Saint-Étienne – Remeš 1:1 (kon.) | Nantes – Marseille 1:1 (kon.)
koniec
AS Saint-Étienne
1:1 (0:0)
Stade de Reims
cz Sobota 20.02.2021, 13:00 • Stade Geoffroy-Guichard, Saint-Étienne • Ligue 1 Uber Eats • 26. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (14:57:53)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 1:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:11.
     
    Oba týmy zapisují v honbě o záchranu další bod. Shodně jich mají třicet, což znamená osmibodový náskok na barážovou osmnáctou příčku. St. Étienne bodovalo už popáté za sebou, ke třem výhrám přidává druhou remízu.
     
    Zatímco první půle moc vzrušující nebyla, tak po změně stran nebyla o zajímavé situace nouze. Platilo to zejména v závěrečné dvacetiminutovce, kdy střídající El Bilal Touré poslal hosty z rohového kopu do vedení. Dia jen o pár chvil později šanci na 2:0 neproměnil a toho nakonec může s celou Remeší hodně litovat. Aouchicheho nepřesná hlavička z 87. minuty totiž byla předzvěstí dalšího závaru ve vápně, který už skončil gólem Abiho. V následné šanci odmítl obrat Bouanga, a tak celá partie končí dělbou bodů za výsledek 1:1.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Wout Faes nekompromisně vystoupil proti Bouangovi a ustřelil mu míč do autu. Důležitý zákrok, bez kterého by se asi konala zajímavá šance.
     
    90+1
    Málem se konal obrat! Faes před Rajkovićem nešikovně přisvítil. Míč z velké výšky dopadl před Bouangu, ale ten ho ani nadvakrát neuklidil tam, kam si to domácí výprava přála!
     
    90
    Na rozhodnutí zbývají oběma mužstvům tři nastavené minuty.
    89. Charles Nathan Abi - 1:1
     
    89
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Hosté na zprvu nenápadný faul na půlící čáře doplatili inkasovaným gólem na 1:1! Po hlavičkách Cissého a Drameha se míč ocitl u Moukoudiho, jehož střelu Munetsi před brankovou čarou parádně zastavil, ale bezprostřední dorážka CHARLESE NATHANA ABIHO už skončila v síti.
     
    89
    Na žluté karty vede Remeš už 2:0. Po faulu na půlce byl napomenut Moussa Doumbia.
    87. Adil Aouchiche (SET)
     
    87
    Faes prodloužil centr Trauca na pravou stranu k Nordinovi. Po jeho nabídce nepřesně hlavičkoval Aouchiche a příliš nepotěšil Bouangu, který byl za ním taktéž připraven zakončovat.
     
    86
    Mouhamadou Drameh podává po svém nástupu vynikající výkon. Nyní ho fauloval Youssouf, takže se znovu bude hrát hodně daleko od Predraga Rajkoviće.
     
    85
    Kromě střel ze střední a delší vzdálenosti nejsou fotbalisté St. Étienne příliš nebezpeční. Čas na vyrovnání se jim začíná rychle krátit.
     
    84
    Moulin skvěle přečetl úmysl Doumbii, který z levé strany cpal míč na přední tyč. Domácí gólman tam zasáhl před Tourém.
     
    83
    Podruhé za sebou si o pochvalu řekl Drameh, který si na útočné polovině vynutil nedovolený zákrok od Charlese Nathana Abiho. Cenné vteřiny pro Remeš.
     
    82
    Jessy Moulin stihl vyběhnout před šestnáctku a odkopnout míč před útočníkem, kterého si jeho kolegové z obrany příliš nevšímali.

    Michal Břuchanský

    Góly: 89. Abi – 72. Touré (Doumbia)

    Karty:   79. Mbuku (REI), 89. Doumbia (REI)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 1:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:11.
    AS Saint-Étienne: Moulin – Debuchy (C), Moukoudi, Cissé, Trauco – M. Camara (79. Youssouf), Douath (46. Aouchiche), Neyou, Bouanga – Modeste (59. Abi), Chazrí (46. Nordin).
    Náhradníci: Bajič – Abi, Aouchiche, Boudebouz, Kolodziejczak, Moueffek, Nordin, Sow, Youssouf.

    Stade de Reims: P. Rajković – Foket (C), Munetsi, Faes, Konan – Mbuku, Kutesa (59. Doumbia), Cassama, Valon Beriša, Zeneli (60. Touré) – Dia (80. Drameh).
    Náhradníci: Diouf – De Smet, F. Doucouré, Doumbia, Drameh, Sierhuis, Touré, Valentim.

    Rozhodca: Gautier – Luzi, Drouet