Pittsburgh – NY Rangers 4:2 (kon.) | NY Islanders – Boston 2:1 (2:1 po s.n.) | Philadelphia – Buffalo 5:4 (2:0 po s.n.)
Washington – NJ Devils 5:4 (po pr.) | Columbus – Florida 2:4 (kon.) | Carolina – Nashville 3:2 (po pr.)
Toronto – Winnipeg 3:4 (kon.) | Detroit – Tampa Bay 3:4 (po pr.) | Dallas – Chicago 6:1 (kon.)
koniec
Columbus Blue Jackets
2:4 (0:1, 1:2, 1:1)
Florida Panthers
cz Streda 10.03.2021, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:38 Carter VERHAEGHE - 2:4
     
    59:38
    Florida právě vstřelila branku!
    CARTER VERHAEGHE definitivně potvrzuje vítězství svého týmu, protože při dojíždění nahození vyvinout výbornou rychlost, díky čemuž se tak mohl trefit do prázdné branky. Bez asistence.
    51:38 Oliver BJORKSTRAND - 2:3
     
    51:38
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets přece jen snižují a čeká nás velmi zajímavý závěr! Hosté to při bránění snad poprvé pořádně pokazili, protože v levém kruhu se zničehonic otevřel prostor pro Zacha Werenskiho, který samozřejmě mířil ke vzdálenější tyči. To by Sergej Bobrovskij asi měl, ale do střely sáhl ještě OLIVER BJORKSTRAND, který už brankáři nedovolil žádnou další reakci. Asistence: Zach Werenski.
    38:12 Owen TIPPETT - 1:3
     
    38:12
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté nakonec přesilovku využijí a zase tak vedou o dva góly! Krátkodobý tlak jen tak zkusil využít OWEN TIPPETT, kterému střela z pravého kruhu sedla náramně, protože se trefil přesně mezi ruku a tělo Joonase Korpisala! Asistence: Gustav Forsling, Alexander Wennberg.
    25:45 Michael Del Zotto - 1:2
     
    25:45
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí se přece jen konečně prosazují a rázem jsou zpátky ve hře! Alexandre Texier vysunul do útočného pásma Erica Robinsona, který se šikovně otočil a před branku tak naservíroval kotouč najíždějícímu MICHAELEMU DEL ZOTTOVI, který překonal Sergeje Bobrovskijeho střelou kolem vyrážečky. Asistence: Eric Robinson, Alexandre Texier.
    22:45 Patric HÖRNQVIST - 0:2
     
    22:45
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři přece jen tuto přesilovku už využijí a odskakují na rozdíl dvou branek! Hosté si několikrát vyměnili kotouč křižnými přihrávkami, přičemž nakonec vypálil Aaron Ekblad. Jeho ránu navíc šikovně tečoval PATRIC HÖRNQVIST, který dostal kotouč za záda Joonase Korpisala! Asistence: Aaron Ekblad, Jonathan Huberdeau.
    04:59 Juho LAMMIKKO - 0:1
     
    04:59
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers se nakonec přece jen prosazují jako první! Postaral se o to JUHO LAMMIKKO, který se sám divil, že na pravé straně dostal takový prostor. Využil ho ale skvěle, protože přízemní bekhendovou střelou mířil mezi betony Joonase Korpisala! Asistence: MacKenzie Weegar.

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 26. Del Zotto (Robinson, Texier), 52. Bjorkstrand (Werenski) – 5. Lammikko (Weegar), 23. Hörnqvist (Ekblad, Huberdeau), 39. Tippett (Forsling, Wennberg), 60. Verhaeghe


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – Werenski, S. Jones, G. Carlsson, D. Savard, Gavrikov, Del Zotto – Laine, Riley Nash, Bjorkstrand – N. Foligno (C), Jenner (A), Atkinson (A) – Domi, Roslovic, Bemström – Robinson, Texier, Stenlund.
    Florida Panthers: Bobrovskij (Driedger) – Weegar, Ekblad, Yandle (A), Gudas, Nutivaara, Forsling – Marchment, Barkov (C), Verhaeghe – Huberdeau (A), Wennberg, Hörnqvist – Vatrano, Luostarinen, Tippett – Lomberg, Lammikko, Acciari.

    Rozhodca: Brenk, St. Pierre – Rody, Baker