macedónsko 3:2 (kon.)
koniec
Andorra
0:1 (0:1)
Albánsko
cz Štvrtok 25.03.2021, 20:45Kvalifikácia MS (Európa) • Skupina I
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Albánie, která svého soupeře porazila poměrem 1:0. Druhý poločas se hodně podobal tomu prvnímu, i tentokráte jsme sledovali celkem nezáživnou podívanou, která za celou dobu nepřinesla ani jednu šanci. Albánie ovšem byla častěji na míči a tento duel tak měla pod kontrolou a své jednobrankové vedení si pohlídala až do konce. Andořané si totiž během celého zápasu nevypracovali ani jednu vyloženou šanci. (22:38:20)
     
    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 1:6. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 21:13.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Andorra se sice s míčem nachází na polovině soupeře, kde se dostává k pohodlné kombinaci.
     
    90+1
    Gomes ještě drží šance svého celku, neboť se mu povedlo zneškodnit nebezpečné zakončení v podání Brojy, po kterém založil rychlou protiakci.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi se zdá být rozhodnuto, avšak ještě musíme počítat s nastaveným časem.
     
    87
    Andorra se v závěru zápasu nemůže dostat k žádnému tlaku, ten navíc skončil ofsajdovým postavením, ve kterém se nacházel Martínez.
     
    85
    V posledních minutách sledujeme poměrně dost nepřesností. Tu další vyprodukoval hostující celek, který si ovšem poté vybojoval další aut.
     
    84
    K odkopu od své branky se poté postavil také domácí brankář Gomes, který odehrál míč na opačnou polovinu, kde se ho ovšem zmocnil Kumbulla.
     
    83
    Na pravém křídle se k míči dostal Hysaj, který ovšem o něj přišel a v krátkém časovém sledu si připsal další nedovolený zákrok na soupeře.
     
    82
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Beriša před malým momentem odkopával od branky, přičemž našel kolegu Broju.
     
    82
    Pokračovalo se rozehrávkou domácího celku, který byl rozehrán z levé strany. Míč se nakonec snesl na hlavu Rošiho, který rychle odvracel.
     
    81
    Střídání v týmu Albánie: ze hřiště odchází Sokol Cikalleši, přichází Armando Broja.
     
    80
    Střídání v týmu Albánie: ze hřiště odchází Ermir Lenjani, přichází Odise Roši.
     
    79
    Střídání v týmu Andorra: ze hřiště odchází Márcio Vieira, přichází Marc Pujol.
    Střídání v týmu Andorra: ze hřiště odchází Marc Rebés, přichází Sergi Moreno.
     
    77
    Hodně rychle poté musel odkopávat od své branky domácí brankář Gomes, kterému se povedlo odehrát míč na druhou stranu, kde fauloval Rebes.
     
    76
    Albánie se znovu s míčem dostala na útočnou polovinu, kde rozjela další kombinaci. Do ní se zapojil také střídající Uzuni, který hledal Ismajliho.
     
    75
    K avizované rozehrávce standardní situace se nakonec postavil hostující Cikalleši, jehož tvrdá přízemní rána skončila pouze na dobře postavené zdi.

    David Suchý

    Góly: 41. Lenjani

    Karty:   8. M. Vieira (ANR), 25. Rebés (ANR), 44. Jesús Rubio (ANR) – 17. Memušaj (ALB), 20. Cikalleši (ALB), 53. Manaj (ALB), 56. Djimsiti (ALB), 60. Gjasula (ALB)


    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 1:6. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 21:13.
    Andorra: J. Gómes – Jesús Rubio (57. Alavedra), Llovera, Vales, San Nicolás – A. Martínez (70. Aarón Sánchez), Rebés (79. S. Moreno), M. Vieira (C) (79. Pujol), Cervós – Aláez, Fernandez (70. C. Martínez).
    Náhradníci: Pires – Clemente, L. San Nicolás, Aarón Sánchez, Rodrígues, Pujol, S. Moreno, E. García, Marc García, Alavedra, C. Martínez.

    Albánsko: Beriša (C) – Djimsiti, Ismajli, Kumbulla – Hysaj, Memušaj (62. Laci), Bare, Gjasula, Lenjani (80. Roši) – Cikalleši (81. Broja), Manaj (62. Uzuni).
    Náhradníci: Selmani, Strakoša – Ar. Ajeti, Broja, Doka, Kamberi, Memolla, Laci, Ramadani, Roši, Uzuni, Veseli.

    Rozhodca: Činkov – Sokolov, Dzuganskij