Crotone – Bologna 2:3 (kon.) | Spezia – Cagliari 2:1 (kon.)
koniec
Spezia Calcio
2:1 (0:0)
Cagliari Calcio
cz Sobota 20.03.2021, 18:00 • Stadio Alberto Picco • Talianska Seria A • 28. kolo
Predzápasové kurzy
    83. Gastón PEREIRO - 2:1
     
    83
    Cagliari právě vstřelilo branku!
    Po rohovém kopu tu máme kontaktní branku Cagliari! Rohový kop z pravé strany se snesl přesně na hlavu Cerriho, kterému se ho povedlo prodloužit na zadní tyč. Tam se po přiklepnutí dostal do střelecké pozice GASTON PEREIRO, kterému se povedlo dostat míč za záda brankáře.
    80. Giulio MAGGIORE - 2:0
     
    80
    Spezia právě vstřelila branku!
    Šťastná branka domácích znamená vedení o dvě branky! Do pokutového území totiž přiletěl centr, který na zadní tyči dobíhal GIULIO MAGGIORE. Tomu se nepovedlo trefit míč vůbec ideálně, avšak hrací předmět k překvapení všech zapadl přesně ke vzdálenější konstrukci.
    49. Roberto PICCOLI - 1:0
     
    49
    Spezia právě vstřelila branku!
    Domácí celek se v úvodu druhého poločasu dostává do vedení! Do zajímavé šance se před malým momentem dokázal natlačit domácí Piccoli, který to měl na levou nohu, avšak své zakončení nakonec poslal vedle. Posléze si ROBERTO PICCOLI seběhl do pokutového území na centr z pravé strany, načež hlavou zamířil mimo dosah brankáře.

    David Suchý

    Góly: 49. Piccoli (E. Gyasi), 80. Maggiore (Bastoni) – 83. Pereiro (Rugani)

    Karty:   72. Farias (SPZ) – 43. Nainggolan (CAG), 45+2. João Pedro (CAG)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 3:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 13:15.
    Spezia Calcio: Zoet – Ferrer, Ismajli, Erlić (82. Terzi), Marchizza (C) (46. Bastoni) – Maggiore (82. Acampora), M. Ricci, Pobega (56. Sena) – E. Gyasi, Piccoli (67. N'Zola), Farias.
    Náhradníci: Rafael – Acampora, Agoumé, Dell'Orco, Vignali, D. Verde, N'Zola, Terzi, Sena, Chabot, Bastoni, Agudelo.

    Cagliari Calcio: Cragno – Klavan (81. Tripaldelli), Godín, Rugani – Nández, Marin, Duncan (81. Cerri), Nainggolan, Lykogiannis (70. Pereiro) – Pavoletti (70. Simeone), João Pedro (C).
    Náhradníci: Aresti, Vicario – Asamoah, Walukiewicz, Zappa, Simeone, Tripaldelli, Pereiro, Deiola, Calabresi, Carboni, Cerri.