Pittsburgh – NY Rangers 4:2 (kon.) | NY Islanders – Boston 2:1 (2:1 po s.n.) | Philadelphia – Buffalo 5:4 (2:0 po s.n.)
Washington – NJ Devils 5:4 (po pr.) | Columbus – Florida 2:4 (kon.) | Carolina – Nashville 3:2 (po pr.)
Toronto – Winnipeg 3:4 (kon.) | Detroit – Tampa Bay 3:4 (po pr.) | Dallas – Chicago 6:1 (kon.)
koniec
Columbus Blue Jackets
2:4 (0:1, 1:2, 1:1)
Florida Panthers
cz Streda 10.03.2021, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:38 Carter VERHAEGHE - 2:4
     
    59:38
    Florida právě vstřelila branku!
    CARTER VERHAEGHE definitivně potvrzuje vítězství svého týmu, protože při dojíždění nahození vyvinout výbornou rychlost, díky čemuž se tak mohl trefit do prázdné branky. Bez asistence.
     
    56:59
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Aaron Ekblad – 2 min., držení).
    51:38 Oliver BJORKSTRAND - 2:3
     
    51:38
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets přece jen snižují a čeká nás velmi zajímavý závěr! Hosté to při bránění snad poprvé pořádně pokazili, protože v levém kruhu se zničehonic otevřel prostor pro Zacha Werenskiho, který samozřejmě mířil ke vzdálenější tyči. To by Sergej Bobrovskij asi měl, ale do střely sáhl ještě OLIVER BJORKSTRAND, který už brankáři nedovolil žádnou další reakci. Asistence: Zach Werenski.
     
    47:24
    To se povedlo a tak vzápětí mohl z levé strany pálit Oliver Bjorkstrand, ale ten otřel kus gumy jen o boční síť!
     
    43:12
    Cam Atkinson naznačil zakončení, ale ještě přihrával na Nicka Foligna, který tak měl před sebou prázdnou bránu, ale sám přihrávku moc nečekal, kvůli čemuž se do branky nedokázal trefit!
    38:12 Owen TIPPETT - 1:3
     
    38:12
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté nakonec přesilovku využijí a zase tak vedou o dva góly! Krátkodobý tlak jen tak zkusil využít OWEN TIPPETT, kterému střela z pravého kruhu sedla náramně, protože se trefil přesně mezi ruku a tělo Joonase Korpisala! Asistence: Gustav Forsling, Alexander Wennberg.
     
    36:22
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Riley Nash – 2 min., hákování).
     
    35:48
    Domácí mají velkou smůlu, protože opět nastřelují tyčku! Tentokrát se o to dalekonosnou ránou postaral Vladislav Gavrikov.
     
    33:35
    Riley Nash v rohu kluziště šikovně vybojoval kotouč, následně díky tomu mohl pálit Patrik Laine, ale ten také orazítkoval jen brankovou konstrukci!
     
    31:08
    Gustav Forsling byl v další obrovské šanci, kdy se mu díky dobré kombinaci otevřela branka, takže do ní pálil z levé strany, ale trefil se jen do tyče!
     
    29:12
    Alexandre Texier neuvěřitelně zrychlil k nahození, takže pak dostal puk před branku, kde tedy mohl pálit Kevin Stenlund, ale ten z bezprostřední blízkosti napálil jen brankovou konstrukci!
    25:45 Michael Del Zotto - 1:2
     
    25:45
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí se přece jen konečně prosazují a rázem jsou zpátky ve hře! Alexandre Texier vysunul do útočného pásma Erica Robinsona, který se šikovně otočil a před branku tak naservíroval kotouč najíždějícímu MICHAELEMU DEL ZOTTOVI, který překonal Sergeje Bobrovskijeho střelou kolem vyrážečky. Asistence: Eric Robinson, Alexandre Texier.
     
    24:31
    Dnes je na vidění spoustu úniků, ale žádný z nich není využit! Noel Acciari zablokoval přihrávku, kotouč navíc zpracoval, takže jel na brankáře úplně sám, ale trefil se jen přímo do jeho rukavice!
    22:45 Patric HÖRNQVIST - 0:2
     
    22:45
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři přece jen tuto přesilovku už využijí a odskakují na rozdíl dvou branek! Hosté si několikrát vyměnili kotouč křižnými přihrávkami, přičemž nakonec vypálil Aaron Ekblad. Jeho ránu navíc šikovně tečoval PATRIC HÖRNQVIST, který dostal kotouč za záda Joonase Korpisala! Asistence: Aaron Ekblad, Jonathan Huberdeau.
     
    21:56
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Kevin Stenlund – 2 min., hákování).
     
    19:49
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Carter Verhaeghe – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    19:36
    Nick Foligno měl spoustu prostoru na pravé straně, kde si pěkně prohodil puk mezi nohami a pak pálil do protipohybu gólmana, ale stejně trefil jen jeho beton!
     
    14:55
    Max Domi si našel odražený kotouč před odkrytou klecí a už do ní pálil, ale na posledních chvíli se tam zjevil MacKenzie Weegar, který svou hokejkou zabránil jistému gólu!
     
    13:55
    Patrik Laine dostal výbornou přihrávku mezi protihráče a okamžitě tak pálil, ale střelou mezi betony brankáře se neprosadil.
     
    09:00
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Gustav Forsling – 2 min., podrážení).
     
    07:44
    Columbus se už zase mohl prosadit v oslabení, opět měl tu příležitost Cam Atkinson, který uháněl na Sergeje Bobrovskije úplně sám. Toho úspěšně roztáhl, ale následně mířil jen do jeho betonu!
     
    07:27
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Nick Foligno – 2 min., držení).
    04:59 Juho LAMMIKKO - 0:1
     
    04:59
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers se nakonec přece jen prosazují jako první! Postaral se o to JUHO LAMMIKKO, který se sám divil, že na pravé straně dostal takový prostor. Využil ho ale skvěle, protože přízemní bekhendovou střelou mířil mezi betony Joonase Korpisala! Asistence: MacKenzie Weegar.
     
    03:00
    Oba týmy už se mohli prosadit! Nejprve Joonas Korpisalo vytáhl neuvěřitelný zákrok, když měl protihráč k dispozici prázdnou branku, na druhé straně pak odkrytou klec netrefil Cam Atkinson!
     
    02:00
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (David Savard – 2 min., podrážení).
     
    00:22
    Florida vyhrála úvodní vhazování a následně se natlačila až do brankoviště, kde celou situaci musel na brankové čáře zachraňovat Zach Werenski!

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 26. Del Zotto (Robinson, Texier), 52. Bjorkstrand (Werenski) – 5. Lammikko (Weegar), 23. Hörnqvist (Ekblad, Huberdeau), 39. Tippett (Forsling, Wennberg), 60. Verhaeghe


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – Werenski, S. Jones, G. Carlsson, D. Savard, Gavrikov, Del Zotto – Laine, Riley Nash, Bjorkstrand – N. Foligno (C), Jenner (A), Atkinson (A) – Domi, Roslovic, Bemström – Robinson, Texier, Stenlund.
    Florida Panthers: Bobrovskij (Driedger) – Weegar, Ekblad, Yandle (A), Gudas, Nutivaara, Forsling – Marchment, Barkov (C), Verhaeghe – Huberdeau (A), Wennberg, Hörnqvist – Vatrano, Luostarinen, Tippett – Lomberg, Lammikko, Acciari.

    Rozhodca: Brenk, St. Pierre – Rody, Baker