Příbram – Slovácko 1:4 (kon.) | Sigma Olomouc – Brno 1:0 (kon.) | Pardubice – Ostrava 3:2 (kon.)
Zlín – Sparta Praha 0:3 (kon.)
koniec
FK Příbram
1:4 (0:2)
1.FC Slovácko
cz Sobota 20.02.2021, 14:00 • Na Litavce, Příbram • Česká FORTUNA:LIGA • 20. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    VÁCLAV JUREČKA využil zmatků v příbramské obraně po centru z levé strany šestnáctky, když na přední tyči napálil odražený míč o horní tyč do předního rohu brány! Slovácko vede 4:1.
     
    72
    Příbram právě vstřelila branku!
    RADEK VOLTR zamířil prudkou přízemní střelou k levé tyči a fotbalisté Příbrami krátce po třetím gólu hostů snížili zásluhou pokutového kopu!
     
    70
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    MILAN PETRŽELA využil nádherného kolmého pasu od Stanislava Hofmanna, když se na pravé straně šestnáctky nádherně uvolnil a z úhlu poté zamířil přízemní střelou ke vzdálenější levé tyči! Slovácko tedy vstřelilo v deseti dva góly.
     
    23
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    JAN KLIMENT rozehrál pokutový kop a přízemní střelou poslal míč neomylně k pravé tyči! Ondřej Kočí zvolil opačnou stranu. Hosté vedou 2:0!
     
    11
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Ondřej Kočí chtěl stáhnout vysoký centr Milana Petržely z pravého křídla ze vzduchu, jenže šel do prázdna a po centru Jana Kalabišky z levé strany šestnáctky se prosadil střelou do prázdné brány STANISLAV HOFMANN! Slovácko se ujalo vedení a je to 1:0. Asistence: Jan Kalabiška.

    Tomáš Reiner

    Góly: 72. Voltr (pen.) – 11. S. Hofmann (Kalabiška), 23. Kliment (pen.), 70. M. Petržela (Havlík), 90. Jurečka (Reinberk)

    Karty:   44. Vilotić (PRI), 53. Kvída (PRI)   12. Navrátil (SLO)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:3. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 15:18.
    FK Příbram: Kočí – Kvída, Tregler (C), Vilotić (46. Svoboda) – Laňka, T. Pilík (63. Januška), Lalkovič (67. Vávra), Nový (46. Antwi), Cmiljanović (29. Jan Rezek) – Voltr, Zorvan.
    Náhradníci: Šiman – Antwi, Jan Rezek, Januška, Vávra, Svoboda, Mezera.

    1.FC Slovácko: Nemrava – Reinberk, S. Hofmann (88. Šimko), Mich. Kadlec (C), Kalabiška – Havlík, L. Sadílek (88. Cicilia) – M. Petržela (77. Divíšek), Kohút (62. V. Daníček), Navrátil – Kliment (62. Jurečka).
    Náhradníci: Bajza – Cicilia, V. Daníček, Divíšek, Jurečka, Jakub Rezek, Šimko.

    Rozhodca: Ondřej Berka. Asistenti: Jaroslav Kubr, Michal Novák. Čtvrtý rozhodčí: Ladislav Szikszay. VAR: Ondřej Ginzel. AVAR: Lucie Ratajová